Tahkovuori matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Tahkovuori – Lennot ja hotelli

Hengähdä hetkeksi ja anna ebookers-matkailutiimin tehdä kaikki työ puolestasi. Lentoliput, majoituspaikka ja unohtumattomia muistoja – me järjestämme unelmiesi lomamatkan. Sinun ei tarvitse muuta kuin nauttia!

Voit säästää jopa , jos päätät varata meiltä lentoliput ja majoituksen samassa paketissa.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on helppoa löytää omansa.

Etkö ole vielä päättänyt? Tiimimme tarjoaa hyvät matkatarjoukset, joten jos saat jostakin edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, lupaamme vastata siihen palauttamalla sinulle erotuksen. Miksi vielä odottelisit?

On tullut aika puhaltaa pölyt passista ja lähteä liikkeelle. Halusitpa sitten kokea suurkaupungin huuman tai päästä johonkin syrjäiseen paikkaan rentoutumaan, meidän avullamme voit lähteä matkalle vaikka heti.Varausehtoja sovelletaan.

Tahkovuori – Matkat

Haluaisitko viettää vähän aikaa kohteessa Tahkovuori? Loma siellä on meidän ansiostamme helppo suunnitella, ja voit tehdä matkasta itsesi näköisen, riippumatta siitä, minkätyyppinen reissu sinulla on mielessäsi.

Maan pääkaupunki Helsinki sijaitsee 380 km lounaaseen kohteesta Tahkovuori.

Kaipaatko merenrannalle? Tunne virkistävä merituuli kasvoillasi ja kuuntele mereltä kantautuvia ääniä kohteessa Hiukan hiekkaranta. Tämän parempaa rentoutumistapaa ei takuulla löydy!

Sinun ei ole pakko jättää väliin säännöllistä golfpeliä. Tahko Golf on käytettävissä rentoa pelihetkeä varten.

Tahkon hiihtokeskus on paikka, jossa jätät vain valkoisen lumipöllähdyksen jälkeesi laskiessasi rinnettä alas. Taitavimpien laskettelijoiden kannattaa myös valita määränpääksi Vuokatinrinteet.

Reittiö sijaitsee täältä 7 km luoteeseen, ja siellä kannattaa ehdottomasti käydä. Haluatko vielä muita ideoita? Tahkovuori on lähellä muitakin kohteita. Esimerkiksi Nilsiä sijaitsee 8 km etelään, ja sekin on erinomainen vierailukohde.

Suomen itsenäisyyspäivää juhlitaan koko maassa 6 joulukuuta. Jos satut olemaan paikalla näin tärkeänä päivänä, kannattaa lähteä mukaan juhlimaan.

Lähin lentokenttä, Kuopio (KUO), sijaitsee 35 km lounaaseen. Jos valmistaudut hieman ennalta, sinne matkustaminen ei luultavasti ole mikään ongelma.

Tahkovuori – Hotellit

Ethän vain jätä majoituksen varausta viime hetkeen. ebookersin matkaoppaassa on ainoastaan 7 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä, joten on parempi välttää turhia riskejä ja varata nyt!

Ovatko tähtäimessäsi suosituimmat majoitusvaihtoehtomme? Niihin lukeutuvat muun muassa Tahko Golden Resort ja Tahko SpaSuites, joiden pehmeät peitot ja tyynyt, viihtyisät huoneet ja loistava palvelu odottavat sinua.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Tahkovuori

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Tahkovuori
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Tahkovuori

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.