Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Hoya Las Cabras. Huoneisto tarjoaa vuodesohvan.

 • Huoneisto tarjoaa asiakkaille vuodesohvan
 • Sijaitsee 8 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Playa de los Rubios ja 9 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Playa Torre de Benagalbón

Lisätietoja hotellista Huoneisto Campossa, 2 km Päässä Rannasta

Sijainti Velez-Malaga, Andalucia 29790

Lisätietoja majoitusliikkeestä

 • 1 huone
 • Merkityt tupakointialueet

Liikenneyhteydet

 • Pysäköinti:

Huoneen palvelut/mukavuudet

Huoneissa on vuodesohva. Vauvansänkyjä voidaan myös järjestää pyynnöstä.

 • Vedettävä vuodesohva
 • Vauvansänkyjä saatavilla

Hotellin käytännöt

Tulopäivä

 • Sisäänkirjautumisaika alkaa kello

Sisäänkirjautumisen erikoisohjeet:

Asiakkaat saavat ohjeet sisään- ja uloskirjautumiseen sähköpostitse majoitustilan välittäjältä.

Asiakkaat saavat majoitusliikkeen johtajalta sisään- ja uloskirjautumisohjeet sähköpostitse.

Maksutavat

Lapset ja lisävuoteet

 • Lapset ovat tervetulleita.
 • Vauvansänkyjä on saatavilla.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata. Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen majoitusliikkeessä kielletty.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen majoitusliikkeessä kielletty.

 • Majoitusliikkeen rekisteröintinumero – ...
 • Tapahtumat/juhlat ei sallittu

Hotellin nimet

Hyvä tietää

 • Kansallisten säädösten vuoksi paikan päällä maksettavat summat eivät voi ylittää 2500 EUR:n summaa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoitusliikkeeseen varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
url importing https://www.ebookers.fi/Velez-Malaga-Hotels-Huoneisto-Campossa,-2-km-Päässä-Rannasta-..h33599969-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Velez-Malaga-Hotels-Huoneisto-Campossa,-2-km-Päässä-Rannasta-..h33599969-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspException: Problem accessing the absolute URL "https://www.ebookers.fi/Velez-Malaga-Hotels-Huoneisto-Campossa,-2-km-Päässä-Rannasta-..h33599969-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&". java.io.FileNotFoundException: https://www.ebookers.fi/Velez-Malaga-Hotels-Huoneisto-Campossa,-2-km-Päässä-Rannasta-..h33599969-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.