Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pogradec – Matkat

Oletko valmis suuntaamaan kohti uusia seikkailuja? Ota tällä kertaa suunnaksi Pogradec – matkat sinne tarjoavat mahdollisuuden ihailla upeita rannikkotasankoja, vuoria ja hiekkarantoja, joista koko Albania on kuuluisa. Voit tutustua kuvankauniisiin maisemiin kaukana hälisevistä turistiryhmistä, mikä maksaa varmasti vaivan!

Pogradec – Lennot ja hotelli

Houkuttaako Pogradec? Loputtomalta tuntuvista reissuista aina yhden päivän taukoihin – ebookers on yksilöllisten matkojen mestari.

Jopa 9.6%^:n alennus odottaa sinua, kun varaat lentoliput ja hotellihuoneet pakettitarjouksena meiltä.

Laajassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä, ja ne ovat nyt aivan kättesi ulottuvilla. Nyt on siis aika lopettaa epäröinti ja toteuttaa lomasuunnitelmat.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman hinnan jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tarjousten välisen erotuksen tilillesi. Älä siis enää kuhnaile!

Pakkaa laukut, sillä loma alkaa nyt! Me voimme auttaa sinua vapauttamaan sisäisen seikkailijasi – halusitpa sitten aavikon dyyneille tai lumisille vuorenhuipuille, tai vaikkapa niiden väliin levittäytyville rannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Pogradec – Matkat

Tirana on tärkeä kaupunki, johon voit tutustua matkustamalla 85 km luoteeseen kohteesta Pogradec. Skopje on toinen suuri kaupunki, jossa voit käydä matkustamalla 140 km koilliseen.

Luonnon monimuotoisuutta voit ihastella useissa paikoissa kaupungin ympärillä. Vain 45 km:n päässä sijaitseva Pelisterin kansallispuisto on loistava paikka pienelle luontoretkelle. Myös Prespan kansallispuisto on ihanteellinen rauhoittumispaikka, jonne on matkaa 35 km.

Lumi on parhaimmillaan aina aamuisin, joten älä unohda herätä kukonlaulun aikaan, jos määränpääsi on Vasilitsan hiihtokeskus.

Pyhän Panteleimonin luostari ja Pyhän Sofian kirkko ovat kohtalaisen lähellä viehättävää kohdetta Ohrid, joka sijaitsee 25 km koilliseen kohteesta Pogradec. Käy tarkistamassa itse, mitä kaikkea ne tarjoavat.

Paljasta sisäinen seikkailijasi ja tutustu paikallisiin maisemiin harrastamalla vaikkapa maastopyöräilyä. Tai ehkä kokeilisit mieluummin patikointia?

Lomailu ei ole vain rentoutumista vaan myös omien rajojen kokeilua ja avautumista uusille kokemuksille. Tee lomastasi seikkailu kokeilemalla esimerkiksi varjoliitoa!

On tietysti mukavaa oleskella veden lähistöllä, mutta todella paljon kivempaa on kastua itse. Älä ohita tilaisuutta kokeilla paikallisten suosimia hauskoja lajeja, kuten uintia tai purjelautailua.

Seudun historialliset museot ovat kiinnostavia paikkoja erityisesti silloin, kun alkaa sataa ja kaipaat suojaa.

Jos lomasää suosii, pakkaa lapset autoon ja lähtekää kiertelemään alueen ulkoilmamuseoita.

Jos nautit historiasta ja haluat oppia lisää, monet lähiseudulla sijaitsevat rauniot, linnat ja arkeologiset alueet saavat varmasti mielenkiintosi heräämään. Palaa ajassa taaksepäin ja tutustu niiden avustuksella syvemmin alueen pitkään ja rikkaaseen menneisyyteen.

Toivotko lomamatkalta vähän syvempää sisältöä? Kannattaa vierailla paikallisissa kirkoissa, etsitpä sitten henkistä kokemusta tai olitpa kiinnostunut vain oppimaan enemmän paikallisesta henkisestä elämästä.

Ilmassa tuntuu olevan jännittävää juhlatunnelmaa 28 marraskuuta. Paikalliset valmistautuvat silloin juhlimaan Albanian itsenäisyyspäivää.

Lähin lentokenttä, Rinasin kansainvälinen lentokenttä (TIA), sijaitsee 100 km luoteeseen. Jos tarkistat reitin etukäteen, sinne pääseminen ei todennäköisesti ole hankalaa.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Pogradec

Näytä kaikki 34 majoitusliikettä kohteessa Pogradec
Hotel Joni Restaurant

Hotel Joni Restaurant

Pogradec District, Pogradec, Korçë County
  2.5 kautta 5.0
   
   

  Hotel Joni Restaurant tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä välipalabaarin/delin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki ...

  Hotel Joni Restaurant20 €

  Hotel Joni Restaurant20 €
  Elite Pogradec

  Elite Pogradec

  1 Qershori, Pogradec, Korçë County
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Elite Pogradec sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ohridjärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ...

   Elite Pogradec67 €

   Elite Pogradec67 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.