Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Phatthalung

Jos Phatthalung on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Phatthalung lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Phatthalung

Kohteen Phatthalung lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Phatthalung hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Phatthalung, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Phatthalung

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Phatthalung

26 €
Lampam Resort

Lampam Resort

3.0 kautta 5.0 88 M.6 T. Lampam, Apaiborilak Rd, Muang, Phatthalung, Phatthalung
Lampam Resort tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 68 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
79 €
Sripakpra Boutique Resort Phatthalung

Sripakpra Boutique Resort Phatthalung

5.0 kautta 5.0
Sripakpra Boutique Resort Phatthalung on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sampaothai. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 37 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
41 €
Baantonlamphu Pakpra

Baantonlamphu Pakpra

2.5 kautta 5.0
Baantonlamphu Pakpra sijaitsee lähellä kohdetta Sampaothai. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
Hae hinnat
Sri Pakpra Andacura Boutique Resort

Sri Pakpra Andacura Boutique Resort

Sri Pakpra Andacura Boutique Resort sijaitsee lähellä kohdetta Sampaothai.
40 €
Rimlay Park Resort

Rimlay Park Resort

3.0 kautta 5.0 283 Moo 8 T. Lampam, Phatthalung
Rimlay Park Resort sijaitsee lähellä kohdetta Wat Khuha Sawanin temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
19 €
Safe House Phatthalung Resort

Safe House Phatthalung Resort

2.5 kautta 5.0 203 Moo 4, Prangmoo, Muang, Phatthalung, Phatthalung
Safe House Phatthalung Resort sijaitsee lähellä kohdetta Khuha Sawanin julkinen puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
29 €
Khaochan Resort

Khaochan Resort

3.0 kautta 5.0 1 Moo. 7 Tambon Ko Mak, Ban Khao Chan, Pak Phayun, Phatthalung
Khaochan Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Ban Rimlay Pakpra Phatthalung

Ban Rimlay Pakpra Phatthalung

2.5 kautta 5.0 77 Moo 4 Phanang Tung, Khuan Khanun
Ban Rimlay Pakpra Phatthalung sijaitsee lähellä kohdetta Sampaothai. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
17 €
Sanfhan Resort

Sanfhan Resort

2.5 kautta 5.0 405 Moo. 3, Khao Chai Son, Khao Chaison
Sanfhan Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Chaisonin kuuma lähde. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
52 €
Lake House

Lake House

3.0 kautta 5.0
Lake House sijaitsee lähellä kohdetta Ekachain sillan näköalapaikka. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kahvila. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 4 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Phatthalung

Katso kaikki kohteen Phatthalung vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.