Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Södertälje

66 €
Quality Hotel Park Södertälje City

Quality Hotel Park Södertälje City

3.5 kautta 5.0 Saltsjotorget, Södertälje
Quality Hotel Park Södertälje City on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tom Tits Experiment. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 157 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kaapelikanavat ja Wi-Fi-yhteyden.
81 €
Scandic Skogshöjd

Scandic Skogshöjd

3.5 kautta 5.0 Täppgatan 15, Södertälje
Scandic Skogshöjd on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tom Tits Experiment. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja sisäuima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 225 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
49 €
Hotell Kringelstaden

Hotell Kringelstaden

2.5 kautta 5.0 Nygatan 5, Södertälje
Hotell Kringelstaden on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Tom Tits Experiment on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kokoushuoneet ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
53 €
Chefens Hotell

Chefens Hotell

3.0 kautta 5.0 Stockholmsvägen 10A, Södertälje, Södertälje
Chefens Hotell on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tom Tits Experiment. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
144 €
Hotell Torpa Pensionat

Hotell Torpa Pensionat

3.0 kautta 5.0 Torpavägen 4, Södertälje
Hotell Torpa Pensionat on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Tom Tits Experiment. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
82 €
Scandic Södertälje

Scandic Södertälje

3.5 kautta 5.0 Verkstadsvägen 7, Södertälje
Scandic Södertälje on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sydpoolenin sisävesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 131 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
83 €
Almnäs Park Hotel

Almnäs Park Hotel

3.0 kautta 5.0 Pontonjärsgatan 5, Södertälje
Almnäs Park Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Tom Tits Experiment. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 78 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
1,750 €
Björnbacka- Chillout-keidas Tukholman Lähellä Sijaitsevalla Maaseudulla

Björnbacka- Chillout-keidas Tukholman Lähellä Sijaitsevalla Maaseudulla

5 Ensta, Södertälje, Tukholman lääni
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Möllebadet. Huvila tarjoaa keittiön ja 4 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Beautiful Apartments Södertälje

Beautiful Apartments Södertälje

3.5 kautta 5.0 Gästgivaregatan 16, Södertälje
Beautiful Apartments Södertälje sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tom Tits Experiment. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
74 €
Hotel Vindeus

Hotel Vindeus

3.0 kautta 5.0 Klockarvagen 112, Södertälje
Hotel Vindeus on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta AXA Sports Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
130 €
Hagabergs konferens & vandrarhem

Hagabergs konferens & vandrarhem

2.5 kautta 5.0 Erik Dahlbergs väg 60, Södertälje
Hagabergs konferens & vandrarhem sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sydpoolenin sisävesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 58 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
Hae hinnat
Hotell Paradis

Hotell Paradis

2.5 kautta 5.0 Paradisgränd 2-4, Södertälje
Hotell Paradis sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tom Tits Experiment. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 34 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
3 Huonemajoitusta Södertälje

3 Huonemajoitusta Södertälje

Fållnes Gård, Södertälje, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Tom Tits Experiment. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
93 €
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

4.0 kautta 5.0 Ringvaegen 98, Tukholma
Clarion Hotel Stockholm on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Globen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 532 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.
125 €
Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower

4.5 kautta 5.0 Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
Elite Hotel Marina Tower on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ABBA-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 186 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Kohteen Södertälje hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Södertälje? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 10 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Södertälje löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Södertälje


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Södertälje, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Södertälje niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotell Kringelstaden
 • Hotell Torpa Pensionat
 • Quality Hotel Park Södertälje City

Nämä kohteen Södertälje majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Scandic Skogshöjd
 • Scandic Södertälje

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Södertälje pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Scandic Skogshöjd
 • Quality Hotel Park Södertälje City
 • Scandic Södertälje

Kohteeseen Södertälje tutustuminen


Ystävällinen Södertälje on tunnettu ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Södertälje ja sen lähellä kuuluu:

 • Tom Tits Experiment
 • Torekällbergetin ulkoilmamuseo
 • Sydpoolenin sisävesipuisto
 • AXA Sports Center
 • Södertäljen golfkerho
 • Solvalla
 • Drottningholmin linna

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Södertälje, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Tukholma (BMA-Bromma). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Södertälje?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Södertälje, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Södertälje, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 6°C ja öisin -6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 3 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21°C päivisin ja -1°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 23°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 5 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 12°C ja -4°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Södertälje on 17 cm.

Viimeksi varatut hotellit Södertälje

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.