Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Chicago - Tukholma

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 15 tuntia 25 minuuttia

Lennot Chicago–Tukholma

Oletko suuntaamassa kohteeseen Tukholma? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Chicago–Tukholma löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Tukholma on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Chicago–Tukholma – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Chicago–Tukholma etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Chicago kohteeseen Tukholma saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Chicago–Tukholma ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Tukholma?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Tukholma, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Tukholma nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Chicago–Tukholma

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Chicago–Tukholma maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Chicago - Tukholma Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Chicago – Tukholma?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Chicago -- Tukholma on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Tukholma. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Chicago -- Tukholma on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Chicago – Tukholma on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Chicago -- Tukholma on tarjolla 449 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Chicago – Tukholma?

  reitillä Chicago -- Tukholma liikennöi 16 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Chicago – Tukholma -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Chicago ovat:\n\n* O'Hare Intl. (ORD)\n* Midway Intl. (MDW)\n\nSaapuessasi kohteeseen Tukholma voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Tukholma.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Chicago – Tukholma?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Chicago -- Tukholma hintaan ! Reitillä Chicago -- Tukholma 16 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Chicago liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Chicago (ORD) -- Tukholma (ARN)\n * United Airlines\n * Lufthansa\n * American Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Chicago (ORD) -- Tukholma (BMA)\n * American Airlines\n * Finnair\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Chicago – Tukholma useimmin?

  * Chicago (ORD) -- Tukholma (ARN)\n * United Airlines -- 83 viikoittaista lentoa reitillä ORD -- ARN\n \n\n * Lufthansa -- 66 viikoittaista lentoa reitillä ORD -- ARN\n \n\n * American Airlines -- 54 viikoittaista lentoa reitillä ORD -- ARN\n\n\n\n* Chicago (ORD) -- Tukholma (BMA)\n * American Airlines -- 8 viikoittaista lentoa reitillä ORD -- BMA\n \n\n * Finnair -- 4 viikoittaista lentoa reitillä ORD -- BMA\n \n\n * British Airways -- 4 viikoittaista lentoa reitillä ORD -- BMA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Chicago lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Tukholma joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten United Airlines, liikennöivät viikoittain 83 lentoa reitillä Chicago -- Tukholma. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Chicago (ORD) liikennöidään viikoittain 417 lentoa kohteeseen Tukholma (ARN).\n* Lentoasemalta Chicago (ORD) liikennöidään viikoittain 32 lentoa kohteeseen Tukholma (BMA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Chicago – Tukholma?

  Suora lento reitillä Chicago -- Tukholma kestää yleensä noin 8 tuntia, 20 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 6 891,35 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 14 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 13 tuntia, 7 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Chicago – Tukholma?

  * Lento reitillä Chicago (ORD) -- Tukholma (ARN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 16.00\n * Aikaisin saapumisaika: 07.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 07.20\n\n\n\n* Lento reitillä Chicago (ORD) -- Tukholma (BMA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 17.35\n * Aikaisin saapumisaika: 12.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 12.55\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Chicago – Tukholma liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Chicago -- Tukholma liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------|---------------------------|\n| United Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Lufthansa | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| American Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Finnair | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| British Airways | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Chicago – Tukholma?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Tukholma

Näytä kaikki 663 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Vasagatan 1, Tukholma
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (23 arvostelua)

  Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms ...

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm93 €

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm93 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,6/5 (279 arvostelua)

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän ...

   Radisson Blu Waterfront Hotel102 €

   Radisson Blu Waterfront Hotel102 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.