Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Lisätietoja hotellista PARAS ULKALAISTA ILMAISEN DESERT SAFARI -SELJOON YÖÖN

Sijainti DUBAI, Dubai 001

Lisätietoja majoitusliikkeestä

  • 1 huone
  • Savuton hotelli

Hotellin käytännöt

Tulopäivä

  • Sisäänkirjautumisaika alkaa kello 14.30

Sisäänkirjautumisen erikoisohjeet:

Saat majoittajalta ohjeet sisään- ja uloskirjautumiseen sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallita varaustasi.

Saat majoittajalta sisään- ja uloskirjautumisohjeet sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallita varaustasi.

Lähtöpäivä

  • Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Lemmikit

  • Lemmikkejä ei sallita

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Juhlien ja tapahtumien järjestäminen on sallittua majoitusliikkeessä

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Juhlien ja tapahtumien järjestäminen on sallittua majoitusliikkeessä.

  • Tapahtumat/juhlat sallittu
url importing http://www.ebookers.fi/Dubai-Hotels-PARAS-ULKALAISTA-ILMAISEN-DESERT-SAFARI--SELJOON-YÖÖN.h44399459-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Dubai-Hotels-PARAS-ULKALAISTA-ILMAISEN-DESERT-SAFARI--SELJOON-YÖÖN.h44399459-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Dubai-Hotels-PARAS-ULKALAISTA-ILMAISEN-DESERT-SAFARI--SELJOON-YÖÖN.h44399459-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.