Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Japanese Inn Kaiboso sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shimabaran kirkko.

  • Sijaitsee vain 4 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Shimabaran kirkko ja 6 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Shimabaran urheilupuisto

Liikenneyhteydet

  • Juna-asema: Shimatetsu honshamaen asema (0,7 km)
  • Pysäköinti:

Hotellin käytännöt

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Hyvä tietää

  • Japanin terveys-, työ- ja hyvinvointiministeriön vaatimusten mukaisesti kaikkien kansainvälisten matkustajien on annettava passinsa ja kansallisuustietonsa, kun he rekisteröityvät johonkin majoitusliikkeeseen (majataloon, hotelliin, motelliin jne.). Lisäksi vaaditaan, että majoitusliikkeen omistaja ottaa kopiot kaikkien rekisteröityvien asiakkaiden passeista ja säilyttää kopion.
url importing https://www.ebookers.fi/Shimabara-Hotels-Japanese-Inn-Kaiboso.h36310668-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Shimabara-Hotels-Japanese-Inn-Kaiboso.h36310668-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspException: Problem accessing the absolute URL "https://www.ebookers.fi/Shimabara-Hotels-Japanese-Inn-Kaiboso.h36310668-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&". java.io.FileNotFoundException: https://www.ebookers.fi/Shimabara-Hotellit-Japanese-Inn-Kaiboso.h36310668.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.