Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Volos – Matkat

Oletko yksi niistä reissaajista, jotka eivät halua muuta kuin irtautua arjesta ja lähteä seikkailemaan uuteen kohteeseen? Kohteen Volos matkat sopivat juuri sinulle.

Volos – Lennot ja hotelli

Lennot ja majoitus sekä unohtumattomat elämykset... Ebookers varmistaa, että houkutteleva Volos on unohtumaton lomailupaikka.

Kukapa kieltäytyisi hyvästä tarjouksesta? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että huoneet, etusi on jopa 9.6%^.

Jos teet varauksen meidän kauttamme, edessäsi on upeita elämyksiä. Maailmanlaajuinen tietokantamme kattaa yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituspaikkaa. Jos unelmiesi kohde on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman paketin jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme erotuksen. Älä siis enää kuhnaile!

On tullut aika toteuttaa matkahaaveesi. Halusitpa sitten arkea pakoon vuorille tai trooppiseen paratiisiin, me voimme auttaa sinua parantamaan matkakuumeesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Volos – Matkat

Kaupunkialueella asuu suurin piirtein 86 000 ihmistä.

Volos sijaitsee 170 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Ateena. Lähimpään kaupunkiin (Zagora-Mouresi) kertyy matkaa 15 km.

Rodoksen arkeologinen museo tarjoaa tilaisuuden viettää vapaa-aikaa ennennäkemättömiä asioita tutkien. Museossa kierrellessäsi pääset tutustumaan erikoisiin näyttelyesineisiin ja kiehtoviin löydöksiin.

Älä tyydy vain kirjatietoon, vaan käy myös paikan päällä katsomassa! Pelionin kansantaiteen ja historian museo antaa ainutlaatuisen katsauksen niihin historiallisiin hetkiin ja tapahtumiin, jotka ovat kehittäneet ja vaikuttaneet menneiden vuosien aikana tähän alueeseen.

Volosin kaupungintalo on hyvä lähtöpiste, jos palat todella halusta kuulla lisää seudun historiasta.

Volos tarjoaa paljon huvittelumahdollisuuksia. Yksi suosittu vaihtoehto on Volosin kunnallinen teatteri, joka tarjoaa mahdollisuuden viihdyttävään illanviettoon.

Volos – Hotellit

Mitä nopeammin valitset majoituksen, sitä nopeammin voit alkaa kirjaamaan ylös matkareittiäsi! Valittavanasi on yli 30 majoitusliikettä, joten sinulla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia varata sopivaa yöpymispaikkaa.

Väittääkö joku, että hyvästä palvelusta pitäisi aina maksaa paljon? Kritsa Gastronomy Hotel ja Filoxenia mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Ehkä haluaisit kuitenkin viettää vapaa-aikasi hemmottelemalla itseäsi? Autuaat lomapäivät odottavat sinua, jos päätät yöpyä majoitusliikkeessä Valis Resort tai Domotel Xenia Volou.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Volos

Katso kaikki 24 aktiviteettia kohteessa Ateena

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Volos

Näytä kaikki 116 majoitusliikettä kohteessa Volos
Hotel Aegli

Hotel Aegli

24 Argonafton, Volos, Thessalia
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,7/5 (3 arvostelua)

  Hotel Aegli on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Argonaftonin rantakatu. Majoitusliikkeessä ...

  Hotel Aegli73 €

  Hotel Aegli73 €
  Filoxenia

  Filoxenia

  Iroon Politehniou 11, Alykes Beach, Volos, Thessalia
   2.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Filoxenia sijaitsee lähellä kohdetta Vólosin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. ...

   FiloxeniaHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.