Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
5.6. - 7.6.
Ensi viikonloppuna
12.6. - 14.6.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Reusin rautatieasema

Hae hinnat
Pensión Fonda Suiza

Pensión Fonda Suiza

3.0 kautta 5.0 Carrer Ample, 14-16, Reus
Pensión Fonda Suiza sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Reusin taiteen ja historian museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 45 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
90 €
Mukava huoneisto historiallisessa ja kaupallisessa keskustassa Reus.

Mukava huoneisto historiallisessa ja kaupallisessa keskustassa Reus.

Carrer dels Recs 24, Reus, Katalonia
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bofarullin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi vesipuiston. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Mukava Huoneisto Historiallisessa ja Kaupallisessa Keskustassa Reus

Mukava Huoneisto Historiallisessa ja Kaupallisessa Keskustassa Reus

24 Carrer dels Recs, Reus, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bofarullin palatsi. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Pis-keskus Reus terassilla 3

Pis-keskus Reus terassilla 3

6 Carrer Alt de Sant Pere, Reus, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Reusin taiteen ja historian museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla vesipuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
Hae hinnat
Homerez Last Minute Deal - Beautiful apt Near the Beach

Homerez Last Minute Deal - Beautiful apt Near the Beach

Carrer dels Jurats 2, Tarragona, Catalunya, Reus, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Navàs. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
Apartment With 3 Bedrooms in Reus - 10 km From the Beach

Apartment With 3 Bedrooms in Reus - 10 km From the Beach

3.5 kautta 5.0 Carrer dels Jurats 2, Tarragona, Catalunya, Reus, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Navàs. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
65 €
Apartaments Residencial Clàudia

Apartaments Residencial Clàudia

3.0 kautta 5.0 4 Carrer del Molí, Reus
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu Salvador Vilaseca. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 2 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
65 €
Hotel Centre Reus

Hotel Centre Reus

3.5 kautta 5.0 C/ Hospital, 6-8, Reus
Hotel Centre Reus on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Navàs. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
60 €
Hotel Gaudí

Hotel Gaudí

3.0 kautta 5.0 Raval de Robuster, 49, Reus, Tarragona
Hotel Gaudí on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Navàs. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1966 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 87 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.

Lentokenttähotellit Reusin rautatieasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Reusin rautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Reusin rautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Reusin rautatieasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Reusin rautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Reusin rautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Reusin rautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Reusin rautatieasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Reusin rautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Reusin rautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Reusin rautatieasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Reusin rautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Reus

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.