Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Volos – Matkat

Oletko yksi niistä reissaajista, jotka eivät halua muuta kuin irtautua arjesta ja lähteä seikkailemaan uuteen kohteeseen? Kohteen Volos matkat sopivat juuri sinulle.

Volos – Lennot ja hotelli

Lennot ja majoitus sekä unohtumattomat elämykset... Ebookers varmistaa, että houkutteleva Volos on unohtumaton lomailupaikka.

Kukapa kieltäytyisi hyvästä tarjouksesta? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että huoneet, etusi on jopa 7.7%^.

Jos teet varauksen meidän kauttamme, edessäsi on upeita elämyksiä. Maailmanlaajuinen tietokantamme kattaa yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituspaikkaa. Jos unelmiesi kohde on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman paketin jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme erotuksen. Älä siis enää kuhnaile!

On tullut aika toteuttaa matkahaaveesi. Halusitpa sitten arkea pakoon vuorille tai trooppiseen paratiisiin, me voimme auttaa sinua parantamaan matkakuumeesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Volos – Matkat

Kaupunkialueella asuu suurin piirtein 86 000 ihmistä.

Volos sijaitsee 170 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Ateena. Lähimpään kaupunkiin (Zagora-Mouresi) kertyy matkaa 15 km.

Rodoksen arkeologinen museo tarjoaa tilaisuuden viettää vapaa-aikaa ennennäkemättömiä asioita tutkien. Museossa kierrellessäsi pääset tutustumaan erikoisiin näyttelyesineisiin ja kiehtoviin löydöksiin.

Älä tyydy vain kirjatietoon, vaan käy myös paikan päällä katsomassa! Pelionin kansantaiteen ja historian museo antaa ainutlaatuisen katsauksen niihin historiallisiin hetkiin ja tapahtumiin, jotka ovat kehittäneet ja vaikuttaneet menneiden vuosien aikana tähän alueeseen.

Volosin kaupungintalo on hyvä lähtöpiste, jos palat todella halusta kuulla lisää seudun historiasta.

Volos tarjoaa paljon huvittelumahdollisuuksia. Yksi suosittu vaihtoehto on Volosin kunnallinen teatteri, joka tarjoaa mahdollisuuden viihdyttävään illanviettoon.

Volos – Hotellit

Mitä nopeammin valitset majoituksen, sitä nopeammin voit alkaa kirjaamaan ylös matkareittiäsi! Valittavanasi on yli 30 majoitusliikettä, joten sinulla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia varata sopivaa yöpymispaikkaa.

Väittääkö joku, että hyvästä palvelusta pitäisi aina maksaa paljon? Kritsa Gastronomy Hotel ja Filoxenia mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Ehkä haluaisit kuitenkin viettää vapaa-aikasi hemmottelemalla itseäsi? Autuaat lomapäivät odottavat sinua, jos päätät yöpyä majoitusliikkeessä Valis Resort tai Domotel Xenia Volou.

Löydä halvat matkat kohteeseen Volos

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Volos. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Volos lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Volos?

Juuri nyt kohteeseen Volos saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Volos itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Volos ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Volos matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Volos löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Volos?

Kohteen Volos suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Volos halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Volos

73 €
Hotel Aegli

Hotel Aegli

3.0 kautta 5.0 24 Argonafton, Volos, Thessalia
Hotel Aegli on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vólosin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä vuonna 1917 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 75 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Karavos

Karavos

2.0 kautta 5.0 Portarias 1, Volos, Magnisia
Karavos sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kentaurien polku. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
66 €
Xenia Palace Portaria

Xenia Palace Portaria

4.0 kautta 5.0 Portaria, Volos, Thessalia
Xenia Palace Portaria sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kentaurien polku. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 75 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
69 €
Volos Palace

Volos Palace

4.0 kautta 5.0 Xenofontos & Thrakon, Volos, Thessalia
Volos Palace on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Volosin kunnallinen teatteri on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 72 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
81 €
Valis Resort

Valis Resort

5.0 kautta 5.0 Agrias Station, Volos, Thessalia
Valis Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Soutralí on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 105 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Despotiko Hotel

Despotiko Hotel

4.0 kautta 5.0 Portaria, Volos, Thessalia
Despotiko Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kentaurien polku. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja allasbaarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 41 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
70 €
Archontiko Naoumidi

Archontiko Naoumidi

5.0 kautta 5.0 Portaria, Volos, Thessalia
Archontiko Naoumidi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kentaurien polku. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 5 tähden hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
37 €
Anamar Pilio Resort

Anamar Pilio Resort

4.0 kautta 5.0 Chania - Pelion, Volos, Thessalia
Anamar Pilio Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pelion Ski Centre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 38 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja taulutelevision.
45 €
Hotel Kalloni

Hotel Kalloni

3.0 kautta 5.0 Kleious 24, Nees Pagases PC, Volos, Thessalia
Hotel Kalloni sijaitsee lähellä kohdetta Vólosin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Belina Hotel

Belina Hotel

4.0 kautta 5.0 Portaria, Volos, Thessalia
Belina Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kentaurien polku. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Volos

Katso kaikki kohteen Volos vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Volos

Katso kaikki 27 aktiviteettia kohteessa Ateena

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.