Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.9. - 29.9.
Ensi viikonloppuna
4.10. - 6.10.

Suosituimmat Prati hotellit

Hotel Isa 180 €
Hotel Isa

Hotel Isa

Via Cicerone 39, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotel Isa on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Luxury on the River 104 €
  Luxury on the River

  Luxury on the River

  Lungotevere dei Mellini 34, Rooma, RM
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Luxury on the River on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza del Popolo (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

   Hotel Relais dei Papi 134 €
   Hotel Relais dei Papi

   Hotel Relais dei Papi

   Via dei Gracchi 161, Rooma, RM
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Relais dei Papi on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Cola di Rienzo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä välipalabaarin/delin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 29 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

    San Pietro Boutique Rooms 148 €
    San Pietro Boutique Rooms

    San Pietro Boutique Rooms

    Via Properzio, 32, Rooma, RM
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     San Pietro Boutique Rooms on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Hotel Vespasiano 148 €
     Hotel Vespasiano

     Hotel Vespasiano

     Via Vespasiano 49, Rooma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Vespasiano on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      Atlante Garden Hotel 208 €
      Atlante Garden Hotel

      Atlante Garden Hotel

      Via Crescenzio 78, Rooma, RM
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Atlante Garden Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 70 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

       Hotel Roma Vaticano 64 €
       Hotel Roma Vaticano

       Hotel Roma Vaticano

       Via Attilio Regolo 19, Rooma, RM
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Roma Vaticano on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Cola di Rienzo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 11 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

        Hotel Dei Mellini 207 €
        Hotel Dei Mellini

        Hotel Dei Mellini

        Via Muzio Clementi 81, Rooma, RM
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Dei Mellini on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza del Popolo (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 81 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

         Viimeisimmät Prati hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.