Weimar matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Weimar – Lennot ja hotelli

Istahda hetkeksi alas ja anna ebookers-tiimin ottaa ohjat. Lennot, majoituspaikka ja uskomattomia kokemuksia – me järjestämme unelmiesi loman. Sinun pitää vain saapua ajoissa paikalle!

Säästät jopa , kun ostat meno-paluuliput ja majoituksen kerralla.

Unelmaloman järjestäminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä paikasta. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500000 majoitusliikeen valikoiman ansiosta pääset kiitoradalle nousua odottamaan heti, kun haluat.

Älä enää mietiskele, vaan anna kiusaukselle periksi ja vastaa kaukokohteiden kutsuun. Kaupungin sykettä ja seikkailulomia – vain oma mielikuvituksesi on rajana. Varausehtoja sovelletaan.

Weimar – Matkat

Jokainen matka on erilainen: sen tietää myös ebookers. Siitä syystä pystymme auttamaan sinua huolimatta siitä, onko toiveissasi rauhallisen rentouttava vai uusiin seikkailuihin panostava kohteen Weimar-loma.

Uusiin ihmisiin tutustuminen on yksi matkailun hienoimmista puolista. Tämän kaupungin alueella on noin 65 000 asukasta, joten tilaisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa löytyy yllin kyllin.

Tämä matkakohde sijaitsee 4 km lounaaseen naapurikaupungista (Kromsdorf) ja 220 km lounaaseen valtion pääkaupungista (Berliini).

Weimarhallenpark on betoniviidakon keskellä oleva vihreä keidas, joka on kuin suunniteltu piknikkiä varten. Varmista, että otat tarpeeksi herkkuja koko iltapäiväksi.

Valitse vierailukohteeksi Bauhaus-museo, kun haluat nähdä kiinnostavia näyttelyitä. Etsi hiljainen paikka, jossa voit pysähtyä hetkeksi tai kulje huoneissa omaan tahtiisi. Gingko Museum ja Parkhöhle ovat myös ovat kiinnostavia kohteita. Kysy paikan päällä voitko osallistua opastetulle kierrokselle.

Voit hypätä ajassa taaksepäin kaupungin kiehtovaan historiaan ja sen lähialueisiin kohteissa Weimar Haus – Neue Geschichtserlebnis GmbH ja Goethe-Nationalmuseum.

Tutkimusretki tärkeissä historiallisissa paikoissa on hyvä keino ymmärtää kunnolla menneitä aikoja. Tunne syvemmin tämän alueen menneisyys vierailemalla kohteissa Buchenwaldin muistomerkki ja Goethe-museo. Jos historia ei vielä saanut sinua aivan uuvuksiin, älä jätä väliin vierailua kohteissa Schillerin talo ja Fürstengruft.

Wittumspalais on yksi alueen huomattavimmista asumuksista, joka voi ylpeillä varsin suurella määrällä arvostettuja asukkaita.

Paksut muurit kätkevät sisälleen kiinnostavaa historiaa, ja entisaikojen loiston voi aistia joka puolella.

Paikkakunnan rakennusten lomasta löytyvä Goethen ja Schillerin muistomerkki toimii muistutuksena alueen ja sen asukkaiden historiasta.

Weimar tarjoaa monia huvittelumahdollisuuksia. Yksi suosittu vaihtoehto on Saksan kansallisteatteri, jossa voit viettää hauskan illan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Weimar

Miten löytää kohteen Weimar matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Weimar. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Weimar lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Weimar pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Weimar?

Juuri nyt kohteeseen Weimar saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Weimar itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Weimar ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Weimar?

Kohteen Weimar suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Weimar halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Weimar

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Weimar
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.