Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Plitvička jezera – Matkat

Huolimatta siitä, liittyykö matka kohteeseen Plitvička jezera työhön vai suuntaatko rennolle lomalle, ebookers auttaa sinua järjestelyissä. Näin voit nauttia kaupungista täysin siemauksin.

Plitvička jezera – Lennot ja hotelli

Houkuttaako Plitvička jezera? Viikkokausia kestävistä reissuista aina lyhyisiin taukoihin – ebookers on yksilöllisten matkojen asiantuntija.

Tahdotko vähän suuremman matkabudjetin? Voit säästää enimmillään jopa 7.7%^, kun hankit lennot ja majoituksen samanaikaisesti palveluidemme kautta.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta eri puolilta maailmaa on helppo valita.

Älä enää jahkaile, vaan anna periksi kiusaukselle ja vastaa kaukomaiden kutsuun. Eksoottisia kaupunkikohteita ja ainutlaatuisia elämyksiä – vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Varausehtoja sovelletaan.

Plitvička jezera – Matkat

Kaupungissa asuu 300 henkilöä.

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 13 km itään lähimmästä kaupungista (Vrhovine) ja 110 km etelään valtion pääkaupungista (Zagrebin piirikunta).

Saatat aistia ilmassa outoa taikaa, kun seisot korkealta alas vesialtaaseen ryöppyävän äärellä. Tällaisen ilmapiirin luovat esimerkiksi Veliki Slapin vesiputous ja Sastavcin vesiputous.

Mikäli tarvitset rauhoittavampaa ympäristöä ja raikasta ilmaa, vieraile kohteissa Plitvicen kansallispuisto – sisäänkäynti 1 ja Plitvicen kansallispuisto. Plitvicen kansallispuisto - sisäänkäynti 2 on niin ikään loistava kohde, jossa voit viettää rentouttavan iltapäivän.

Toivotko, että voisit oppia enemmän alueen menneisyydestä? Drežnikin vanhakaupunki on täydellinen valinta.

Plitvička jezera – Hotellit

Mitä nopeammin lyöt lukkoon majoituksesi, sitä pikemmin voit alkaa ajatella sinua odottavia uusia elämyksiä. ebookersin matkaoppaassa on saatavilla yli 21 majoitusliikettä.

Jokainen loma-aamusi alkaa iloisin mielin, jos olet valinnut itsellesi huoneen yhdestä suosituimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Plitvica Lodge ja Etno Garden Exclusive.

Löydä halvat matkat kohteeseen Plitvička jezera

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Plitvička jezera. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Plitvička jezera lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Plitvička jezera?

Juuri nyt kohteeseen Plitvička jezera saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Plitvička jezera itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Plitvička jezera ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Plitvička jezera matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Plitvička jezera löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Plitvička jezera?

Kohteen Plitvička jezera suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Plitvička jezera halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Plitvička jezera

79 €
Plitvice Etno House

Plitvice Etno House

3.5 kautta 5.0 Jezerce 21, Plitvice, Plitvička jezera
Plitvice Etno House on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plitvicen kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Upea Yksityinen Huvila, Jossa on Wifi, Ilmastointi, TV ja Pysäköinti

Upea Yksityinen Huvila, Jossa on Wifi, Ilmastointi, TV ja Pysäköinti

D52, 12, Plitvička jezera, Lika-Senj
Plitvicen kansallispuisto on 16,1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Špoljarićin saha ja Veliki Slapin vesiputous sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Sastavcin vesiputous ja Drežnikin vanhakaupunki ovat myös 32 kilometrin päässä.
192 €
Ethno Houses Plitvica Selo

Ethno Houses Plitvica Selo

4.0 kautta 5.0 Plitvica Selo 66/1, Plitvička jezera
Ethno Houses Plitvica Selo on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plitvicen kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
84 €
Villa Mukinja

Villa Mukinja

3.0 kautta 5.0 Mukinje 47, Plitvička jezera
Villa Mukinja on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plitvicen kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
50 €
Rustic Lodge Plitvice

Rustic Lodge Plitvice

4.0 kautta 5.0 Jezerce 26, Plitvička jezera, Lika-Senj County
Rustic Lodge Plitvice on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Plitvicen kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden majatalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
314 €
ETHNO HOUSES PLITVICA SELO DELUXE

ETHNO HOUSES PLITVICA SELO DELUXE

5.0 kautta 5.0 Plitvica Selo 66/1, Plitvička jezera
ETHNO HOUSES PLITVICA SELO DELUXE on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plitvicen kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
180 €
Mobile Homes Camping Plitvice

Mobile Homes Camping Plitvice

5.0 kautta 5.0 Smoljanac, Plitvička jezera, Lika-Senj
Mobile Homes Camping Plitvice on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Špoljarićin saha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden leirintäalueessa on 17 majoitustilaa 1 kerroksessa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
70 €
Plitvice Miric Inn

Plitvice Miric Inn

3.0 kautta 5.0 Jezerce 18/1, Plitvička jezera
Plitvice Miric Inn on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plitvicen kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
107 €
Fenomen Plitvice

Fenomen Plitvice

4.0 kautta 5.0 Plitvica Selo 81, Plitvička jezera
Fenomen Plitvice on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sastavcin vesiputous. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
46 €
Green Lakes House

Green Lakes House

3.0 kautta 5.0 Jezerce 25, Plitvička jezera
Green Lakes House on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Plitvicen kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Halvat meno-paluu lennot Plitvička jezera

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Plitvička jezera

Katso kaikki kohteen Plitvička jezera vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.