Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat Saint-Denis hotellit

Aparthotel Adagio access Paris Saint Denis Pleyel 39 €
Aparthotel Adagio access Paris Saint Denis Pleyel

Aparthotel Adagio access Paris Saint Denis Pleyel

10 rue du Docteur Finot, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Aparthotel Adagio access Paris Saint Denis Pleyel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden residenssissä on 107 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  B&B Hôtel Paris Saint-Denis Pleyel 59 €
  B&B Hôtel Paris Saint-Denis Pleyel

  B&B Hôtel Paris Saint-Denis Pleyel

  ZAC Pleyel Libération, 36 boulevard de la Libération, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   B&B Hôtel Paris Saint-Denis Pleyel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 138 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   CAMPANILE PARIS NORD - Saint Ouen - Pleyel 55 €
   CAMPANILE PARIS NORD - Saint Ouen - Pleyel

   CAMPANILE PARIS NORD - Saint Ouen - Pleyel

   2, Quai de St Ouen et 2, Bd De La Liberation, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    CAMPANILE PARIS NORD - Saint Ouen - Pleyel on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 99 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

    hotelF1 Paris Saint-Denis Université 34 €
    hotelF1 Paris Saint-Denis Université

    hotelF1 Paris Saint-Denis Université

    11 avenue Lenine, Saint-Denis
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     HotelF1 Paris Saint-Denis Université sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 97 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     ibis Saint Denis Stade Sud 60 €
     ibis Saint Denis Stade Sud

     ibis Saint Denis Stade Sud

     Rue De La Cokerie, Avenue Francis Pressense, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ibis Saint Denis Stade Sud on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 95 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

      ibis Saint-Denis Stade Ouest 45 €
      ibis Saint-Denis Stade Ouest

      ibis Saint-Denis Stade Ouest

      20 Rue Jules Saulnier, La plaine Saulnier, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       ibis Saint-Denis Stade Ouest on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

       ibis Styles Paris Saint Denis Plaine 65 €
       ibis Styles Paris Saint Denis Plaine

       ibis Styles Paris Saint Denis Plaine

       212, av. du President Wilson, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ibis Styles Paris Saint Denis Plaine on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 59 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Novotel Paris Saint Denis Stade Basilique 79 €
        Novotel Paris Saint Denis Stade Basilique

        Novotel Paris Saint Denis Stade Basilique

        1 Place De La Porte De Paris, Saint-Denis, Seine-Saint-Denis
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Novotel Paris Saint Denis Stade Basilique on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stade de France. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 156 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Lemmikkiystävällinen hotelli – Saint-Denis

         Moni haluaa lemmikkinsä mukaan myös lomalle. Näin myös kohteessa Saint-Denis, jossa vieraileekin nykyään suuri määrä nelijalkaisia yöpyjiä. Heidän ja omistajiensa loman pelastavat kohteen Saint-Denis lemmikkiystävälliset hotellit. Niissä ketään ei katsota pahalla, vaan sisään ovat tervetulleita myös perheiden eläinjäsenet pienistä jyrsijöistä ja matelijoista kissoihin ja koiriin. Käytännössä mukana on tosin miltei aina koira, sillä se on ainoa lemmikki, joka seuraa omistajaansa vaikka maailman ääriin.

         Päällisin puolin kohteen Saint-Denis koiraystävälliset hotellit eivät eroa tavallisista hotelleista lainkaan. Hyvin usein ne tarjoavat kuitenkin monenlaisia palveluita ja mukavuuksia, joita et muista majapaikoista löydä. Yleensä tarjolla on esimerkiksi lemmikkien tarpeisiin mukautettuja huoneita, joissa on tavallista enemmän tilaa sekä tehokas äänieristys. Monissa taloon saapuva lemmikki saa myös erityisen tervetulopaketin, johon voi sisältyä esimerkiksi herkkuja, jokin hoitoväline sekä lähimpien koirapuistojen ja eläinlääkärien yhteys- ja muut tiedot. Lisäksi lemmikkiystävällisen hotellin henkilökunta ymmärtää lemmikkien tarpeet ja suhtautuu heihin myönteisesti. Usein osa henkilökunnasta on lisäksi saanut eläinten hoitoon liittyvää koulutusta, joka varmistaa, että hotellissa selvitään myös hieman haastavammista tilanteista.

         Viime kädessä lemmikistä on aina vastuussa sen omistaja. Jos esimerkiksi jätät koiran yksin huoneeseen, sinun tulee aina varmistaa, että hänellä on riittävä määrä vettä ja ettei yksinolo aiheuta liiallista stressiä. Yleensä jälkimmäisen voi välttää esimerkiksi tutustuttamalla koiran hotellin tiloihin ja ottamalla mukaan jonkin koiralle tutun lelun. Myös vesikuppi kannattaa ottaa mukaan. Harvoja poikkeustapauksia lukuun ottamatta koiran ulkoiluttaminen on aina sinun vastuullasi, ja siihen sopivia paikkoja kannattaa aina etsiä jo etukäteen kartalta tai verkosta. Lisäksi sinun on ehdottomasti varmistettava, ettei lemmikkisi pääse karkaamaan huoneesta hotellin käytäville tai toisiin huoneisiin. Koska toisten hotellivieraiden suhtautuminen eläimiin voi vaihdella, yllättävät kohtaamiset voivat päätyä myös ikävästi.

         Kaikki kohteen Saint-Denis koiraystävälliset hotellit löydät helpoimmin sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee ainoastaan valita hakukoneen kenttiin matkasi kohde, eli Saint-Denis ja haluamasi ajankohta. Tämän jälkeen voit suodattaa saaduista hakutuloksista lemmikkiystävälliset hotellit valitsemalla Lemmikit sallittu -merkintäruudun. Saatat yllättyä, miten moneen hotelliin lemmikit ovat nykyisin tervetulleita!

         Viimeisimmät Saint-Denis hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.