Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Sapa – Matkat

Lomalla kannattaa olla utelias, tutustua nähtävyyksiin ja kokeilla rohkeasti kaikkea uutta. Tämä on mahdollista kohteessa Sapa, joka saa monet matkailijat palaamaan takaisin.

Sa Pa – Lennot ja hotelli

Hengähdä hetki ja anna ebookers-tiimin hoitaa asiat puolestasi. Lentoliput, huoneet ja uskomattomia elämyksiä – me järjestämme unelmiesi matkan. Sinun velvollisuudeksesi jää vain hypätä oikeaan koneeseen!

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, jos hankit lentoliput ja hotellihuoneet kauttamme kerralla. Voit saada alennusta jopa 7.7%^.

Kattavaan valikoimaamme kuuluu yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoituskohdetta, joiden joukossa valinnanvaraa riittää, etsitpä sitten mitä tahansa.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman hinnan jossakin muualla 48 tunnin kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme erotuksen. Älä siis enää kuhnaile!

On koittanut aika toteuttaa toivomuslistasi. Suuntaatpa sitten arkea pakoon vuorille tai paahtaville hiekoille, me voimme auttaa sinua toteuttamaan unelmasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Sapa – Matkat

Sapa sijaitsee lyhyen matkan päässä lähikaupungista (Hekou), jonne pääsee ajamalla 25 km pohjoiseen päin. Valtion pääkaupunki Hanoi sijaitsee kauempana, ja sen voi saavuttaa matkaamalla 230 km kaakkoon.

Miltä kuulostaisi muutama tunti nurmikolla maaten ja taivaan pilviä tuijotellen? Nauti elämän pienistä iloista kaupungin vihreissä puistoissa, joita ovat muiden muassa Quảng Trường ja Hàm Rồng -vuori.

Kuljeskele järven rantaa pitkin ja seuraa samalla alueella asustelevien vesilintujen puuhia kohteessa Sapa-järvi.

Fan Si Pan ja sen ainutlaatuinen luonto lumoaa kauneudellaan. Tämä ihastuttava paikka vie sydämesi mennessään.

Sapan katedraali on yksi seudun tärkeimmistä uskonnollisista kohteista, ja se tarjoaa turisteille myös tilaisuuden rauhoittumiseen.

Kun sinusta tuntuu siltä, että kaipaat vähän shoppailuterapiaa, ota suunnaksi Sapan markkinat. Kiinnostivatpa sinua sitten viimeisimmät muotiluomukset tai vain välttämättömyystarvikkeiden haaliminen, löydät takuulla täältä jotain tarpeisiisi sopivaa.

Löydä halvat matkat kohteeseen Sa Pa

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Sa Pa. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Sa Pa lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Sa Pa?

Juuri nyt kohteeseen Sa Pa saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Sa Pa itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Sa Pa ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Sa Pa matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Sa Pa löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Sa Pa?

Kohteen Sa Pa suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, huhtikuu, heinäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Sa Pa halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sa Pa

103 €
Hôtel de la Coupole - MGallery

Hôtel de la Coupole - MGallery

5.0 kautta 5.0
Hôtel de la Coupole - MGallery on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cable Car Station Sapa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 249 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
93 €
Silk Path Grand Resort & Spa Sapa

Silk Path Grand Resort & Spa Sapa

5.0 kautta 5.0
Silk Path Grand Resort & Spa Sapa on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sapan katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 152 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
19 €
Son Ha Sapa Hotel Plus

Son Ha Sapa Hotel Plus

3.0 kautta 5.0 027 Fansipan, Sapa Town, Sa Pa
Son Ha Sapa Hotel Plus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sapa-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
183 €
Topas Ecolodge

Topas Ecolodge

3.5 kautta 5.0
Topas Ecolodge on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3,5 tähden lomamajassa on 33 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja minibaarit.
92 €
Sapa Jade Hill Resort & Spa

Sapa Jade Hill Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 Ly Village, Sa Pa
Sapa Jade Hill Resort & Spa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sapan katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 100 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
62 €
Pao's Sapa Leisure Hotel

Pao's Sapa Leisure Hotel

5.0 kautta 5.0
Pao's Sapa Leisure Hotel on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Muong Hoa Valley. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 223 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
57 €
Victoria Sapa Resort & Spa

Victoria Sapa Resort & Spa

4.0 kautta 5.0
Victoria Sapa Resort & Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sapa-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 77 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaan.
41 €
Chau Long Sapa 2 Hotel

Chau Long Sapa 2 Hotel

3.5 kautta 5.0
Chau Long Sapa 2 Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sapa-järvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 65 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
118 €
Sapa Clay House - Mountain Retreat

Sapa Clay House - Mountain Retreat

3.0 kautta 5.0
Sapa Clay House - Mountain Retreat on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Muong Hoa Valley. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
23 €
Saparis Hotel

Saparis Hotel

3.0 kautta 5.0
Saparis Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sapa-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 19 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Sa Pa

Katso kaikki kohteen Sa Pa vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.