Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Huvilat Sri Lanka

11 €
NATURES BLISS HOLIDAYS

NATURES BLISS HOLIDAYS

2.5 kautta 5.0 112/6 Hettiyawatta, Elapitiwala, Ragama
NATURES BLISS HOLIDAYS on saanut hyvää palautetta huviloiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Muthurajawelan suoalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 2,5 tähden huvilassa on 3 huvilaa 2 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
212 €
Mountbatten Bungalow

Mountbatten Bungalow

3.5 kautta 5.0 No 4, Spring Hill Estate, Bowalawatta, Kandy
Mountbatten Bungalow on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kandy-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 12 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
Hae hinnat
The Waterfall Villas

The Waterfall Villas

4.0 kautta 5.0
The Waterfall Villas on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta St Clair -vesiputous. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden huvilassa on 43 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
182 €
The Villas Wadduwa

The Villas Wadduwa

3.5 kautta 5.0 Wadduwa, Wadduwa
The Villas Wadduwa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wadduwa Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 32 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
52 €
Villa Tea Fields

Villa Tea Fields

2.5 kautta 5.0 13/111, Badulla Road, Magastota, Nuwara Eliya
Villa Tea Fields on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lake Gregory. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kirjaston. Tässä 2,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Villa Mount Royal

Villa Mount Royal

3.5 kautta 5.0 13/1C 3rd Lane, Bakers Farm, Mahagasthota, Katumana, Nuwara Eliya
Villa Mount Royal on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sri Baktha Hanuman Kovil. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 6 huvilaa 2 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
145 €
Roo Mansala Boutique Villas

Roo Mansala Boutique Villas

2.5 kautta 5.0
Roo Mansala Boutique Villas on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sigiriyan muinaiskaupunki. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden huvilassa on 6 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
13 €
Villa 26

Villa 26

3.0 kautta 5.0 Villa 26, Sri Hemananda Mawatha, Bataganvila, Galle, Southern
Villa 26 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mahamodara Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1 rakennetussa 3 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
201 €
Hill Rise By Edwards Collection

Hill Rise By Edwards Collection

5.0 kautta 5.0 79 Badulla Road, Nuwara Eliya
Hill Rise By Edwards Collection sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lake Gregory. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelut. Tässä 5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.

Kohteen Sri Lanka Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Sri Lanka parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Sri Lanka Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Sri Lanka Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Sri Lanka Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Sri Lanka näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Sri Lanka

Kohteen Sri Lanka Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Sri Lanka Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Sri Lanka

Näytä kaikki 6 088 majoitusliikettä kohteessa Sri Lanka
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.