Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matkapaketit kohteeseen Tavira

Parhaat lomapaketit kohteeseen Tavira

Lomapaketit kohteeseen Tavira 6-7:ksi Yöksi

Eri majoitusmuodot kohteessa Tavira

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Tavira

Loma-asunnot + lennot kohteessa Tavira

B&B + lennot kohteessa Tavira

Tavira – Matkat

Kaipaatko irtiottoa arkielämästä? Tartu tilaisuuteen ja valitse seuraavaksi kohteeksesi Tavira – lomat tässä kaupungissa vievät sinut uusiin maisemiin ja toteuttavat toiveesi.

Tavira – Matkat

Kaupunkialueella asuu vakituisesti suunnilleen 14 000 henkeä.

Jotta pääset kohteeseen Tavira valtion pääkaupungista (Lissabonin alue), sinun on suunnattava 220 km kaakkoon päin. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta koilliseen sijaitseva naapurikaupunki Vila Real Santo Antonio, jonne kertyy matkaa 14 km.

Pego do Inferno (vesiputous) auttaa sinua unohtamaan maailman murheet hetkeksi, kun ihastelet hypnotisoivan virtauksen putoamista kallion reunalta alas.

Mikään ei vedä vertoja rentouttavalle päivälle meren rannalla. Alueen parhaimpiin kohteisiin kuuluvat Barrilin uimaranta ja Praia da Cabanasin ranta, joissa pääset kastamaan varpaasi meriveteen. Ilha de Tavira (ranta) ja Terra Estreita (ranta) ovat myös suosittuja kohteita monien lomailijoiden keskuudessa.

Paikassa Centro Ciência Viva de Tavira esillä olevissa hienoissa tieteellisissä esineissä riittäisi katseltavaa päiväkausiksi. Hyvä idea on osallistua järjestetylle kierrokselle, jolloin saat parhaan hyödyn vierailustasi.

Palácio da Galeria -museo kertoo monista kaupungin historian tärkeimmistä salaisuuksista. Näyttelyt esittelevät monien olennaisten tietojen, esineiden, henkilöiden ja tapahtumien avulla sen, millaisena tunnemme seudun tänään.

Torre Tavira kannattaa muistaa, jos haluaisit oppia enemmän seudun perinteestä.

Tämä rakennelma on yhdistänyt kaupunkia jo usean ihmisiän ajan. Roomalainen silta on kaupungin menneisyyden olennainen maamerkki, jota yhdenkään vierailijan ei pitäisi jättää tutkimatta.

Taviran linna jykevine muureineen ja korkeuteen kohoavine torneineen on upea kohde. Ihaile sitä ulkoapäin, sulje vähäksi aikaa silmäsi ja kuvittele, millainen se on ollut aikoinaan.

Misericordian kirkko ja Igreja Matriz de Santa Maria do Castel (kirkko) ovat sopivia kohteita kaupungin historiaan tutustumiseen. Myös Igreja de São José ja Igreja da Ordem Terceira de Nossa Senhora do Carmo ovat historiallisesti merkittäviä uskonnollisia vierailukohteita.

Praça da Republica (aukio) on paikka, jossa liikkuu paljon ihmisiä. Se onkin siis erinomainen kohde paikalliseen elämään tutustumiseen.

Lomakuvien lisäksi matkalta on aina tuotava mukana myös joitain matkamuistoja. Tavira Gran-Plaza -ostoskeskus on paikka, jonka kauppojen hyllyiltä löydät lukuisia varteenotettavia esineitä.

Muistathan jättää ruumaan menevään matkalaukkuun tilaa golfmailoille. Muuten saattaa käydä niin, että Benamor Golf (golfkeskus) ja sen upeat väylät jäävät kokematta.

Biblioteca Municipal Álvaro de Campos on paikka, jota tutkiessa kannattaa ottaa kameraa esiin ja napata muutama kuva.

Tavira – Hotellit

Mitä nopeammin varmistat majoituksesi, sitä nopeammin voit ryhtyä suunnittelemaan matkareittiäsi! Tarjolla on yli 25 yöpaikkaa, joten sinulla tuskin on suurempia ongelmia varata täydellistä majapaikkaa.

Pousada Convento de Tavira - Historic Hotel ja Quinta do Caracol ovat myös esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista, jotka kannattaa ottaa huomioon. Jos pidät näkemästäsi, älä hukkaa aikaa! Nämä majoitusliikkeet ovat erittäin suosittuja viihtyisien huoneidensa ja ammattitaitoisen henkilökuntansa ansiosta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Tavira

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Tavira

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Tavira

Näytä kaikki 517 majoitusliikettä kohteessa Tavira
Maria Nova Lounge Hotel

Maria Nova Lounge Hotel

Rua Antonio Pinheiro, Tavira
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (14 arvostelua)

  Maria Nova Lounge Hotel on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Roomalainen ...

  Maria Nova Lounge Hotel65 €

  Maria Nova Lounge Hotel65 €
  Hotel Vila Gale Tavira

  Hotel Vila Gale Tavira

  Rua 4 de Octubro s/n, Tavira
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (6 arvostelua)

   Hotel Vila Gale Tavira on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Roomalainen silta. ...

   Hotel Vila Gale Tavira76 €

   Hotel Vila Gale Tavira76 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.