Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Valkjärvi

Hae hinnat
Spa Hotel Michur Inn

Spa Hotel Michur Inn

3.0 kautta 5.0 Ulitsa Ozernaya 3, Valkjärvi, Leningradin alue
Spa Hotel Michur Inn tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Mini Hotel Stary Tsentr

Mini Hotel Stary Tsentr

2.5 kautta 5.0 40 Sovetskaya St, p. Michurinskoye, Valkjärvi, Leningrad
Mini Hotel Stary Tsentr sijaitsee lähellä kohdetta Zoldol Stoyanka U Sklona. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
52 €
Igora Resort

Igora Resort

4.0 kautta 5.0 Village Orekhovo, Sosnovskoje
Igora Resort tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
14 €
Country Club Davinci Park

Country Club Davinci Park

3.5 kautta 5.0 Village Borisovo, Mäkrälä, Leningradin alue
Country Club Davinci Park tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.
60 €
Resort Green Village

Resort Green Village

3.0 kautta 5.0 79 km Priozerskogo Shosse, Petrovskoye, Leningrad
Resort Green Village sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suhodolskoje-järvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television.
Hae hinnat
Park Hotel Zolotaya Dolina

Park Hotel Zolotaya Dolina

3.0 kautta 5.0 Vasilyevo Village, Punnuksen kunta, Leningradskaya obl.
Park Hotel Zolotaya Dolina tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja rantabaarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.
Hae hinnat
Shishki na Lampushke - Vostochnaya Medina

Shishki na Lampushke - Vostochnaya Medina

3.5 kautta 5.0 Priozerskoye Shosse 68 km, Mäkrälä
Shishki na Lampushke - Vostochnaya Medina tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki mökit tarjoavat keittiöt ja satelliittikanavat.
92 €
Vohotka

Vohotka

3.5 kautta 5.0 68 km Priozerskoe Hwy, Olkhovka Village, Petrovskoje, Leningradin alue
Vohotka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suhodolskoje-järvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Losevo Park

Losevo Park

3.0 kautta 5.0 89 Km Priozerskogo Shosse, Kuninkaanristin kunta
Losevo Park sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Losevskin koski. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja rantabaarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja jääkaapin.
Hae hinnat
Shishki na Lampushke - Russkaya Derevnya

Shishki na Lampushke - Russkaya Derevnya

3.0 kautta 5.0 Priozerskoye Sshosse 68 km, Mäkrälä
Shishki na Lampushke - Russkaya Derevnya tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja satelliittikanavat.
66 €
Country club Dacha

Country club Dacha

3.0 kautta 5.0 Priozerskiy Highway, Km 70, Petrovskoje, Leningradin alue
Country club Dacha sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suhodolskoje-järvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Black Fox Resort

Black Fox Resort

3.0 kautta 5.0 Sadovaya 125, Krasnoselskoye poselenie, Kyyrölän kunta
Black Fox Resort tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Kaikki mökit tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
2,850 €
Borisovo Villa Alex 3 Makuuhuoneen

Borisovo Villa Alex 3 Makuuhuoneen

Khutorskaya street, 1 B, Mäkrälä, Leningradin alue
Losevskin koski on 16,2 kilometrin ja Suhodolskoje-järvi on 18,6 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Pyhäjärvi sijaitsee 38 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Shishki na Lampushke - Casa de Campo

Shishki na Lampushke - Casa de Campo

3.0 kautta 5.0 68 km Priozerskoe Shosse, Mäkrälä
Shishki na Lampushke - Casa de Campo tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Shishki na Lampushke - Bavarsky Khutor

Shishki na Lampushke - Bavarsky Khutor

3.5 kautta 5.0 Priozerskoye Shosse 68 km, Mäkrälä
Tämä mökki tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja satelliittikanavat.

Kohteen Valkjärvi hotellit

Valkjärvi on hyvä vierailukohde, mutta jos majoituksen löytäminen on vaikeaa ja sinun tarvitsee löytää jokin toinen vaihtoehto, tämä lähellä sijaitseva kaupunki saattaa tarjota sopivia vaihtoehtoja.

  • 10 hotellia kohteessa Mäkrälä

Kohteeseen Valkjärvi tutustuminen

Valkjärvi tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Valkjärvi ja sen lähellä kuuluu:

  • Suhodolskoje-järvi
  • Zoldol Stoyanka U Sklona
  • Krasnoye Lake
  • Losevskin koski

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Valkjärvi?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Valkjärvi, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja kesäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Valkjärvi, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

  • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 3 °C ja öisin -13 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 98 mm.
  • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20 °C päivisin ja -4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 132 mm.
  • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 21 °C ja öisin 5 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 213 mm.
  • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 11 °C ja -11 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 163 mm.
  • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Valkjärvi on 606 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.