Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Rzhevka

27 €
Petro Sport Hotel

Petro Sport Hotel

4.0 kautta 5.0
Petro Sport Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin jääpalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Old Traditions

Old Traditions

3.5 kautta 5.0 Vzletnaya 10, Seuloskoi
Old Traditions tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Home4day Smart House

Home4day Smart House

3.5 kautta 5.0 Kosigina 34/1, Krasnogvardeisky, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin jääpalatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Olymp Hotel

Olymp Hotel

3.0 kautta 5.0 12 Geroyev St, Seuloskoi, Leningradin alue
Olymp Hotel tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
33 €
Alex Hotel na Kosygina

Alex Hotel na Kosygina

3.0 kautta 5.0 pr. Kosygina, 17, Pietari
Alex Hotel na Kosygina sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin jääpalatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
43 €
Men'K Kings Hotel

Men'K Kings Hotel

3.0 kautta 5.0 Ryevolyutsii sh 86a, Pietari
Men'K Kings Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Venäläisen taiteen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat plasmatelevisiot ja jääkaapit.
Hae hinnat
Апартаменты в Кудрово на проспекте

Апартаменты в Кудрово на проспекте

Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin jääpalatsi.
20 €
Elle Hotel

Elle Hotel

3.0 kautta 5.0 ul. Kollontai, d. 32, Bldg. 2-A, Pietari
Elle Hotel on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin jääpalatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
199 €
MillCreek

MillCreek

5.0 kautta 5.0 Klubnaya st. 1, Seuloskoi
Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja golfkentän. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
AG Apartment Krzyzanowski 7

AG Apartment Krzyzanowski 7

2.5 kautta 5.0 Krzyzanowski str. 7, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin jääpalatsi. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
AG Apartment Kollontay 30

AG Apartment Kollontay 30

3.0 kautta 5.0 30 ulitsa Kollontay, Nevskiy district, Pietari
tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin jääpalatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Ag-huoneisto Kollontay 30

Ag-huoneisto Kollontay 30

30 ulitsa Kollontay, Pietari, Saint Petersburg
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin jääpalatsi.
Hae hinnat
Viihtyisä Asunto Pietarissa , Metroasema Dybenko

Viihtyisä Asunto Pietarissa , Metroasema Dybenko

Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin jääpalatsi. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja jääkaapin.
Hae hinnat
Hotel Ohta

Hotel Ohta

3.0 kautta 5.0 Revolutsii Shosse 52, Pietari
Hotel Ohta sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Apartments White Nights

Apartments White Nights

3.0 kautta 5.0 33/1 Ul. Voroshilova, Pietari, St. Petersburg
Apartments White Nights on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin jääpalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Lentokenttähotellit Rzhevka

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Rzhevka läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Rzhevka edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Rzhevka voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Rzhevka, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Rzhevka läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Rzhevka ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Rzhevka ajoissa

Tarjoukset lentokentän Rzhevka hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Rzhevka hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Rzhevka ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Rzhevka hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Pietari hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.