Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Bed and Breakfast Nostalgia sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Savonlinnan kauppatori.

  • Sijaitsee vain 2 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Savonlinnan kauppatori ja 8 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Riihisaari – Saimaan luonto- ja museokeskus

Lisätietoja hotellista Bed and Breakfast Nostalgia

Sijainti Asemantie 11-13, Savonlinna, 57100

Liikenneyhteydet

  • Juna-asema: Savonlinnan rautatieasema (0,6 km)

Hotellin ehdot

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikoittain

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Varaudu: tarkista tämän kohteen viimeisimmät voimassa olevat COVID-19-matkustusvaatimukset ja -toimet ennen kuin matkustat.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikan käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

url importing http://www.ebookers.fi/Savonlinna-Hotels-Bed-and-Breakfast-Nostalgia.h18082985-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Savonlinna-Hotels-Bed-and-Breakfast-Nostalgia.h18082985-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Savonlinna-Hotels-Bed-and-Breakfast-Nostalgia.h18082985-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Price based on the lowest price found within past 24 hours and based upon one night stay for two adults over the next thirty days. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.