Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Praha

Czech Inn 15 €
Czech Inn

Czech Inn

Francouzska 76, Praha
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Czech Inn on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Prahan valtionooppera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 53 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  MeetMe23 - Hotel 83 €
  MeetMe23 - Hotel

  MeetMe23 - Hotel

  Washingtonova 23, Praha
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   MeetMe23 - Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tšekin kansallismuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hostellissa on 51 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

   Sleep&Go 20 €
   Sleep&Go

   Sleep&Go

   Ve Smeckách 1593/19, Nove Mesto, Praha
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sleep&Go on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venceslauksen aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

    Sophie's Hostel 50 €
    Sophie's Hostel

    Sophie's Hostel

    Melounova 2, Praha
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sophie's Hostel on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tšekin kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 29 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

     Hostel One Prague 45 €
     Hostel One Prague

     Hostel One Prague

     Cimburkova 8, Praha
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hostel One Prague on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hybernian teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja yökerhon. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

      Old Prague House 20 €
      Old Prague House

      Old Prague House

      Náprstkova 214/7, Praha
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Old Prague House on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Klementinum - Prahan kansalliskirjasto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hostellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

       Hostel Orange 35 €
       Hostel Orange

       Hostel Orange

       Wenceslas Square 781/20, Praha
         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hostel Orange on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lucerna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

        Ahoy! NewTown 35 €
        Ahoy! NewTown

        Ahoy! NewTown

        Řeznická 662/17, Praha
          
         1.5 kautta 5.0 Tähteä

         Ahoy! NewTown on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lucerna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 1,5 tähden hostellissa on 30 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 20 kylpyhuonetta.

         Ahoy! Hostel 35 €
         Ahoy! Hostel

         Ahoy! Hostel

         Na Perštýne 10, Praha
           
          2.5 kautta 5.0 Tähteä

          Ahoy! Hostel sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prahan kaupungintalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2,5 tähden hostellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          Chili Hostel 23 €
          Chili Hostel

          Chili Hostel

          Praha 1 - Pstrossova 7/205, Praha
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Chili Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tanssiva talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 44 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

           Charles Bridge Economic Hostel 45 €
           Charles Bridge Economic Hostel

           Charles Bridge Economic Hostel

           Mostecka 4/53, Praha, Czech Republic
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Charles Bridge Economic Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta John Lennon -seinä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

            Sir Toby's Hostel 15 €
            Sir Toby's Hostel

            Sir Toby's Hostel

            Delnicka 24, Praha
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Sir Toby's Hostel on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prahan markkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1999 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 27 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

             Varaa Hostellit kohteessa Praha ebookersilta

             Kohteen Praha hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Praha

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Praha niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Praha. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Praha Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Praha Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Praha vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Praha parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Praha kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Praha saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Praha!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Praha

             Näytä kaikki 1 964 majoitusliikettä kohteessa Praha
             Grandior Hotel Prague 68 €
             Grandior Hotel Prague

             Grandior Hotel Prague

             Na Porici 42, Praha
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

              Grandium Prague 74 €
              Grandium Prague

              Grandium Prague

              Politickych veznu 913/12, Praha
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

               Corinthia Hotel Prague 76 €
               Corinthia Hotel Prague

               Corinthia Hotel Prague

               Kongresova 1, Praha
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Prahan kongressikeskus on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Vyšehradin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Svatoplukovan raitiovaunuasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

                Vienna House Andel's Prague 65 €
                Vienna House Andel's Prague

                Vienna House Andel's Prague

                Stroupeznickeho 21, Praha
                  
                 4.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Nový Smíchovin ostoskeskus, Kaarlensilta ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Prahan linna ja Prahan astronominen kello ovat myös 3 kilometrin päässä. Andělin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Smíchovské nádražín metroasema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.