Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Schiphol-Rijk

Cityden Up Amsterdam South 71 €
Cityden Up Amsterdam South

Cityden Up Amsterdam South

Professor J.H. Bavincklaan 3, Amstelveen
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cityden Up Amsterdam South on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wagenerin stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 81 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Yays Entrepothaven Concierged Boutique Apartments 113 €
  Yays Entrepothaven Concierged Boutique Apartments

  Yays Entrepothaven Concierged Boutique Apartments

  65 Cruquiusweg, Amsterdam, NH
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Yays Entrepothaven Concierged Boutique Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 85 huoneistoa 10 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Yays Oostenburgergracht Concierged Boutique Apartments 120 €
   Yays Oostenburgergracht Concierged Boutique Apartments

   Yays Oostenburgergracht Concierged Boutique Apartments

   Oostenburgergracht 73, Amsterdam
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Yays Oostenburgergracht Concierged Boutique Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alankomaiden kansallinen merimuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 43 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Eric Vökel Boutique Apartments Amsterdam Suites 139 €
    Eric Vökel Boutique Apartments Amsterdam Suites

    Eric Vökel Boutique Apartments Amsterdam Suites

    De Ruijterkade 127, Amsterdam
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Eric Vökel Boutique Apartments Amsterdam Suites on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 28 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Htel Serviced Apartments Amsterdam Amstelveen Hae hinnat
     Htel Serviced Apartments Amsterdam Amstelveen

     Htel Serviced Apartments Amsterdam Amstelveen

     Laan Van De Helende Meesters 421, Amstelveen
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Htel Serviced Apartments Amsterdam Amstelveen on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ziggo Dome (areena). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 250 huoneistoa 14 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Short Stay Group Amsterdam Harbour Serviced Apartments 119 €
      Short Stay Group Amsterdam Harbour Serviced Apartments

      Short Stay Group Amsterdam Harbour Serviced Apartments

      Prins Hendrikkade, Amsterdam
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Short Stay Group Amsterdam Harbour Serviced Apartments on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NEMO Science Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Allure Garden Apartments 100 €
       Allure Garden Apartments

       Allure Garden Apartments

       Plantage Muidergracht, Amsterdam
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Allure Garden Apartments on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hortus Botanicus (kasvitieteellinen puutarha). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Yays Zoutkeetsgracht Concierged Boutique Apartments 113 €
        Yays Zoutkeetsgracht Concierged Boutique Apartments

        Yays Zoutkeetsgracht Concierged Boutique Apartments

        Zoutkeetsgracht 114-118, Amsterdam
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Yays Zoutkeetsgracht Concierged Boutique Apartments on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 31 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja taulutelevision.

         Nova Apartments 105 €
         Nova Apartments

         Nova Apartments

         Nicolaas Maesstraat 72, Amsterdam
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Nova Apartments on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Concertgebouw (konserttitila). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Yays Bickersgracht Concierged Boutique Apartments 204 €
          Yays Bickersgracht Concierged Boutique Apartments

          Yays Bickersgracht Concierged Boutique Apartments

          Bickersgracht 1, Amsterdam
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Yays Bickersgracht Concierged Boutique Apartments on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

           Short Stay Group East Quarter Serviced Apartments 110 €
           Short Stay Group East Quarter Serviced Apartments

           Short Stay Group East Quarter Serviced Apartments

           Wijtenbachstraat 30, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Short Stay Group East Quarter Serviced Apartments on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Cityden Museum Square Hotel Apartments 121 €
            Cityden Museum Square Hotel Apartments

            Cityden Museum Square Hotel Apartments

            Frans Van Mierisstraat 34, Amsterdam
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Cityden Museum Square Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Concertgebouw (konserttitila). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Schiphol-Rijk, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Schiphol-Rijk todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Schiphol-Rijk – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Schiphol-Rijk, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Schiphol-Rijk nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Schiphol-Rijk sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Schiphol-Rijk nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Schiphol-Rijk Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Schiphol-Rijk hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Schiphol-Rijk

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Schiphol-Rijk, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Schiphol-Rijk parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Schiphol-Rijk, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Schiphol-Rijk todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Schiphol-Rijk – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Schiphol-Rijk, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Schiphol-Rijk nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Schiphol-Rijk sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Schiphol-Rijk nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Schiphol-Rijk Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Schiphol-Rijk hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Schiphol-Rijk

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Schiphol-Rijk, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Schiphol-Rijk parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Schiphol-Rijk

             Näytä kaikki 1 845 majoitusliikettä kohteessa Schiphol-Rijk
             Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol 80 €
             Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol

             Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol

             Boeing Avenue 2, Schiphol-Rijk
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Aalsmeerin kukkahuutokauppa on 4,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta romanttisesta hotellista. World Trade Center Schiphol Airport ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vondelpark (puisto) ja Ziggo Dome (areena) ovat myös 20 kilometrin päässä.

              Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol 70 €
              Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

              Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

              Beechavenue 142 - 160, Schiphol-Rijk
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Aalsmeerin kukkahuutokauppa on 4,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. World Trade Center Schiphol Airport ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vondelpark (puisto) ja Ziggo Dome (areena) ovat myös 20 kilometrin päässä.

               Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport 59 €
               Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport

               Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport

               Boeing Avenue 333, Schiphol-Rijk
                 
                3.5 kautta 5.0 Tähteä

                Aalsmeerin kukkahuutokauppa on 4,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. World Trade Center Schiphol Airport ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vondelpark (puisto) ja AFAS Liven konserttisali ovat myös 20 kilometrin päässä.

                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre 125 €
                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

                Piet Heinkade 11, Amsterdam
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Muziekgebouw aan 't IJ (konserttisali) ja Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Alankomaiden kansallinen merimuseo ja Vanha kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Amsterdam Centraalin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdamin keskusrautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.