Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Ramsau am Dachstein – Matkat

Lomalla kannattaa tutustua nähtävyyksiin ja nauttia uusista kokemuksista. Tämä on mahdollista kohteessa Ramsau am Dachstein, josta tulee monen matkailijan lempikohde.

Ramsau am Dachstein – Lennot ja hotelli

Huolellisesti suunnitelluista seikkailumatkoista spontaaneihin viikonloppuretkiin – ebookers räätälöi kaikki lentoliput, majoitukset ja retket juuri sinun yksilölliseen tyyliisi sopiviksi.

Jos varaat lentoliput ja majoituksen kerralla, voit säästää jopa 7.7%^.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta on vaivatonta löytää etsimänsä.

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisäisen tutkimusmatkailijasi tulla esiin. Maailman joka kolkassa on iloisia yllätyksiä ja upeita nähtävyyksiä, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Ramsau am Dachstein – Matkat

Tämä matkakohde sijaitsee 3 km itään lähimmästä kaupungista (Schildlehen) ja 220 km lounaaseen koko maan pääkaupungista (Wien).

Aina välillä, kun takapenkillä ei käydä sotaa, lapset voivat olla ihanaa matkaseuraa. Rittisberg Coaster on hyvä paikka pitää hauskaa yhdessä lasten kanssa.

Jos yhteytesi luontoon on päässyt katkeamaan, suunnittele retki kohteeseen Silberkarklamm.

Dachstein Skywalk on useimpien matkailijoiden pakollisten nähtävyyksien listan kärjessä. Pidä siis huoli, että tämä kohde on mukana sinunkin matkasuunnitelmassasi.

Olet sitten taitava laskettelija tai vietät ison osan päivästä sukset solmussa, Rittisstadl takaa hauskan loman koko seurueelle.

Rittisberg on paikka, jota kierrellessäsi varmasti viihdyt.

Ramsau am Dachstein – Hotellit

Voit varata majoituksen heti, kun matkapäiväsi varmistuvat. ebookersin matkaoppaan tarjoaman yli 25 majoitusliikkeen ansiosta majapaikan valitseminen on lastenleikkiä.

Toivotko lomaltasi tilaisuutta lepoon ja rentoutumiseen? Hengitä syvään ja anna raukeuden levitä jäseniisi, kun vedät pehmeän peiton korvillesi yhdessä kohteen viihtyisistä hotelleista, joihin kuuluvat Hotel Pichlmayrgut ja Falkensteiner Hotel Schladming.

Löydä halvat matkat kohteeseen Ramsau am Dachstein

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Ramsau am Dachstein. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Ramsau am Dachstein lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Ramsau am Dachstein?

Juuri nyt kohteeseen Ramsau am Dachstein saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Ramsau am Dachstein itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Ramsau am Dachstein ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Ramsau am Dachstein matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Ramsau am Dachstein löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Ramsau am Dachstein?

Kohteen Ramsau am Dachstein suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Ramsau am Dachstein halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ramsau am Dachstein

Hae hinnat
PENSION BARTLBAUER

PENSION BARTLBAUER

3.0 kautta 5.0 HIERZEGG 23, Ramsau am Dachstein, STEIERMARK
PENSION BARTLBAUER sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schladming-Dachsteinin talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
PENSION ROETELSTEIN

PENSION ROETELSTEIN

3.0 kautta 5.0 Hierzegg 95, Ramsau am Dachstein, Steiermark
PENSION ROETELSTEIN sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schladming-Dachsteinin talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 3 tähden pensionaatissa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Ferienhotel Knollhof

Ferienhotel Knollhof

3.0 kautta 5.0 Knollweg 71, Ramsau am Dachstein
Ferienhotel Knollhof on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schladming-Dachsteinin talviurheilukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 26 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
190 €
Hotel Matschner

Hotel Matschner

3.5 kautta 5.0 Ramsau 61, Ramsau am Dachstein, Steiermark
Hotel Matschner sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schladming-Dachsteinin talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 65 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Hotel Appartement Hochkönig

Hotel Appartement Hochkönig

3.0 kautta 5.0 Schildlehen 77, Ramsau am Dachstein, Steiermark
Hotel Appartement Hochkönig sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schladming-Dachsteinin talviurheilukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 3 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Hotel Ramsauer Alm

Hotel Ramsauer Alm

3.5 kautta 5.0 Vorberg 357, Ramsau am Dachstein
Hotel Ramsauer Alm sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schladming-Dachsteinin talviurheilukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
256 €
Almfrieden

Almfrieden

4.0 kautta 5.0 Leiten, 47, Ramsau am Dachstein, Steiermark
Almfrieden sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schladming-Dachsteinin talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 53 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
120 €
Jugendhaus Edelweiß

Jugendhaus Edelweiß

2.0 kautta 5.0 Leiten 110, Ramsau am Dachstein
Jugendhaus Edelweiß sijaitsee lähellä kohdetta Schladming-Dachsteinin talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hostellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Secret Luxus Chalet Alpenlust

Secret Luxus Chalet Alpenlust

4.0 kautta 5.0 Vorberg 632, Ramsau am Dachstein, Steiermark
Tämä chalet sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schladming-Dachsteinin talviurheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja porealtaan. Tässä 4 tähden chalet'ssa on 2 huonetta. Majoitustila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Residence

Hotel Residence

3.0 kautta 5.0 106 Schildlehen, Ramsau am Dachstein
Hotel Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schladming-Dachsteinin talviurheilukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Halvat meno-paluu lennot Ramsau am Dachstein

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Ramsau am Dachstein

Katso kaikki kohteen Ramsau am Dachstein vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Ramsau am Dachstein

Katso kaikki 7 aktiviteettia kohteessa Salzburg

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.