Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Santoríni

Hae hinnat
Asteras Villas

Asteras Villas

4.0 kautta 5.0 Fira Caldera, Santorini, Santorini Island
Asteras Villas on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
Hae hinnat
Andronikos Santorini

Andronikos Santorini

4.0 kautta 5.0 Imerovigli, Santorini
Andronikos Santorini on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Absolute Bliss

Absolute Bliss

2.0 kautta 5.0 Imerovigli, Santorini, Santorini Island
Absolute Bliss on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Dana Villas & Infinity Suites

Dana Villas & Infinity Suites

4.0 kautta 5.0 Firostefani, Santorini, Santorini Island
Dana Villas & Infinity Suites on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
101 €
Thireas Hotel

Thireas Hotel

4.0 kautta 5.0 Thira, Santorini, Cyclades
Thireas Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kattoterassin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Sunny Villas

Hotel Sunny Villas

4.0 kautta 5.0 Imerovigli, Santorini, Santorini Island
Hotel Sunny Villas on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa plasmatelevision ja jääkaapin.
103 €
Kaleidoscope Cave Houses Oia

Kaleidoscope Cave Houses Oia

3.5 kautta 5.0 Oia Village, Santorini
Kaleidoscope Cave Houses Oia on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Santorini Princess Luxury Spa Hotel

Santorini Princess Luxury Spa Hotel

5.0 kautta 5.0 Imerovigli, Santorini, Santorini Island
Santorini Princess Luxury Spa Hotel on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 22 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Pegasus Suites & Spa

Pegasus Suites & Spa

5.0 kautta 5.0 Imerovigli, Santorini, Santorini Island
Pegasus Suites & Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadin.
Hae hinnat
Aura Caves

Aura Caves

4.0 kautta 5.0 Fira, Santorini, Cyclades
Aura Caves on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen vilvoittelualtaan.
165 €
Ducato di Oia

Ducato di Oia

4.0 kautta 5.0 Oia Village, Santorini
Ducato di Oia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
257 €
Grand View

Grand View

3.0 kautta 5.0 Megalohori, Santorini, Santorini Island
Grand View on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
Hae hinnat
Ambassador Aegean Luxury Hotel and Suites

Ambassador Aegean Luxury Hotel and Suites

5.0 kautta 5.0 Akrotiri, Santorini
Ambassador Aegean Luxury Hotel and Suites on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Aqua Blue Hotel

Aqua Blue Hotel

5.0 kautta 5.0 Perissa, P.O. Box 121, Santorini, Cyclades
Aqua Blue Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Perissan uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
73 €
Four Seasons Mansion

Four Seasons Mansion

4.0 kautta 5.0 Vothonas, Santorini
Four Seasons Mansion on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelu. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Santoríni

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Santoríni

Näytä kaikki

Hotellit mykistävällä Santorinilla – onnellisten saarella

Santorini on Kreetan läheisyydessä sijaitseva saariryhmä, Egeanmeren helmi, jossa unelmat toteutuvat. Kuvankauniista maisemistaan kuuluisa Santorinin saari saa pauloihinsa niin rantaleijonan, trenditietoisen shoppailijan kuin luonnonrauhaa ja rentoutumista kaipaavan nautiskelijan.

Santorinin saariryhmä muodostui satoja vuosia sitten, silloisen suuremman saaren keskiosan romahtaessa mereen tulivuorenpurkauksessa. Santoriniin liitetään paljon mystiikkaa ja joidenkin uskomusten mukaan se on ikivanhojen kertomusten mereen vajonnut Atlantis. Uskoi myyttiin tai ei, on kauneudestaan maailmankuulu Santorini ehdottomasti näkemisen arvoinen matkakohde.

Aktiivista rantaelämää tai täydellinen rentoutuminen – Santorini taipuu moneksi

Santorini on elävä esimerkki unelmakohteesta, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Toinen toistaan romanttisemmat hotellit Santorinilla ovat maisemineen vailla vertaansa. Santorinin hotellit sijaitsevat 15 000 asukkaan pääsaarella, Thirassa. Thira, toiseksi suurin saari Thirasia sekä pieni Aspronisi kätkevät keskelleen ovaalinmuotoisen laguunin. Rannalla ja vesileikeissä viihtyvä aktiivilomailija suuntaakin pääsaaren itäpuolelle, tuuliseen Monolithokseen purjelautailemaan tai laguuniristeilylle tutkimaan Egeanmeren salaisuuksia. Hurvittelun vastapainona saari kätkee sisäänsä myös suojaisampia ja koskemattomampia luonnonrantoja, joiden lomassa matkailija saa rauhassa syventyä omiin ajatuksiinsa vain rantaan lyövien aaltojen äänien saattelemana.

Kulttuurielämyksiä ja saariston herkkuja - varaa hotelli Santorinilta ja hyppää seikkailuun

Santorini on tunnettu omista maukkaista viineistään, joita sujahtaa useammankin matkailijan laukkuun tuliaisiksi kotiin. Trenditietoisen matkailijankaan ei kannata sapua täpötäyden matkalaukun kanssa, sillä pääkaupunki Fira ja romanttisimman kylän maineessa oleva Oía putiikkeineen oikein kutsuvat tekemään löytöjä. Ostosmahdollisuuksien ohella Santorini tarjoaa kulttuurielämyksiä paitsi taiteen, arkkitehtuurin ja historian ystäville niin myös kulinaristeille. Mikäs sen mukavampi tapa päättää päivä kuin jossakin lukuisista Firan tai Oían näköalaravintoloista kreikkalaisen keittiön herkuista nauttien ja maailmankuulua auringonlaskua katsellen.

Omatoimimatkailijat, hääparit, kaveriporukat ja perheelliset – hotellit Santorinilla tarjoavat jokaiselle jotakin

Santorini sekä hotellit Santorinilla tarjoavat kaikenlaisia majoitusvaihtoehtoja maan ja taivaan väliltä, reppureissaajien suosimista, edullisista hostelleista pariskuntien haaveissa siintäviin tasokkaisiin täyden palvelun hotelleihin sekä yksityiskäyttöön vuokrattaviin huviloihin. Maailman kauneimman saarikohteen kokeminen ei jää ainakaan budjetista kiinni, sillä vaatimattomimmillaan hostelliyön saa alle 10 euron hintaan. Ei muuta kuin Santorinin valloitusta suunnittelemaan - oía!

Viimeksi varatut hotellit Santoríni

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.