Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pomorie – Hotellit

Pomorie – Lennot ja hotelli

Lomailu on ennen kaikkea uusien kokemusten etsimistä. Jos Pomorie ja sen kiehtovat aarteet ovat unelmiesi täyttymys, ebookers on valmis avustamaan upeiden matkojen löytämisessä. Ebookers auttaa tekemään reissustasi upeamman kuin osaat odottaakaan.

Jos hankit lentoliput ja hotellin yhdessä, säästät jopa 9.6%^.

Mikään ei taida olla niin rentouttavaa kuin hyvin suunniteltu matka. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoituspaikkaa kaikkialla maailmassa, joten kiehtova seikkailu on aivan nurkan takana.

Jos varaat pakettimatkan ebookers-palvelusta ja löydät paremman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksen tekemisestä, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisäisen tutkimusmatkailijasi herätä. Joka maailmankolkassa on jännittäviä elämyksiä ja uutta nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua löytämään unelmiesi matkakohde.

Varausehtoja sovelletaan.

Pomorie – Hotellit

Ethän vain jätä majoituksen varaamista aivan viime hetkeen. ebookersin sivustolla on vain 17 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä, joten on parempi pelata varman päälle ja varata nyt!

Haluaisitko kuulla pari suositusta? Sol Nessebar Mare ja Sol Nessebar Palace - All Inclusive ovat kummatkin todella hyviä: ne tarjoavat vierailleen erinomaista palvelua ja rentouttavan yöpymiskokemuksen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Pomorie

Näytä kaikki 119 majoitusliikettä kohteessa Pomorie
Wave Resort – Ultra All Inclusive

Wave Resort – Ultra All Inclusive

Wave Resort, Pomorie
  5.0 kautta 5.0
   
   

  Wave Resort – Ultra All Inclusive sijaitsee lähellä kohdetta Aqua Paradisen vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, 4 ravintolaa ja ...

  Wave Resort – Ultra All InclusiveHae hinnat

  Penelope Palace

  Penelope Palace

  Chayka Str 3, Pomorie, Burgas
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Penelope Palace sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pomorien eteläinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ...

   Penelope Palace56 €

   Penelope Palace56 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.