COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Stykkishólmur matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Lomamatkat Stykkishólmur ebookersilta

  • Selaa vuoden 2021 lomapakettitarjouksia nyt! Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen kohteen Stykkishólmur matka yhdestä ja samasta paikasta!
  • Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Parhaat matkapaketit kohteeseen Stykkishólmur:

Luna Apartments
Odinn Reykjavík Apartments
Kvosin Downtown Hotel
22 Hill Hotel
Icelandic Apartments

Stykkishólmur Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

Luna Apartments
Odinn Reykjavík Apartments
Kvosin Downtown Hotel
22 Hill Hotel
Icelandic Apartments

Stykkishólmur Lomapaketit Neljäksi Yöksi

Icelandic Apartments
Luna Apartments
Hotel Grásteinn
22 Hill Hotel
Kvosin Downtown Hotel

Stykkisholmur – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitteilla olleista matkoista viime hetken tarjouksiin – ebookers muokkaa mittatilaustyönä lentoliput, yöpymiset ja elämykset sinun tyyliisi sopiviksi.

Jopa 7.7%^:n säästöt ovat sinun, jos varaat lentoliput ja majoituksen yhdessä.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on helppo löytää haluamansa.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos onnistut löytämään jostakin edullisemman pakettitarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen.

Nyt on paras aika etsiä passi, pakata laukut ja toteuttaa vähintään yksi toivomuslistan kohta. Halusitpa sitten nähdä suurkaupungin sykkeen tai rentoutua rauhassa, meidän avullamme pääset liikkelle.

Varausehtoja sovelletaan.

Stykkisholmur – Matkat

Älä tyydy vain haaveilemaan mahtavasta lomasta, vaan tartu toimeen ja valitse sopiva määränpää, kuten Stykkisholmur. Matkat on helppo organisoida, kun apuna on ebookers!

Kun ottaa huomioon, että alueelta löytyy asukkaita 1 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Maan pääkaupunki Reykjavik sijaitsee 110 km etelään kohteesta Stykkisholmur. Deildarey sitä vastoin löytyy lyhyemmän matkan päästä – sinne pääsee suuntaamalla 20 km koilliseen päin.

Olet sitten etsimässä paikkaa piknikille ruoholämpärettä loikoiluun, Helgafell on paikka, joka kannattaa merkitä karttaan.

Muistathan jättää ruumaan menevään matkalaukkuun tilaa golfmailoja varten. Muuten saattaa käydä niin, että Stykkishólmurin golfkerho ja sen upea viheriö jää kokematta.

Miten löytää kohteen Stykkishólmur matkat vuodelle 2021?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Stykkishólmur. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Stykkishólmur lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Stykkishólmur pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Stykkishólmur?

Juuri nyt kohteeseen Stykkishólmur saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Stykkishólmur itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Stykkishólmur ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Stykkishólmur?

Kohteen Stykkishólmur suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Stykkishólmur halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Stykkishólmur

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Stykkishólmur
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Stykkishólmur

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suosituimmat aktiviteetit – Stykkishólmur

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.