Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Bangkok - Vientiane

Lähtölentokentän IATA-koodi BKK
Kohdelentokentän IATA-koodi VTE

Lennot Bangkok–Vientiane

Oletko suuntaamassa kohteeseen Vientiane? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Bangkok–Vientiane löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Vientiane on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello ja myöhäisimmät .

Lennot Bangkok–Vientiane – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Bangkok–Vientiane etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Bangkok kohteeseen Vientiane saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Bangkok–Vientiane ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee

Miksi varata lento kohteeseen Vientiane?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Vientiane, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Vientiane nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Bangkok–Vientiane

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin . Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Bangkok–Vientiane maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Bangkok – Vientiane

Onko kohteiden Bangkok ja Vientiane välillä suoria lentoja?

Kuinka haluat matkustaa kohteesta Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) kohteeseen Vientiane (VTE-Wattayn kansainvälinen lentokenttä)? Vaihtoehtoihin kuuluu Thai Smile ja 4 muuta lentoyhtiötä, jotka operoivat reittiä Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Vientiane (VTE-Wattayn kansainvälinen lentokenttä). Vaihtoehtoisesti Thai AirAsia lentää reitillä Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Vientiane (VTE-Wattayn kansainvälinen lentokenttä).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Bangkok ja Vientiane välillä kestää?

Kohteiden Bangkok ja Vientiane välinen etäisyys on 520 km, ja suora lento kestää noin 1 tunti ja 12 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin olla niinkin vähäinen kuin 1 tunti. Pidä silmällä luotettavien lentoyhtiöiden, kuten Jeju Air ja T'Way Air, erikoistarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Bangkok ja Vientiane välisille lennoille?

Jos haluat löytää parhaimmat lennot reitille Bangkok – Vientiane, tässä ovat suosituimmat lentoreitit:

  • Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Vientiane (VTE-Wattayn kansainvälinen lentokenttä): 65 lentoa viikossa
  • Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Vientiane (VTE-Wattayn kansainvälinen lentokenttä): 20 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Bangkok ja Vientiane välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa etsiessään monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten hyvää ruokaa tai kohteliasta palvelua. Vertaile näitä hyvämaineisia yhtiöitä löytääksesi sen, mikä tarjoaa juuri haluamasi palvelut:

  • Jeju Air, 121 lentoa kuussa
  • T'Way Air, 69 lentoa kuussa
  • Thai Smile, 60 lentoa kuussa
  • Bangkok Airways, 60 lentoa kuussa
  • Lao Airlines, 60 lentoa kuussa
  • Thai AirAsia, 40 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Bangkok ja Vientiane välillä on?

Reitillä Bangkok – Vientiane lennetään noin 9 lentoa päivässä. Seuraavan matkan varaaminen ei siis ole vaikeaa.

Varatuimmat hotellit Vientiane

Näytä kaikki 173 majoitusliikettä kohteessa Vientiane
44 €
Best Western Vientiane Hotel

Best Western Vientiane Hotel

3.5 kautta 5.0 2 12 Francois Nginn St, Mixai Village Chanthaboury Dist, Vientiane
Best Western Vientiane Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wat Si Saket. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 44 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
46 €
ibis Vientiane Nam Phu

ibis Vientiane Nam Phu

3.0 kautta 5.0 Namphu Ban Xieng Ngneung, Chantabury District, Vientiane
Ibis Vientiane Nam Phu on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wat Si Saket. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 64 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
60 €
Crowne Plaza Vientiane

Crowne Plaza Vientiane

5.0 kautta 5.0 Samsenthai Road Chanthabouly District, Vientiane
Crowne Plaza Vientiane on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chao Fa Ngumin patsas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 198 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.