Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Turku – Matkat

Ei ole väliä, minkälainen lomailija olet tai mitä ohjelmaa toivot yleensä matkoillesi: matkat kohteeseen Turku tarjoavat jokaiselle jotain, ja ebookers auttaa sinua tekemään lomasta juuri itsesi näköisen.

Turku – Lennot ja hotelli

Lomailu on ennen kaikkea uusien kokemusten etsimistä. Jos Turku ja sen houkuttelevat nähtävyydet ovat unelmiesi täyttymys, ebookers on valmis tarjoamaan asiantuntija-apua mahtavien tarjousten löytämisessä. ebookers tekee seikkailustasi hämmästyttävän.

Haluatko matkallesi vähän enemmän käyttörahaa? Sinulla on mahdollisuus säästää parhaimmillaan jopa 9%*, kun varaat lennot ja majoitukset yhdellä kertaa palveluidemme kautta.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, ja ne ovat nyt vain parin napsautuksen päässä. On tullut siis aika lopettaa viivyttely ja toteuttaa haaveet.

Miltä mahtaisi kuulostaa hintatakuu? Jos satut saamaan jostakin halvemman paketin kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen tilillesi.

Vihdoinkin on koittanut aika toteuttaa unelmasi. Kaipasitpa sitten lumisille vuorenhuipuille tai eksoottiselle paratiisisaarelle, me autamme sinua herättämään sisäisen seikkailijasi. Varausehtoja sovelletaan.

Turku – Matkat

Ottaen huomioon, että tämän alueen asukasluku on 180 000, uusiin ihmisiin voi tutustua vaivatta!

Pääkaupunki Helsinki sijaitsee kohteesta Turku 150 km itään ja lähikaupunki Raisio 6 km luoteeseen päin.

Sibeliusmuseo tarjoaa paljon mielenkiintoista tutkittavaa. Kiertele saleissa tai pelkästään rentoudu rauhallisessa ympäristössä. Kaipaatko lisää nähtävää? Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Aboa Vetus ja Ars Nova ovat myös suositeltavia kohteita. Kysy henkilökunnalta opastetuista kierroksista.

Vartiovuoren tähtitorni tarjoaa kiinnostavaa tietoa innovaatioista ja runsaasti nähtävää tieteestä kiinnostuneille.

Turun taidemuseo ja Wäinö Aaltosen museo saavat takuulla inspiroitumaan, kun vietät unohtumattoman iltapäivän niissä esillä olevien mielenkiintoisten kokoelmien kaksi- ja kolmiulotteisten teosten parissa.

Turun yliopisto ja Ǻbo Akademi ovat ensisijaisia kohteita, jos toiveenasi on ymmärtää syvemmin tämän alueen perinnettä. Jos olet kiinnostunut historiasta, Luostarinmäen käsityöläismuseo on myöskin kiinnostava paikka tutustua.

Kukapa ei olisi leikkinyt lapsena prinssiä tai prinsessaa. Turun linna on aivan kuin suoraan satukirjasta ja tarjoaa hienon mahdollisuuden tutustua kuninkaalliseen elämänmenoon.

Turun tuomiokirkko on suosittu kohde monien hengellisistä asioista kiinnostuneiden matkailijoiden keskuudessa, ja se tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen ja omien ajatusten läpikäymiseen.

Turun kauppatori kannattaa pitää mielessä lomabudjettia suunnitellessa. Muutama tunti täällä kaupasta toiseen kierrellen voi nimittäin tehdä aimo loven kukkaroon!

Turku – Hotellit

ebookersin sivusto sisältää yli 23 majoitusliikettä. Tästä upeasta tarjonnasta voit löytää ja varmistaa saman tien itsellesi sopivimman majoituksen.

Sekä reppureissaajat että muut tarjouksia etsivät lomailijat löytävät helposti itselleen sopivan huonevaihtoehdon majoitusliikkeistä Laivahostel Borea - Hostel ja Hostel Linnasmäki. Nämä paikat ovat todiste siitä, että tasokas palvelu ei aina ole tyyristä. Haluaisitko mieluummin viettää vapaa-aikasi luksuksesta nauttien? Mieltä ja ruumista rentouttavat lomapäivät odottavat sinua, jos teet varauksen majoitusliikkeestä Break Sokos Hotel Caribia tai Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Turku

Näytä kaikki 66 majoitusliikettä kohteessa Turku
Holiday Club Caribia

Holiday Club Caribia

Kongressikuja 1, Turku
  3.5 kautta 5.0
   
   
  3,5/5 (57 arvostelua)

  Holiday Club Caribia on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sibeliusmuseo. Majoitusliike ...

  Holiday Club Caribia101 €

  Holiday Club Caribia101 €
  Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

  Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

  Linnankatu 32, Turku
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (116 arvostelua)

   Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

   Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku134 €

   Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku134 €
   Laivahostel S/S Bore

   Laivahostel S/S Bore

   Linnankatu 72, Turku
    2.0 kautta 5.0
     
     
    3,6/5 (171 arvostelua)

    Laivahostel S/S Bore on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turun linna. Majoitusliike ...

    Laivahostel S/S Bore76 €

    Laivahostel S/S Bore76 €
    Scandic Atrium

    Scandic Atrium

    Eerikinkatu 30, Turku
     3.0 kautta 5.0
      
      
     3,5/5 (115 arvostelua)

     Scandic Atrium on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wäinö Aaltosen museo. ...

     Scandic AtriumHae hinnat

     Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

     Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

     Humalistonkatu 2, Turku
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,1/5 (15 arvostelua)

      Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apteekkimuseo ...

      Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone150 €

      Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone150 €
      Omena Hotel Turku

      Omena Hotel Turku

      Humalistonkatu 7, Turku
       2.5 kautta 5.0
        
        
       3,6/5 (51 arvostelua)

       Omena Hotel Turku on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turun taidemuseo. Majoitusliikkeessä ...

       Omena Hotel Turku52 €

       Omena Hotel Turku52 €
       Centro Hotel Turku

       Centro Hotel Turku

       Yliopistonkatu 12a, Turku
        3.5 kautta 5.0
         
         
        4,0/5 (67 arvostelua)

        Centro Hotel Turku on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turun kauppatori. Majoitusliike ...

        Centro Hotel Turku140 €

        Centro Hotel Turku140 €
        Ruissalo Spa Hotel

        Ruissalo Spa Hotel

        Ruissalon Puistotie 640, Turku
         3.5 kautta 5.0
          
          
         3,6/5 (47 arvostelua)

         Ruissalo Spa Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Turun Messu- Ja Kongressikeskus. Majoitusliike ...

         Ruissalo Spa Hotel106 €

         Ruissalo Spa Hotel106 €
         Hotel Seaport

         Hotel Seaport

         Toinen Poikkikatu 4, Turku
          3.5 kautta 5.0
           
           
          3,8/5 (30 arvostelua)

          Hotel Seaport on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turun satama. Majoitusliike ...

          Hotel Seaport111 €

          Hotel Seaport111 €
          Hotel Harriet

          Hotel Harriet

          Käsityöläiskatu 11, Turku
           2.5 kautta 5.0
            
            
           2,4/5 (74 arvostelua)

           Hotel Harriet on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mikaelinkirkko. Majoitusliikkeessä ...

           Hotel Harriet79 €

           Hotel Harriet79 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.