Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Asunnot Venäjä

35 €
Moika 16 Apartment

Moika 16 Apartment

3.5 kautta 5.0 Embankment River Moyka 16, Pietari
Moika 16 Apartment on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Apartments Gloriya

Apartments Gloriya

3.5 kautta 5.0 Izyumskaya, 34 k.2, Moskova
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bitsevskin puisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
MaxRealty24 Leningradskiy prospekt 77

MaxRealty24 Leningradskiy prospekt 77

3.5 kautta 5.0 Leningradskiy prospect 77 Bldg.1, Moskova
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Arena CSKA -stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartment on Semenovskaya 34

Apartment on Semenovskaya 34

3.0 kautta 5.0 Semenovskaya St. 34, Vladivostok
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vladivostokin keskustori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Top End 2 Bedroom, 2 Bath, Central, 250 Metrin Päässä Palace Square ja Hermitage

Top End 2 Bedroom, 2 Bath, Central, 250 Metrin Päässä Palace Square ja Hermitage

Bolshaya Morskaya 11, 11, Pietari, Saint Petersburg
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Huoneisto tarjoaa keittiön ja vuodesohvan.
50 €
Yakornaya Houses

Yakornaya Houses

3.5 kautta 5.0
Yakornaya Houses tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Nevsky Grand Apartments

Nevsky Grand Apartments

3.0 kautta 5.0 10 Bolshaya Konyushennaya, Pietari
Nevsky Grand Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kazanin katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
282 €
Residences Moscow – Serviced apartments

Residences Moscow – Serviced apartments

5.0 kautta 5.0 Okhotny Ryad 2, Moskova
Residences Moscow – Serviced apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moskovan Kreml. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 5 tähden huoneistohotellissa on 88 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
19 €
Villa Severin

Villa Severin

3.0 kautta 5.0 Leningradskaya Str., 9a, Kaliningrad
Villa Severin sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bismarckin aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
34 €
Apart-Hotel on Pushkin street 26

Apart-Hotel on Pushkin street 26

4.0 kautta 5.0 Pushkin St 26, Kazan, Tatarstanin tasavalta
Apart-Hotel on Pushkin street 26 on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leninskin puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
25 €
VALSET apartments by AZIMUT Rosa Khutor

VALSET apartments by AZIMUT Rosa Khutor

3.0 kautta 5.0 Ulitsa Kamenka 1, Krasnaja Poljana
VALSET apartments by AZIMUT Rosa Khutor on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rosa Khutorin hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Arbat House Apartments on Bolshaya Nikitskaya

Arbat House Apartments on Bolshaya Nikitskaya

3.5 kautta 5.0 Bolshaya Nikitskaya str., 31, Moskova
Arbat House Apartments on Bolshaya Nikitskaya on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gogolin kotitalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelu ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1901 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 13 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
By Hermitage House

By Hermitage House

3.5 kautta 5.0 42 Moyka emb., Pietari
By Hermitage House on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Russian Tour

Russian Tour

3.0 kautta 5.0 Yablochnaya 7, Sotši
Russian Tour sijaitsee lähellä kohdetta Albatrosin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
37 €
MaxRealty24 Marii Ulianovoy 12

MaxRealty24 Marii Ulianovoy 12

3.5 kautta 5.0 Marii Ulianovoy Rd, 12, Moskova
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Moskovan valtionyliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Löydä parhaat Asunnot kohteessa Venäjä, ja säästä selvää rahaa!

Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Venäjä todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

Asunnot kohteessa Venäjä – vaihtoehtoja joka makuun

Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Venäjä, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Venäjä nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

Venäjä sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Venäjä nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Venäjä Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Venäjä hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Venäjä

Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Venäjä, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Venäjä parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.