Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Santa Rosa – Matkat

Haluaisitko nauttia jonkin kiehtovan kaupunkikohteen tunnelmasta ja tutustua samalla uusiin maisemiin? Matka kohteeseen Santa Rosa on varmasti hyvä valinta.

Santa Rosa – Matkat

Kun ottaa huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 170 000, uusiin ihmisiin voi tutustua vaivatta!

Santa Rosa sijaitsee 110 km:n päässä osavaltion pääkaupungista, joka on Sacramento. Lähempänä on kuitenkin Rohnert Park, jonne on noin 10 km matkaa.

Tekeekö pikkuväki sinut hulluksi? Sonoma County Fairgrounds (messualue) on paikka, joka pitää lapset tyytyväisinä joksikin aikaa.

Safari West on loistava koko perheen retkikohde, jossa voi nähdä kasvokkain eläinmaailman kiehtovia otuksia ja oppia uutta luonnonsuojelun merkityksestä.

Deloach Vineyards (viinitila) on paikka, paeta päiväksi kaupungin kiireestä ja palkita itsesi viinejä maistellen. Muista ostaa mukaan pullollinen laadukasta viiniä lisättäväksi kotona odottavaan kokoelmaasi.

Etsit sitten opastettuja kierroksia tai lippuja nähtävyyksille, California Welcome Center antaa avun. Sen avulias henkilökunta takaa, että saat kaiken irti kaupungissa viettämästäsi ajasta.

Kaikille luonnonystäville riittää täällä paljon tekemistä. Päiväretki kohteisiin Petrified Forest (puisto) ja Spring Lake Park (puisto) auttaa sinua saamaan lisää virtaa. Haluatko enemmän vaihtoehtoja, joista valita? Crane Creek Regional Park on myös vierailun arvoinen kohde.

Jos taivas on pilvessä, valitse vierailukohteeksi Charles M. Schulz Museum. Ota pala paperia ja piirrä joitakin esillä olevista mielenkiintoisista kokoelmista. Näin saat kivan muiston käynnistäsi.

Sonoma County Museum kertoo monista kaupungin historian tärkeimmistä salaisuuksista. Museo tuo esiin monien tarinoiden, kuvien, esineiden sekä merkittävien ihmisten ja tapahtumien avulla sen, millaisena tunnemme seudun tänään.

Santa Rosa Junior College ja Luther Burbank Home and Gardens mahdollistavat lyömättömän tavan syväluodata alueen historiaa ja kulttuuria.

Olet sitten golfin rakastaja, joka haluaa testata taitojaan, tai kokeilunhaluinen aloittelija, seudun golfkentät eivät petä. Ota suunnaksi siis Wikiup Golf Course tai Bennett Valley Golf Course. Et ehkä ole maailmanluokan pelaaja, mutta Oakmont Golf Club on varmasti myös sinun lomasi kohokohta.

Vaikka olisikin houkuttelevaa keskittyä pelkästään suosituimpiin nähtävyyksiin, alueella on lisäksi joitakin kiinnostavia vähemmän tunnettuja paikkoja. Fountaingrove Golf and Athletic Club on niistä yksi. Laguna de Santa Rosa Foundation on myös kiinnostava paikka.

Santa Rosa – Hotellit

ebookersin sivusto sisältää yli 26 majoitusliikettä. Tästä laajasta valikoimasta voit löytää ja valita saman tien unelmiesi majoituksen.

Haluatko vain ottaa rennosti tämän loman aikana? Anna mielesi rauhoittua, kun sujahdat puhtaiden lakanoiden väliin yhdessä kohteen viihtyisistä hotelleista, joihin kuuluvat Courtyard by Marriott Santa Rosa ja Hilton Garden Inn Sonoma County Airport.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Santa Rosa

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Santa Rosa

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Santa Rosa

Näytä kaikki 107 majoitusliikettä kohteessa Santa Rosa
Flamingo Conference Resort & Spa

Flamingo Conference Resort & Spa

2777 4th St, Santa Rosa, CA
  3.5 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (2 arvostelua)

  Flamingo Conference Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Sonoma County Fairgrounds ...

  Flamingo Conference Resort & Spa123 €

  Flamingo Conference Resort & Spa123 €
  The Sandman

  The Sandman

  3421 Cleveland Ave, Santa Rosa, CA
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   The Sandman on saanut hyvää palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Empire College. Majoitusliike ...

   The Sandman112 €

   The Sandman112 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.