Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia

80 €
Jazz Hotel

Jazz Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Degli Astronauti, 2, Olbia, OT
Jazz Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Archivio Mario Cervo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 75 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
79 €
Resort Grande Baia

Resort Grande Baia

4.0 kautta 5.0 Localita Montepetrosu SS 125, Comune San Teodoro, San Teodoro, OT
Resort Grande Baia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tavolara - Punta Coda Cavallo Marine Protected Area. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 288 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja sadesuihkupäät.
60 €
DoubleTree by Hilton Hotel Olbia - Sardinia

DoubleTree by Hilton Hotel Olbia - Sardinia

4.0 kautta 5.0 Via Isarco 5/7, Olbia, OT
DoubleTree by Hilton Hotel Olbia - Sardinia on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fausto Nocen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 124 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Club Hotel Marina Beach

Club Hotel Marina Beach

4.0 kautta 5.0 Localita Marina di Orosei, Orosei, NU
Club Hotel Marina Beach sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marina di Orosei-ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ravintolaa ja 3 kahvilaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 428 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja digitaali.
Hae hinnat
Club Esse Cala Gonone Beach Village

Club Esse Cala Gonone Beach Village

4.0 kautta 5.0 Viale Bue Marino snc, Dorgali
Club Esse Cala Gonone Beach Village sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Acquario di Cala Gonone (meriakvaario). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 304 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille digitaali ja sadesuihkupäät.
75 €
Hotel Piccada

Hotel Piccada

3.0 kautta 5.0 Via degli Asfodeli, 6, Palau, OT
Hotel Piccada on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palaun satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Cala di Volpe, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda

Cala di Volpe, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda

5.0 kautta 5.0 Loc. Cala di Vope, Costa Smeralda, Arzachena, OT
Cala di Volpe, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia del Piccolo Pevero. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 125 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Club Esse Shardana

Club Esse Shardana

4.0 kautta 5.0 Loc. Baia Santa Reparata, Santa Teresa di Gallura
Club Esse Shardana on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Reparata. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 75 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi digitaali ja sadesuihkupään.
Hae hinnat
Club Esse Porto Rafael

Club Esse Porto Rafael

4.0 kautta 5.0 Loc. Monte Altura, Palau
Club Esse Porto Rafael sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia La Sciumara. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa digitaali ja jääkaapin.
260 €
Petra Segreta Resort & Spa

Petra Segreta Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Strada di Buddeo snc, San Pantaleo, Olbia, OT
Petra Segreta Resort & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Vigne Surrau -viinitarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 23 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia

Katso kaikki kohteen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia vuokra-autot

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia

Jos Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia

Kohteen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia?

Kohteen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Smaragdirannikko – Olbia – Itä-Sardinia halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.