Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Soesterberg Air Base

101 €
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

4.0 kautta 5.0 Van Weerden Poelmanweg 4-6, Soestduinen, Soest
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golfpark Soestduinen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 113 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
80 €
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

3.0 kautta 5.0 Amersfoortsestraat 20, Soesterberg
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen sotamuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 131 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
108 €
Excellent 21

Excellent 21

3.5 kautta 5.0 Prof. Lorentzlaan 21, Soesterberg, UT
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sotilasilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
81 €
Studio Excellent 21

Studio Excellent 21

3.0 kautta 5.0 Prof. Lorentzlaan 21, Soesterberg
Studio Excellent 21 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen sotamuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Scenic Villa With Garden, Balcony, Terrace, Parasol, Parking

Scenic Villa With Garden, Balcony, Terrace, Parasol, Parking

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Kansallinen sotamuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pesukoneen/kuivausrummun ja 2 kylpyhuonetta.
58 €
Stayokay Soest - Hostel

Stayokay Soest - Hostel

2.0 kautta 5.0 Bosstraat 16, Soest
Stayokay Soest - Hostel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta De Windhondin mylly. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 29 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
69 €
Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve

4.0 kautta 5.0 Soestdijkerweg 10B, Den Dolder
Hotel Ernst Sillem Hoeve sijaitsee lähellä kohdetta Soestdijkin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 86 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
95 €
Hotel Restaurant Oud London

Hotel Restaurant Oud London

4.0 kautta 5.0 Woudenbergseweg 52, Zeist
Hotel Restaurant Oud London on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sotilasilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 88 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
70 €
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

3.0 kautta 5.0 Woudenbergseweg 54, Zeist
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sotilasilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1932 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 140 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kaapelikanavat ja ilmaiset hygieniatuotteet.
94 €
Bubbles and Bed

Bubbles and Bed

3.5 kautta 5.0 Vinkenlaan 25, Bilthoven, Utrecht
Bubbles and Bed sijaitsee lähellä kohdetta TivoliVredenburg. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Fletcher Hotel Het Witte Huis

Fletcher Hotel Het Witte Huis

4.0 kautta 5.0 Birkstraat 138, Soest
Fletcher Hotel Het Witte Huis on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amersfoortin eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 42 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
54 €
CoronaZeist-Utrecht.nl

CoronaZeist-Utrecht.nl

3.0 kautta 5.0 Slotlaan 301, Zeist
CoronaZeist-Utrecht.nl sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Zeistin linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1913 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 23 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Steyn Hotel & Apartments

Steyn Hotel & Apartments

3.0 kautta 5.0 Steynlaan 41, Zeist
Steyn Hotel & Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Zeistin linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 19 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Koko Koti w / Hiljainen Takapiha Kauniissa Soest Vuodepaikkoja 6!

Koko Koti w / Hiljainen Takapiha Kauniissa Soest Vuodepaikkoja 6!

Boekweitland 32, Soest, Utrecht
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta De Windhondin mylly. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Coronazeist-utrecht. nl

Coronazeist-utrecht. nl

Slotlaan, 301, Zeist, Utrecht
Tämä hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Zeistin linna. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi 6 kylpyhuonetta.

Lentokenttähotellit Soesterberg Air Base

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Soesterberg Air Base läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Soesterberg Air Base edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Soesterberg Air Base voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Soesterberg Air Base, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Soesterberg Air Base läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Soesterberg Air Base ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Soesterberg Air Base ajoissa

Tarjoukset lentokentän Soesterberg Air Base hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Soesterberg Air Base hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Soesterberg Air Base ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Soesterberg Air Base hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Soest hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.