Pääosion alkuosa

Suositut Lomakeskukset – Sunny Isles Beach

145 €
Newport Beachside Resort

Newport Beachside Resort

3.0 kautta 5.0 16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
Newport Beachside Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Fishing Pier. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 339 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi poreammeen ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Ramada Plaza by Wyndham Marco Polo Beach Resort

Ramada Plaza by Wyndham Marco Polo Beach Resort

3.0 kautta 5.0 19201 Collins Ave, Sunny Isles Beach, FL
Ramada Plaza by Wyndham Marco Polo Beach Resort on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aventura Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 237 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Marenas Beach Resort

Marenas Beach Resort

4.0 kautta 5.0 18683 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
Marenas Beach Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Newport Fishing Pier. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 190 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Acqualina Resort and Spa

Acqualina Resort and Spa

5.0 kautta 5.0 17875 Collins Ave, Sunny Isles Beach, FL
Acqualina Resort and Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oleta Riverin valtionpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 98 huonetta 28 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
MARENAS BEACH RESORT privately managed by Miami and the Beaches Rentals

MARENAS BEACH RESORT privately managed by Miami and the Beaches Rentals

3.5 kautta 5.0 18683 Collins Ave #506, Sunny Isles Beach, FL
MARENAS BEACH RESORT privately managed by Miami and the Beaches Rentals sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Newport Fishing Pier. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
130 €
Oikea Rannalla, Mukava Yksikkö 4, Uima-allas

Oikea Rannalla, Mukava Yksikkö 4, Uima-allas

18401 Collins Avenue, Sunny Isles, Beach, FL 33160, USA, Sunny Isles Beach, FL
Tämä lomakeskus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Newport Fishing Pier. Majoitusliikkeessä on saatavilla poreallas ja concierge-palvelut. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja jääkaapin.
130 €
Oikea Rannalla, Mukava Yksikkö 4, Uima-allas

Oikea Rannalla, Mukava Yksikkö 4, Uima-allas

18401 Collins Avenue, Sunny Isles, Beach, FL 33160, USA, Sunny Isles Beach, FL
Oikea Rannalla, Mukava Yksikkö 4, Uima-allas sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Newport Fishing Pier. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan ja concierge-palvelut. Kaikki huoneet tarjoavat televisiot ja jääkaapit.
Hae hinnat
Merinäköala 1 Makuuhuoneen Resort-sviitti Parvekkeella - Osittainen Merinäköala

Merinäköala 1 Makuuhuoneen Resort-sviitti Parvekkeella - Osittainen Merinäköala

16701 Collins Ave, Sunny Isles Beach, FL
Merinäköala 1 Makuuhuoneen Resort-sviitti Parvekkeella - Osittainen Merinäköala sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Fishing Pier. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, kuntokeskuksen ja concierge-palvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja television.
130 €
Oikea Rannalla, Mukava Yksikkö 4, Uima-allas

Oikea Rannalla, Mukava Yksikkö 4, Uima-allas

18401 Collins Avenue, Sunny Isles, Beach, FL 33160, USA, Sunny Isles Beach, FL
Tämä lomakeskus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Newport Fishing Pier. Majoitusliikkeessä on saatavilla poreallas ja concierge-palvelut. Majoitustila tarjoaa television ja jääkaapin.

Kohteen Sunny Isles Beach Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

Kohteen Sunny Isles Beach Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

Kohteen Sunny Isles Beach Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

Kohteen Sunny Isles Beach Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

Lomakeskukset kuuluvat kohteen Sunny Isles Beach tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

Kohteen Sunny Isles Beach Lomakeskukset – lomaile edullisesti

Kohteen Sunny Isles Beach Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

Löydä ebookersilta kohteen Sunny Isles Beach parhaat Lomakeskukset

ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Sunny Isles Beach Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

Kartta

Suosituimmat hotellit – Sunny Isles Beach

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.