Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Doha - Berliini

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 20 minuuttia

Lennot Doha–Berliini

Oletko suuntaamassa kohteeseen Berliini? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Doha–Berliini löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Berliini on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Doha–Berliini – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Doha–Berliini etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Doha kohteeseen Berliini saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Doha–Berliini ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Berliini?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Berliini, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Berliini nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Doha–Berliini

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Doha–Berliini maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Doha - Berliini Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Doha – Berliini?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Doha -- Berliini on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Berliini. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Doha -- Berliini on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Doha – Berliini on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Doha -- Berliini on tarjolla 140 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Doha – Berliini?

  reitillä Doha -- Berliini liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Doha – Berliini -lennoille?

  Löysimme alueelta Doha vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Berliini: Hamad Intl. (DOH). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Tegel (TXL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Berliini voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Tegel (TXL)\n* Schoenefeld (SXF)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Berliini.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Doha – Berliini?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Doha -- Berliini hintaan ! Reitillä Doha -- Berliini 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Doha liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Doha (DOH) -- Berliini (TXL)\n * Qatar Airways\n * Turkish Airlines\n * S7 Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Doha (DOH) -- Berliini (SXF)\n * Air Fiji\n * Qatar Airways\n * S7 Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Doha – Berliini useimmin?

  * Doha (DOH) -- Berliini (TXL)\n * Qatar Airways -- 103 viikoittaista lentoa reitillä DOH -- TXL\n \n\n * Turkish Airlines -- 8 viikoittaista lentoa reitillä DOH -- TXL\n \n\n * S7 Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä DOH -- TXL\n\n\n\n* Doha (DOH) -- Berliini (SXF)\n * Air Fiji -- 5 viikoittaista lentoa reitillä DOH -- SXF\n \n\n * Qatar Airways -- 4 viikoittaista lentoa reitillä DOH -- SXF\n \n\n * S7 Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä DOH -- SXF\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Doha lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Berliini joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Qatar Airways, liikennöivät viikoittain 103 lentoa reitillä Doha -- Berliini. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Doha (DOH) liikennöidään viikoittain 127 lentoa kohteeseen Berliini (TXL).\n* Lentoasemalta Doha (DOH) liikennöidään viikoittain 13 lentoa kohteeseen Berliini (SXF).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Doha – Berliini?

  Suora lento reitillä Doha -- Berliini kestää yleensä noin 6 tuntia, 10 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 4 427,97 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 17 tuntia, 15 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 11 tuntia, 23 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Doha – Berliini?

  * Lento reitillä Doha (DOH) -- Berliini (TXL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.45\n * Aikaisin saapumisaika: 12.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 15.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.20\n\n\n\n* Lento reitillä Doha (DOH) -- Berliini (SXF)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 02.00\n * Aikaisin saapumisaika: 12.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 07.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.20\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Doha – Berliini liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Doha -- Berliini liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|------------------|------------------|\n| Qatar Airways | BOEING 777-300ER |\n| Turkish Airlines | BOEING 777-300ER |\n| S7 Airlines | BOEING 777-300ER |\n| Finnair | BOEING 777-300ER |\n| Royal Jordanian | BOEING 777-300ER |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Doha – Berliini?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 306 majoitusliikettä kohteessa Berliini
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (132 arvostelua)

  Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. ...

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz69 €

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz69 €
  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
    
    
   4,2/5 (159 arvostelua)

   Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ...

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof62 €

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof62 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.