Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Huvilat Pohjois-Pohjanmaa

134 €
Nallikari Holiday Village Villas

Nallikari Holiday Village Villas

4.0 kautta 5.0 Leiritie 10, Oulu
Nallikari Holiday Village Villas on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nallikari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
250 €
Villa Rukan Huurre

Villa Rukan Huurre

3.5 kautta 5.0 Onkerniementie 4, Kuusamo
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
350 €
Koitelin Residenssi

Koitelin Residenssi

3.5 kautta 5.0 Ylikyläntie 180, Oulu
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Laivakankaan uimapaikka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kokoushuoneet. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
1,429 €
Lahdenpera Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Lahdenpera Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Iin Wanha Hamina on 17,1 kilometrin päässä tästä huvilasta. Villenniemi ja Onganranta sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Vanaranta ja Siikasaaren uimaranta ovat myös 40 kilometrin päässä.
571 €
Juopulinkyla Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Juopulinkyla Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

2 Juopulintie, Oulu, null
Valkiaisen uimapaikka on 14 kilometrin päässä tästä huvilasta. Pilpasuon Nature Reserve ja Jäälinmajan ranta sijaitsevat 52 kilometrin päässä. Laivakankaan uimapaikka ja Jäälin monttu ovat myös 52 kilometrin päässä.
979 €
Arkkukari Talo, Nukkuu 8

Arkkukari Talo, Nukkuu 8

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Oravajärven uimaranta. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja astianpesukoneen.
Hae hinnat
Villa Veskaranta

Villa Veskaranta

3.5 kautta 5.0 Veskarannantie 1-3, Kuusamo
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Karhuoja Talo, Nukkuu 7 Kanssa Wifi

Karhuoja Talo, Nukkuu 7 Kanssa Wifi

Säikkäranta 90, Oulu
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Papinjärvi. Huvila tarjoaa television ja pesukoneen.
Hae hinnat
UnelmaVeska

UnelmaVeska

4.0 kautta 5.0 Veska-ahontie 8i, Kuusamo
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
449 €
Paivarinne Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Paivarinne Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

2 Junnintie, Muhos, null
Pilpasuon Nature Reserve on 11,6 kilometrin ja Ampumaradan uimaranta on 19,3 kilometrin päässä tästä huvilasta. Tuiran uimaranta ja Kesän Sauna ovat myös 32 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Rukako RIEKKOVESKA

Rukako RIEKKOVESKA

3.5 kautta 5.0 VESKA-AHONTIE 8 J, Kuusamo
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Huvila tarjoaa asiakkaille keittiön ja mikroaaltouunin.
502 €
Villa Haukipudas, Suomi

Villa Haukipudas, Suomi

Hellmaninpolku 6, Oulu
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Inkonnokan uimaranta. Huvila tarjoaa asiakkaille pation ja television.
Hae hinnat
Rukajarvi Talo, Nukkuu 8

Rukajarvi Talo, Nukkuu 8

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja pesukoneen.
421 €
Iso Syote Talo, Nukkuu 4

Iso Syote Talo, Nukkuu 4

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Syöte National Park. Huvila tarjoaa keittiön ja vuodesohvan.
484 €
Ruka Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi

Ruka Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Huvila tarjoaa asiakkaille television ja pesukoneen.

Kohteen Pohjois-Pohjanmaa Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Pohjois-Pohjanmaa parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Pohjois-Pohjanmaa Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Pohjois-Pohjanmaa Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Pohjois-Pohjanmaa Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Pohjois-Pohjanmaa näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Pohjois-Pohjanmaa

Kohteen Pohjois-Pohjanmaa Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Pohjois-Pohjanmaa Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.