Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Plovdiv – Matkat

Ei ole tärkeää, suuntaatko lomalle ihan yksin vai isolla kaveriporukalla, koska kohteen Plovdiv-lomat tarjoavat jotain jokaiselle.

Plovdiv – Lennot ja hotelli

Onko Plovdiv unelmiesi kohde? Loputtomalta tuntuvista lomista aina lyhyempiin taukoihin – ebookers on matkojen suunnittelun aito asiantuntija.

Jopa 9.6%^:n tarjous odottaa, kun tilaat lentoliput ja hotellihuoneet pakettitarjouksena meiltä.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä eri puolilla maailmaa, ja ne ovat nyt vain parin napsautuksen päässä. Nyt on siis aika lopettaa epäröinti ja toteuttaa lomasuunnitelmat.

Tarjoamamme hintatakuu tarkoittaa sitä, että kun olet varannut lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään paremman tarjouksen muualta 48 tunnin kuluessa, pistämme paremmaksi hyvittämällä erotuksen. Enää ei kannata jahkailla.

N-Y-T, nyt! Anna sisäisen seikkailijasi päästä valloilleen. Kaikissa kohteissa on unohtumattomia elämyksiä ja uutta nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua toteuttamaan haaveesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Plovdiv – Matkat

Kannattaa muistaa, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät voi luoda pelkät monumentit ja rakennukset – mihin tahansa kohteeseen kuuluvat myös paikalliset ihmiset. Tältä alueelta asukkaita löytyy 340 000.

Jotta pääset kohteeseen Plovdiv pääkaupungista (Sofia), sinun täytyy kulkea 130 km kaakkoon. Hyvä maamerkki on myös kohteesta koilliseen sijaitseva lähikaupunki Voyvodinovo, jonne kertyy matkaa 8 km.

Haluatko hemmotella lapsia? Plovdiv International Fair Grounds (messukeskus) on paikka, jossa kaikilla on takuulla hauskaa.

Ethnografinen museo tarjoaa tilaisuuden viettää vapaa-aikaa mielekkäästi tutkimusmatkailijoiden tapaan. Museon näyttelyissä kierrellessäsi pääset tutustumaan moniin kiehtoviin esineisiin ja löydöksiin.

Jos olet kiinnostunut hengellisistä asioista tai haluat vain hieman rauhaa, Bachkovon luostari ja Pyhän Marinan kirkko ovat tähän tarkoituksen sopivia käyntikohteita. Haluatko tutustua paremmin matkakohteesi kulttuuriin? Ota suunnaksi silloin Dzhumaya-moskeija ja Hram Sveti Sveti Konstantin i Elena.

Alioshan muistomerkki on vaikuttava muistomerkki, jolla on tärkeä rooli paikkakunnan kollektiivisessa tajunnassa.

Jos haluat suunnata illaksi ulos, tutustu tapahtumiin, joita Plovdivin amfiteatteri järjestää lomallasi.

Ivan Vazov -kirjasto (Bulgarian kansalliskirjasto) on paikka, jota kierrellessäsi et varmasti pety.

Plovdiv – Hotellit

Kun saatavilla on vain 19 majoitusliikettä, fiksu matkailija ymmärtää valita majoituksensa niin nopeasti kuin mahdollista. Ota ebookersin matkaopas esille heti, kun matkapäiväsi varmistuvat. Sieltä löydät kaikki pienimmätkin yksityiskohdat.

Kaipaatko rentouttavaa lomakokemusta? Anna mielesi tyhjentyä, kun sujahdat puhtaiden lakanoiden väliin yhdessä kohteen viihtyisistä hotelleista, joihin kuuluvat Ramada Plovdiv Trimontium ja Renaissance.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Plovdiv

Näytä kaikki 131 majoitusliikettä kohteessa Plovdiv
HillHouse Plovdiv

HillHouse Plovdiv

27 Saborna str, Plovdiv, Plovdiv
  4.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  HillHouse Plovdiv on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ethnografinen museo. Majoitusliikkeessä ...

  HillHouse Plovdiv55 €

  HillHouse Plovdiv55 €
  Hotel Imperial Plovdiv

  Hotel Imperial Plovdiv

  6, Lev Tolstoy str., Plovdiv
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Hotel Imperial Plovdiv on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hristo Botev -stadion. Majoitusliike ...

   Hotel Imperial Plovdiv62 €

   Hotel Imperial Plovdiv62 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.