Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Shenzhen

217 €
Park Hyatt Shenzhen

Park Hyatt Shenzhen

5.0 kautta 5.0 5023 Yi Tian Rd, Futian District, Shenzhen, Guangdong
Park Hyatt Shenzhen sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shenzhenin kokous- ja messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 5 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 195 huonetta 48 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
107 €
Hilton Shenzhen Shekou Nanhai

Hilton Shenzhen Shekou Nanhai

5.0 kautta 5.0 1177 Wanghai Rd, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong
Hilton Shenzhen Shekou Nanhai on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shekoun lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 541 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja jääkaapin.
132 €
JW Marriott Hotel Shenzhen Bao'an

JW Marriott Hotel Shenzhen Bao'an

5.0 kautta 5.0 No 8 Baoxing Road, Bao'an District, Shenzhen, Guangdong
JW Marriott Hotel Shenzhen Bao'an on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Zhongshanin puisto sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 356 huonetta 29 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
157 €
Shenzhen Marriott Hotel Nanshan

Shenzhen Marriott Hotel Nanshan

4.5 kautta 5.0 Block A, SCC Building No 88 Haide Yi Rd, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong
Shenzhen Marriott Hotel Nanshan on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Window of the World sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 340 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
108 €
Hyatt Place Shenzhen Dongmen

Hyatt Place Shenzhen Dongmen

4.0 kautta 5.0 3018 Jianshe Road, Luo Hu District, Shenzhen, Guangdong
Hyatt Place Shenzhen Dongmen on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shun Hing Square (aukio). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 138 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
84 €
Hyatt Place Shenzhen Airport

Hyatt Place Shenzhen Airport

4.0 kautta 5.0 Shenzhen Bao'an International Airport, Baoan District, Shenzhen, Guangdong
Hyatt Place Shenzhen Airport on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Shenzhen Airport Golf Course sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 167 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
139 €
The Langham, Shenzhen

The Langham, Shenzhen

5.0 kautta 5.0 7888 Shennan Boulevard, Futian District, Shenzhen, Guangdong
The Langham, Shenzhen on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Donghai Cultural Square on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 352 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
145 €
Grand Hyatt Shenzhen

Grand Hyatt Shenzhen

5.0 kautta 5.0 1881 Baoan Nan Road, Luohu District, Shenzhen, Guangdong
Grand Hyatt Shenzhen on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Shun Hing Square (aukio) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 8 ravintolaa. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 471 huonetta 38 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
91 €
Hyatt House Shenzhen Airport

Hyatt House Shenzhen Airport

4.0 kautta 5.0 Shenzhen Bao'an International Airport, Baoan District, Shenzhen, Guangdong
Hyatt House Shenzhen Airport on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Shenzhen Airport Golf Course on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 112 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
82 €
Hyatt Regency Shenzhen Yantian

Hyatt Regency Shenzhen Yantian

3.5 kautta 5.0 1025 Second Haijing Road, Yantian District, Shenzhen, Guangdong
Hyatt Regency Shenzhen Yantian sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Zhongying-katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 293 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Shenzhen

Katso kaikki kohteen Shenzhen vuokra-autot

Shenzhen – Matkat

Jokainen loma on väistämättä erilainen: tämän tietää myös ebookers. Siksi osaamme auttaa sinua riippumatta siitä, onko tähtäimessäsi rauhallinen vai jännittävän vaiheikas kohteen Shenzhen-loma.

Shenzhen – Lennot ja hotelli

Voisiko Shenzhen olla sopiva pakopaikka sinulle ja seuralaisillesi? Ebookers-asiantuntijatiimi tekee matkahaaveistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Jopa 7.7%^:n alennus odottaa sinua, jos tilaat lennot ja majoituksen yhdessä.

Laajassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä yli 500 000 majoituskohdetta, joiden joukossa riittää valinnanvaraa, suuntautuipa matkasi mihin tahansa.

Mietitkö vielä? Tiimimme haluaa tarjota sinulle mahtavat lento- ja hotellitarjoukset, joten jos näet jossakin paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, sitoudumme vastaamaan siihen hyvittämällä erotuksen. Enää ei siis kannata miettiä.

Matkasuunnitelmat ovat aina yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua parantamaan matkakuumeesi, uneksitpa sitten rauhallisesta lepolomasta luonnonhelmassa tai adrenaliinintäyteisistä seikkailuista.

Varausehtoja sovelletaan.

Shenzhen – Matkat

Uusien ihmisten tapaaminen on yksi hauskimmista asioista matkailussa. Tämän kaupungin alueella on noin 10 400 000 asukasta, joten tilaisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa tarjoutuu varmasti runsaasti.

Shenzhen sijaitsee 1 950 km etelään valtion pääkaupungista, joka on Peking, ja 18 km länteen naapurikaupungista (Shuen Wan).

OCT East on luonnollisesti ensimmäinen tehtävien asioiden listalla ollessasi täällä.

Happy Valley ja Window of the World (teemapuisto) ovat paikkoja, joissa jokaisella perheenjäsenellä on uskomattoman hauskaa. Splendid China Folk Village tai Minsk World voisivat olla seuraavia retkikohteita, jos lapset valittavat tekemisen puutetta.

Shenzhenin safaripuisto on muidenkin kuin lasten suosima retkikohde. Niin nuorilla kuin vanhoillakin vierailijoilla on täällä paljon tilaisuuksia ihastella kiehtovia eläimiä lähes kasvokkain tyylikkäästi koostetuissa näyttelyissä.

Tällä alueella kasvien suojelu otetaan tosissaan, joten täällä on paljon erilaisia paikkoja, joihin voit mennä ihastelemaan sekä paikallisesta että kansainvälisestä ympäristöstä kotoisin olevia kasvilajeja. Shenzhenin kansainvälinen puutarha- ja kukkanäyttelypuisto ja Fairy Laken kasvitieteellinen puutarha värikkäine puutarhoineen ovat retkikohteita, jotka kannattaa nähdä. Quwei Botanical Garden ja Auringonkukkapuisto ovat myös täynnä ihastuttavia kasveja, joita omistautuneimmat viherpeukalot rakastavat.

Lianhua Mountain Park ja Shenzhen People's Park (puisto) ovat täydellisiä paikkoja nauttia auringosta, nauttia piknik-lounas tai vain rentoutua ja katsella ympärilleen. Lizhin puisto ja Ekologinen mangrovepuisto ovat myös niin turistien kuin paikallistenkin suosiossa olevia kokoontumispaikkoja.

Ota suunnaksesi Xichongin ranta tai Dongchongin ranta ja anna suolaisen meri-ilman sekä lintujen äänten puhdistaa mielesi. Jos et saanut meren kuohuista vielä tarpeeksesi, niin myös Golden Bay -ranta ja Judiaoshan ranta ovat hyviä tutustumiskohteita.

Meidän kaikkien tavoitteena on pitää yllä kokonaisvaltaista hyvinvointia, eikö totta? Unohda kuntosalilaitteet ja puhdistavat detox-dieetit. Olosi kohenee kokonaisvaltaisesti kohteiden Phoenix-vuori ja Shenzhen Guānlánin maisema- ja kulttuuripuisto kauniiden maisemien keskellä.

Kauniista maailmastamme löytyy ihmeellisen paljon erilaisia luonnon aarteita ja ihmisen kätten työn tuloksia. Onneksi esimerkiksi Shenzhenin museo antaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua useisiin kiehtoviin löydöksiin ja esineisiin.

Näin monen hienon taidenäyttelyn joukosta valitseminen voi olla haastavaa. Kannattaakin yrittää vierailla mahdollisimman monessa kohteessa ja suunnistaa ensimmäiseksi esimerkiksi kohteisiin He Xiangningin taidemuseo tai Shenzhenin taidemuseo. Myös Dafenin öljymaalauskylä ja Guan Shanyuen taidemuseo sekä niiden kokoelmat kannattaa tarkastaa.

Jos haluat ymmärtää nykyisyyttä, paras tapa siihen on tutkia menneisyyttä. Crane Lake Fortified Hakka Village and Hakka Culture Museum (kylä ja kulttuurimuseo) on vierailun väärti, jos haluat oppia lisää niistä ihmisistä ja tapahtumista, jotka ovat tehneet tästä kaupungista sen, mikä se on tänään.

Haluatko parantaa tietämystäsi seudun historiasta? Xin'an Nantoun muinainen kaupunki on paras valinta.

Voit kuljeskella kohteen Dapengin linnoitus muurien ympärillä ja hämmästellä samalla tämän koko seudun puolustuksessa olennaisen tärkeässä asemassa olleen linnakkeen valloittavaa historiaa.

Haluatko yhdistää lomaasi myös syvällisemmän näkökulman? Silloin kannattaa käydä joissakin kaupungin merkittävimmistä uskonnollisista kohteista, joihin kuuluvat esimerkiksi Dragon King -temppeli ja Chiwan Tin Hau -temppeli. Myös Hongfan temppeli on pidetty vierailukohde hengellisistä asioista kiinnostuneiden matkailijoiden parissa.

Shenzhen – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 313 hotellitietokantaan päivitettyä majoitusliikettä. Näin hyvästä valikoimasta parhaan vaihtoehdon löytäminen on lastenleikkiä.

Sekä reppureissaajat että muut tarjouksia etsivät lomailijat löytävät varmasti itselleen sopivan huonevaihtoehdon majoitusliikkeistä Carriden Hotel Shenzhen ja Xingfu Huafu Apartment. Nämä paikat ovat todiste siitä, että hienosti järjestetty palvelu ei aina maksa maltaita. Toisaalta lomalla pitäisi päästä rentoutumaan kunnolla. Jos siis mieluummin nautit vain elämästäsi ja hemmottelet itseäsi, se on aivan normaalia! Ammattitaitoinen henkilökunta majoitusliikkeissä Six Star Motel ja The Ritz-Carlton, Shenzhen osaa asiansa ja pystyy tuomaan lomaasi luksusta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Shenzhen

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Shenzhen. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Shenzhen lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Shenzhen?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Shenzhen maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Shenzhen itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Shenzhen ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Shenzhen matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Shenzhen löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Shenzhen?

Kohteen Shenzhen suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Shenzhen halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Shenzhen

Katso kaikki 15 aktiviteettia kohteessa Shenzhen

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.