Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Turku – Matkat

Ei ole väliä, minkälainen lomailija olet tai mitä ohjelmaa toivot yleensä matkoillesi: matkat kohteeseen Turku tarjoavat jokaiselle jotain, ja ebookers auttaa sinua tekemään lomasta juuri itsesi näköisen.

Turku – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika sulkea toimiston ovi ja kokea Turku ja sen lukuisat aarteet, ebookers tarjoaa sinulle herkulliset tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä, autonvuokrauksista ja kaikesta muusta, mitä onnistuneeseen lomaan tarvitaan.

Kukapa kieltäytyisi tarjouksesta? Jos varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, säästät jopa 9.6%^.

Kuvittele unelmiesi loma valitsemalla omasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituspaikan joukosta eri puolilta maailmaa.

Mietitkö, että saattaisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa matkapaketti nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi huomaamaan muualla edullisemman diilin 48 tunnin kuluessa, ebookers vastaa siihen maksamalla erotuksen tilillesi.

Etsitpä sitten suurkaupungin jatkuvaa sykettä tai rentouttavaa rantakohdetta, me autamme matkailuhalusi tyydyttämisessä.

Varausehtoja sovelletaan.

Turku – Matkat

Ottaen huomioon, että tämän alueen asukasluku on 180 000, uusiin ihmisiin voi tutustua vaivatta!

Pääkaupunki Helsinki sijaitsee kohteesta Turku 150 km itään ja lähikaupunki Raisio 6 km luoteeseen päin.

Sibeliusmuseo tarjoaa paljon mielenkiintoista tutkittavaa. Kiertele saleissa tai pelkästään rentoudu rauhallisessa ympäristössä. Kaipaatko lisää nähtävää? Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Aboa Vetus ja Ars Nova ovat myös suositeltavia kohteita. Kysy henkilökunnalta opastetuista kierroksista.

Vartiovuoren tähtitorni tarjoaa kiinnostavaa tietoa innovaatioista ja runsaasti nähtävää tieteestä kiinnostuneille.

Turun taidemuseo ja Wäinö Aaltosen museo saavat takuulla inspiroitumaan, kun vietät unohtumattoman iltapäivän niissä esillä olevien mielenkiintoisten kokoelmien kaksi- ja kolmiulotteisten teosten parissa.

Turun yliopisto ja Ǻbo Akademi ovat ensisijaisia kohteita, jos toiveenasi on ymmärtää syvemmin tämän alueen perinnettä. Jos olet kiinnostunut historiasta, Luostarinmäen käsityöläismuseo on myöskin kiinnostava paikka tutustua.

Kukapa ei olisi leikkinyt lapsena prinssiä tai prinsessaa. Turun linna on aivan kuin suoraan satukirjasta ja tarjoaa hienon mahdollisuuden tutustua kuninkaalliseen elämänmenoon.

Turun tuomiokirkko on suosittu kohde monien hengellisistä asioista kiinnostuneiden matkailijoiden keskuudessa, ja se tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen ja omien ajatusten läpikäymiseen.

Turun kauppatori kannattaa pitää mielessä lomabudjettia suunnitellessa. Muutama tunti täällä kaupasta toiseen kierrellen voi nimittäin tehdä aimo loven kukkaroon!

Turku – Hotellit

ebookersin sivusto sisältää yli 23 majoitusliikettä. Tästä upeasta tarjonnasta voit löytää ja varmistaa saman tien itsellesi sopivimman majoituksen.

Sekä reppureissaajat että muut tarjouksia etsivät lomailijat löytävät helposti itselleen sopivan huonevaihtoehdon majoitusliikkeistä Laivahostel Borea - Hostel ja Hostel Linnasmäki. Nämä paikat ovat todiste siitä, että tasokas palvelu ei aina ole tyyristä. Haluaisitko mieluummin viettää vapaa-aikasi luksuksesta nauttien? Mieltä ja ruumista rentouttavat lomapäivät odottavat sinua, jos teet varauksen majoitusliikkeestä Break Sokos Hotel Caribia tai Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Turku

Näytä kaikki 58 majoitusliikettä kohteessa Turku
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Linnankatu 32, Turku
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (141 arvostelua)

  Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

  Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku105 €

  Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku105 €
  Laivahostel S/S Bore

  Laivahostel S/S Bore

  Linnankatu 72, Turku
   2.0 kautta 5.0
    
    
   3,7/5 (187 arvostelua)

   Laivahostel S/S Bore on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turun linna. Majoitusliike ...

   Laivahostel S/S Bore70 €

   Laivahostel S/S Bore70 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.