Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Zalakaros – Matkat

Valitse seuraavalle reissullesi uusi lomakohde, kuten Zalakaros. Matka on helppo järjestää meidän avullamme. Kaiken lisäksi ympäröivä seutu ja koko Pannonia tulevat vinkeillämme helposti tutuiksi.

Zalakaros – Lennot ja hotelli

Helpota elämääsi ja anna ebookers-tiimin tehdä kaikki työ puolestasi. Lentoliput, majoitus ja upeita elämyksiä – me teemme kaiken tämän mahdolliseksi. Sinun velvollisuudeksesi jää vain saapua ajoissa paikalle!

Jopa 9.6%^:n alennus odottaa, kun tilaat lennot ja majoituksen kätevästi samaan aikaan.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on vaivatonta löytää haluamansa lomamatka.

Jos varaat lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satut saamaan edullisemman hinnan 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Nyt on paras aika tarkistaa passin voimassaolo ja toteuttaa matkaunelmat. Tahdoitpa sitten nähdä kiireisen suurkaupungin huuman tai nauttia luonnon rauhasta, meidän avullamme löydät etsimäsi.

Varausehtoja sovelletaan.

Zalakaros – Matkat

Zalakaros on mukavan lähellä maan kahta tunnetuinta kaupunkia. Mielenkiintoinen Eisenstadt sijaitsee 150 km pohjoiseen ja seuraavaksi merkittävin kaupunki Wien 190 km pohjoiseen.

Kerää simpukankuoria ja nauti samalla raikkaasta meri-ilmasta kohteissa Aranypartin ranta ja Balatonalmádin ranta.

Poistu myös kaupungin rajojen ulkopuolelle, josta löydät hienoja luonnonnähtävyyksiä. Vain 25 km:n päässä sijaitseva Hevizjärvi on suosittu paikka viettää aikaa luonnon helmassa. The Lake Cave sijaitsee 45 km:n päässä kaupungista ja on myös vierailun arvoinen paikka.

King Stephen Square on paikka, johon tutustuessasi matkustat ajassa taaksepäin. Tällä historiallisella nähtävyydellä on valtavasti tarinoita kerrottavanaan.

Jos sinulla on aikaa, Zalakarosin puisto on paikka, joka kannattaa lisätä pakollisten nähtävyyksien luetteloon.

Jos tahdot tutustua myös muihin lähiseudun nähtävyyksiin, lisää matkasuunnitelmaasi vaikkapa Zalasárszeg. Tähän paikkakuntaan pääset matkustamalla 7 km etelään, ja sieltä löytyvät esimerkiksi Unkarin suuri muistomerkki ja Erzsébet-aukio. Kaipaatko lisäideoita? Zalavár sijaitsee vain 13 km pohjoiseen kohteesta Zalakaros, ja sen matkailutarjontaan lukeutuvat esimerkiksi Vörs tulimuseo ja Fenékpusztan roomalaisrauniot.

Onko seuraavana kohteenasi Varazdin? Se sijaitseekin hyvin lähellä – vain 65 km lounaaseen. Jos aiot pitää sitä tukikohtanasi, ota kartta mukaasi ja tutustu myös näihin: Sv. Florijanin kirkko, La Chiesa delle Orsoline ja Grgur Ninski -patsas. Kroatian kansallisteatteri ja Patačić-Puttarin palatsi ovat edellisten lailla kohteita, joissa kannattaa pistäytyä.

Ilmassa tuntuu olevan aivan erityistä jännitystä 20 elokuuta. Kansalaiset valmistautuvat silloin juhlistamaan Pyhän Tapanin päivää.

Jos hieman epäröit, mikä on lähin lentokenttäsi, se on FlyBalaton (SOB.) Se sijaitsee kohteestasi 16 km pohjoiseen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Zalakaros

Näytä kaikki 485 majoitusliikettä kohteessa Zalakaros
108 €
Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros

Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros

3.5 kautta 5.0 Üdülő Sor. 1, Zalakaros
Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zalakarosi Furdo -kylpylä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 239 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
114 €
Hotel Karos Spa

Hotel Karos Spa

4.0 kautta 5.0 Alma utca 1., Zalakaros
Hotel Karos Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zalakarosi Furdo -kylpylä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 289 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Napfény

Hotel Napfény

3.0 kautta 5.0 Termál út 10., Zalakaros
Hotel Napfény sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zalakarosi Furdo -kylpylä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 46 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.