Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Stykkisholmur – Matkat

Älä tyydy vain haaveilemaan mahtavasta lomasta, vaan tartu toimeen ja valitse sopiva määränpää, kuten Stykkisholmur. Matkat on helppo organisoida, kun apuna on ebookers!

Stykkisholmur – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitteilla olleista matkoista viime hetken tarjouksiin – ebookers muokkaa mittatilaustyönä lentoliput, yöpymiset ja elämykset sinun tyyliisi sopiviksi.

Jopa 9.6%^:n säästöt ovat sinun, jos varaat lentoliput ja majoituksen yhdessä.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on helppo löytää haluamansa.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos onnistut löytämään jostakin edullisemman pakettitarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen.

Nyt on paras aika etsiä passi, pakata laukut ja toteuttaa vähintään yksi toivomuslistan kohta. Halusitpa sitten nähdä suurkaupungin sykkeen tai rentoutua rauhassa, meidän avullamme pääset liikkelle.

Varausehtoja sovelletaan.

Stykkisholmur – Matkat

Kun ottaa huomioon, että alueelta löytyy asukkaita 1 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Maan pääkaupunki Reykjavik sijaitsee 110 km etelään kohteesta Stykkisholmur. Deildarey sitä vastoin löytyy lyhyemmän matkan päästä – sinne pääsee suuntaamalla 20 km koilliseen päin.

Olet sitten etsimässä paikkaa piknikille ruoholämpärettä loikoiluun, Helgafell on paikka, joka kannattaa merkitä karttaan.

Muistathan jättää ruumaan menevään matkalaukkuun tilaa golfmailoja varten. Muuten saattaa käydä niin, että Stykkishólmurin golfkerho ja sen upea viheriö jää kokematta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Stykkishólmur

Näytä kaikki 45 majoitusliikettä kohteessa Stykkishólmur
Fosshotel Stykkisholmur

Fosshotel Stykkisholmur

Borgarbraut 8, Stykkisholmur
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (2 arvostelua)

  Fosshotel Stykkisholmur on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stykkishólmskirkja. ...

  Fosshotel Stykkisholmur95 €

  Fosshotel Stykkisholmur95 €
  Hótel Fransiskus Stykkishólmi

  Hótel Fransiskus Stykkishólmi

  Austurgata 7, Stykkisholmur
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Hótel Fransiskus Stykkishólmi on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baldurin lauttaterminaali. ...

   Hótel Fransiskus Stykkishólmi30 €

   Hótel Fransiskus Stykkishólmi30 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.