Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat Hostellit West Drayton

32 €
YHA London St Pancras - Hostel

YHA London St Pancras - Hostel

4.0 kautta 5.0 79-81 Euston Road, Lontoo, Englanti
YHA London St Pancras - Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
24 €
Abercorn House

Abercorn House

2.0 kautta 5.0 28-30 Bute Gardens, Hammersmith, Lontoo, Englanti
Abercorn House on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kahvilan, pyykinpesutilat ja Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille jääkaapit ja Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
YHA London Central - Hostel

YHA London Central - Hostel

4.0 kautta 5.0 104 Bolsover Street, Lontoo, Englanti
YHA London Central - Hostel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oxford Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
43 €
Generator London

Generator London

2.0 kautta 5.0 37 Tavistock Place, Russel Square, Lontoo, Englanti
Generator London on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
42 €
Hotel Strand Continental - Hostel

Hotel Strand Continental - Hostel

2.0 kautta 5.0 143 The Strand, Lontoo, Englanti
Hotel Strand Continental - Hostel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan.
Hae hinnat
St Christopher's Inn, London Bridge - Hostel

St Christopher's Inn, London Bridge - Hostel

2.0 kautta 5.0 121 Borough High Street, Lontoo, Englanti
St Christopher's Inn, London Bridge - Hostel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Borough Market (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
106 €
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

2.0 kautta 5.0 Baden-Powell House, 65-67 Queens Gate, Lontoo, Englanti
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Natural History Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Hillspring Lodge

Hillspring Lodge

2.0 kautta 5.0 233 Willesden Lane, Lontoo, Englanti
Hillspring Lodge on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wembley Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
24 €
Venture Hostel

Venture Hostel

2.0 kautta 5.0 86 Tanner's Hill, Lontoo, Englanti
Venture Hostel on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
Hae hinnat
Clink78 Hostel

Clink78 Hostel

2.0 kautta 5.0 78 Kings Cross Road, Lontoo, Englanti
Clink78 Hostel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Palmers Lodge Swiss Cottage - Hostel

Palmers Lodge Swiss Cottage - Hostel

2.0 kautta 5.0 40 College Crescent, Swiss Cottage, Lontoo, Englanti
Palmers Lodge Swiss Cottage - Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ZSL London Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
43 €
Saint James Backpackers

Saint James Backpackers

2.0 kautta 5.0 21 Longridge Road, Lontoo, Englanti
Saint James Backpackers on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington High Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuntokeskus. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
51 €
London Waterloo Hostel

London Waterloo Hostel

2.0 kautta 5.0 73 Lambeth Walk, Lambeth, Lontoo, Englanti
London Waterloo Hostel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Thomas' Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
OYO Camden BnB Hotel

OYO Camden BnB Hotel

2.0 kautta 5.0 1-3 Grafton Road, Lontoo, Englanti
Camden BnB Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Camdenin markkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Clink 261 Hostel

Clink 261 Hostel

2.0 kautta 5.0 261-265 Grays Inn Road, Lontoo, Englanti
Clink 261 Hostel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Russell Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

Varaa Hostellit kohteessa West Drayton ebookersilta

Kohteen West Drayton hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa West Drayton

Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa West Drayton niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa West Drayton. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen West Drayton Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

Kohteen West Drayton Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta West Drayton vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen West Drayton parhaat Hostellit

Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen West Drayton kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen West Drayton saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen West Drayton!

Suosituimmat hotellit West Drayton

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.