Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Stykkisholmur – Matkat

Älä tyydy vain haaveilemaan mahtavasta lomasta, vaan tartu toimeen ja valitse sopiva määränpää, kuten Stykkisholmur. Matkat on helppo organisoida, kun apuna on ebookers!

Stykkisholmur – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitteilla olleista matkoista viime hetken tarjouksiin – ebookers muokkaa mittatilaustyönä lentoliput, yöpymiset ja elämykset sinun tyyliisi sopiviksi.

Jopa 7.7%^:n säästöt ovat sinun, jos varaat lentoliput ja majoituksen yhdessä.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on helppo löytää haluamansa.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos onnistut löytämään jostakin edullisemman pakettitarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen.

Nyt on paras aika etsiä passi, pakata laukut ja toteuttaa vähintään yksi toivomuslistan kohta. Halusitpa sitten nähdä suurkaupungin sykkeen tai rentoutua rauhassa, meidän avullamme pääset liikkelle.

Varausehtoja sovelletaan.

Stykkisholmur – Matkat

Kun ottaa huomioon, että alueelta löytyy asukkaita 1 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Maan pääkaupunki Reykjavik sijaitsee 110 km etelään kohteesta Stykkisholmur. Deildarey sitä vastoin löytyy lyhyemmän matkan päästä – sinne pääsee suuntaamalla 20 km koilliseen päin.

Olet sitten etsimässä paikkaa piknikille ruoholämpärettä loikoiluun, Helgafell on paikka, joka kannattaa merkitä karttaan.

Muistathan jättää ruumaan menevään matkalaukkuun tilaa golfmailoja varten. Muuten saattaa käydä niin, että Stykkishólmurin golfkerho ja sen upea viheriö jää kokematta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Stykkishólmur

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Stykkishólmur. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Stykkishólmur lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Stykkishólmur?

Juuri nyt kohteeseen Stykkishólmur saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Stykkishólmur itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Stykkishólmur ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Stykkishólmur matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Stykkishólmur löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Stykkishólmur?

Kohteen Stykkishólmur suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Stykkishólmur halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Stykkishólmur

109 €
Fosshotel Stykkisholmur

Fosshotel Stykkisholmur

3.0 kautta 5.0 Borgarbraut 8, Stykkisholmur
Fosshotel Stykkisholmur on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stykkishólmskirkja. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 79 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
96 €
Stundarfriður Cottages

Stundarfriður Cottages

3.0 kautta 5.0 Hólar 1, Helgafellssveit, Stykkisholmur, Northwest Region
Stundarfriður Cottages sijaitsee lähellä kohdetta Helgafell-vuori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden mökissä on 4 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
90 €
Lágholt apartments

Lágholt apartments

3.0 kautta 5.0 Lágholt 19, Stykkisholmur
Lágholt apartments on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stykkishólmurin golfkerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
99 €
Hótel Fransiskus Stykkishólmi

Hótel Fransiskus Stykkishólmi

3.0 kautta 5.0 Austurgata 7, Stykkisholmur
Hótel Fransiskus Stykkishólmi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baldurin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
100 €
Stundarfriður

Stundarfriður

3.5 kautta 5.0 Snæfellsnesvegur, 340, Stykkisholmur, Vesturland
Stundarfriður on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Helgafell-vuori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
137 €
Sýsló Guesthouse

Sýsló Guesthouse

2.5 kautta 5.0 Aðalgata 7, Stykkisholmur
Sýsló Guesthouse sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baldurin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
63 €
Höfðagata Guesthouse

Höfðagata Guesthouse

3.0 kautta 5.0 Höfðagata 11, Stykkisholmur
Höfðagata Guesthouse sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baldurin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
179 €
Hótel Egilsen

Hótel Egilsen

2.5 kautta 5.0 Adalgata 2, Stykkisholmur
Hótel Egilsen on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baldurin lauttaterminaali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
197 €
Our Home Apartments

Our Home Apartments

3.5 kautta 5.0 Laufasvegur 21-43, Stykkisholmur
Our Home Apartments on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stykkishólmskirkja. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
171 €
Kljá

Kljá

3.0 kautta 5.0 Kljá, Stykkisholmur, Vesturland
Kljá on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Helgafell-vuori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Stykkishólmur

Katso kaikki kohteen Stykkishólmur vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Stykkishólmur

Katso kaikki 11 aktiviteettia kohteessa Reykjavik

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.