Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Terrasol Pirámides-puerto Blanco sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parroquia de San Andrés Apóstolin kirkko. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi television.

 • Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille olohuoneen ja television
 • Sijaitsee kivenheiton päässä kohteesta Parroquia de San Andrés Apóstolin kirkko ja 5 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Torre del Marin ranta

Lisätietoja hotellista Terrasol Pirámides-puerto Blanco

Sijainti Avenida De Andalucia,65F, Velez-Malaga, Andalucia 29740

Huoneen palvelut/mukavuudet

Terrasol Pirámides-puerto Blanco tarjoaa 11 huonetta. Huoneissa on erillinen olohuone. Tämän 3 tähden huoneiston huoneissa on keittiö, jossa on mikroaaltouuni. Ilmaisia vauvansänkyjä voidaan myös järjestää pyynnöstä. Siivouspalvelu on saatavilla viikottain.

 • Olohuone
 • Televisio
 • Ilmaisia vauvansänkyjä
 • Siivous (kerran viikossa)

Hotellin käytännöt

Tulopäivä

 • Sisäänkirjautumisaika alkaa kello 17.00
 • Sisäänkirjautumisaika päättyy kello 21.00

Sisäänkirjautumisen erikoisohjeet:

Sisäänkirjautumispaikka poikkeaa majoitusliikkeen sijainnista. Sisäänkirjautuminen tapahtuu täällä: Apartments Office Terrasol Avda. Andalucia Issue 65-F. Vastaanoton henkilökunta ottaa saapuvat asiakkaat vastaan. Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä majoitusliikkeeseen käyttäen varausvahvistuksesta löytyviä tietoja.

Vastaanotto on suljettu lauantai-iltapäivisin ja sunnuntaisin.

Sisäänkirjautumispaikka poikkeaa majoitusliikkeen sijainnista. Sisäänkirjautuminen tapahtuu täällä: Apartments Office Terrasol Avda. Andalucia Issue 65-F
Vastaanoton henkilökunta ottaa saapuvat asiakkaat vastaan. Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä majoitusliikkeeseen käyttäen varausvahvistuksessa olevia tietoja.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata. Asiakkaiden on otettava majoitusliikkeeseen yhteyttä, jos he haluavat varata vauvansänkyjä. Huomaathan, että kulttuuriset normit ja asiakkaisiin sovellettavat käytännöt voivat poiketa maittain ja majoitusliikkeen mukaan. Luetellut käytännöt ovat tämän majoitusliikkeen omia käytäntöjä.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Asiakkaiden on otettava majoitusliikkeeseen yhteyttä, jos he haluavat varata vauvansänkyjä.

 • Vara-/lisävuoteita ei ole saatavilla
 • Vastaanottotiski henkilökunnalla
 • Käteistakuumaksu vaaditaan

Hyvä tietää

 • Kansallisten säädösten vuoksi paikan päällä maksettavat summat eivät voi ylittää 2500 EUR:n summaa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoitusliikkeeseen varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
url importing http://www.ebookers.fi/Velez-Malaga-Hotels-Terrasol-Pirámides-puerto-Blanco.h13209018-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Velez-Malaga-Hotels-Terrasol-Pirámides-puerto-Blanco.h13209018-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Velez-Malaga-Hotels-Terrasol-Pirámides-puerto-Blanco.h13209018-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.