Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Miami - Freeport

Lähtölentokentän IATA-koodi MIA
Kohdelentokentän IATA-koodi FPO

Lennot Miami–Freeport

Oletko suuntaamassa kohteeseen Freeport? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Miami–Freeport löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Freeport on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Miami–Freeport – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Miami–Freeport etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Miami kohteeseen Freeport saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Miami–Freeport ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Freeport?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Freeport, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Freeport nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Miami–Freeport

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Miami–Freeport maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Miami – Freeport

Onko kohteiden Miami ja Freeport välillä suoria lentoja?

Kohteiden Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema) ja Freeport (FPO-Grand Bahaman kansainvälinen lentokenttä) välillä on yksinkertaista lentää suoraan. Voit varata lentosi 1 lentoyhtiöltä, joihin kuuluu American Airlines. Varaa lippusi niin ymmärrät, miksi se on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä.

Lentosi tulee kestämään suurin piirtein 53 minuuttia – 55 minuuttia. Kohteiden Miami ja Freeport välinen etäisyys on 180 km. American Airlines lentää suoria lentoja tällä reitillä, joten kannattaa varata liput tältä suositulta lentoyhtiöltä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Miami ja Freeport välisille lennoille?

Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema) on todennäköisesti lähtölentokenttäsi, jos olet lentämässä kohteiden Miami ja Freeport välillä. Kiinnostaako sinua tietää mille kentälle tulet laskeutumaan? Kenttä on mitä luultavimmin Freeport (FPO-Grand Bahaman kansainvälinen lentokenttä).

Kuinka monta lentoa kohteiden Miami ja Freeport välillä on?

Vuosittain kohteiden Miami ja Freeport välillä operoidaan 173 lentoa. Varaa liput ajoissa saadaksesi haluamasi päivät, ja käytä loput ajasta täydellisen loman suunnitteluun.

Varatuimmat hotellit Freeport

Näytä kaikki 156 majoitusliikettä kohteessa Freeport
Hae hinnat
Island Seas Resort

Island Seas Resort

3.0 kautta 5.0 123 Silver Point Drive, Freeport, Grand Bahama
Island Seas Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta William's Town Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden lomakylässä on 189 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja parvekkeen.
148 €
Dolphin Cove - Adults only.

Dolphin Cove - Adults only.

4.0 kautta 5.0 #14 Swan Drive, Freeport, Grand Bahama
Dolphin Cove - Adults only. on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lucaya Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
149 €
Pelican Bay Resort at Lucaya

Pelican Bay Resort at Lucaya

4.0 kautta 5.0 Sea Horse Road at Port Lucaya, Lucaya, Freeport, Grand Bahama
Pelican Bay Resort at Lucaya on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Port Lucaya Marketplace. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakylässä on 186 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.