Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Seogwipo

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Seogwipo. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Seogwipo lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Seogwipo?

Juuri nyt kohteeseen Seogwipo saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Seogwipo itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Seogwipo ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Seogwipo matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Seogwipo löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Seogwipo?

Kohteen Seogwipo suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, kesäkuu, toukokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Seogwipo halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Seogwipo

295 €
Lotte Hotel Jeju

Lotte Hotel Jeju

5.0 kautta 5.0 35, Jungmungwangwang-ro 72beon-gil, Seogwipo, Jeju Island
Lotte Hotel Jeju on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jejun nallemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 500 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
211 €
Marriott Jeju Shinhwa World Hotels & Resorts

Marriott Jeju Shinhwa World Hotels & Resorts

5.0 kautta 5.0 38, Sinhwayeoksa-ro 304beon-gil, Andeok-myeon, Seogwipo, Jeju
Marriott Jeju Shinhwa World Hotels & Resorts on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Jeju Shinhwa World on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 572 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja ilmaiset minibaarituotteet.
210 €
Haevichi Hotel and Resort Jeju

Haevichi Hotel and Resort Jeju

5.0 kautta 5.0 537, Minsokhaean-ro, Pyoseon-myeon, Seogwipo, Jeju Island
Haevichi Hotel and Resort Jeju on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyoseonin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 503 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
402 €
The Shilla Jeju

The Shilla Jeju

5.0 kautta 5.0 75, Jungmungwangwang-ro 72beon-gil, Seogwipo, Jeju Island
The Shilla Jeju on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Jungmun Golf Club on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 429 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
187 €
Hidden Cliff Hotel & Nature

Hidden Cliff Hotel & Nature

4.5 kautta 5.0 542, Yeraehaean-ro, Seogwipo, Jeju-do
Hidden Cliff Hotel & Nature on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Ripley's Believe It or Not -museo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 250 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
121 €
Shinhwa Jeju Shinhwa World Hotel & Resorts

Shinhwa Jeju Shinhwa World Hotel & Resorts

4.5 kautta 5.0 38, Sinhwayeoksa-ro 304beon-gil, Andeok-myeon, Seogwipo, Jeju
Shinhwa Jeju Shinhwa World Hotel & Resorts on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Jeju Shinhwa World on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 533 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
248 €
Somerset Jeju Shinhwa World

Somerset Jeju Shinhwa World

5.0 kautta 5.0 139 Sinhwayeoksa-ro 304 beon-gil, Andeok-myeon, Seogwipo, Jeju-do
Somerset Jeju Shinhwa World on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Jeju Shinhwa World on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 342 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
41 €
Ocean Palace Hotel

Ocean Palace Hotel

4.0 kautta 5.0 14, Joong Ang-ro, Seogwipo, Jeju Island
Ocean Palace Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seogwipo Maeil Ollen tori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 257 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
52 €
Golden Tulip Jeju Seongsan Hotel

Golden Tulip Jeju Seongsan Hotel

3.5 kautta 5.0 31, Ilchul-ro, Seongsan-eup, Seogwipo
Golden Tulip Jeju Seongsan Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ilchul-ron ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 252 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
122 €
The Suites Hotel Jeju

The Suites Hotel Jeju

4.0 kautta 5.0 67, Jungmungwangwang-ro 72beon-gil, Seogwipo, Jeju Island
The Suites Hotel Jeju on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jungmun Golf Club. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Seogwipo

Katso kaikki kohteen Seogwipo vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Seogwipo

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Seogwipo

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.