Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Istanbul

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Istanbul

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi SAW
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 134 €
Keskimääräinen lentoaika 5 tuntia 35 minuuttia

Lennot Tukholma–Istanbul

Oletko suuntaamassa kohteeseen Istanbul? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Istanbul löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Istanbul on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Istanbul – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Istanbul etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Istanbul saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Istanbul ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Istanbul?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Istanbul, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Istanbul nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Istanbul

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tukholma–Istanbul maksaa tällä hetkellä vain 135 €, kallein puolestaan jopa 218 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tukholma - Istanbul Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Istanbul?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Istanbul on 135 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Istanbul. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Istanbul on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Istanbul on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Istanbul on tarjolla 450 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Istanbul?

  reitillä Tukholma -- Istanbul liikennöi 21 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Istanbul -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\n\nSaapuessasi kohteeseen Istanbul voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Ataturk Intl. (IST)\n* Sabiha Gokcen Intl. (SAW)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Istanbul.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Istanbul?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Istanbul hintaan 135 €! Reitillä Tukholma -- Istanbul 21 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Istanbul (IST)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * Finnair\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Istanbul (SAW)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * Austrian Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Istanbul (IST)\n * Finnair\n * Malmö Aviation\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Istanbul useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Istanbul (IST)\n * Scandinavian Airlines -- 179 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- IST\n \n\n * Lufthansa -- 48 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- IST\n \n\n * Finnair -- 18 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- IST\n\n\n\n* Tukholma (ARN) -- Istanbul (SAW)\n * Scandinavian Airlines -- 21 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- SAW\n \n\n * Lufthansa -- 14 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- SAW\n \n\n * Austrian Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- SAW\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Istanbul (IST)\n * Finnair -- 11 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- IST\n \n\n * Malmö Aviation -- 11 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- IST\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Istanbul joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 179 lentoa reitillä Tukholma -- Istanbul. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 367 lentoa kohteeseen Istanbul (IST).\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 61 lentoa kohteeseen Istanbul (SAW).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 22 lentoa kohteeseen Istanbul (IST).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Istanbul?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Istanbul kestää yleensä noin 3 tuntia, 25 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 188,24 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 11 tuntia, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 59 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Istanbul?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Istanbul (IST)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.50\n * Aikaisin saapumisaika: 12.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.35\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Istanbul (SAW)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.50\n * Aikaisin saapumisaika: 14.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.50\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Istanbul (IST)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.30\n * Aikaisin saapumisaika: 16.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 13.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.25\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tukholma – Istanbul liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tukholma -- Istanbul liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A321 |\n| Lufthansa | Airbus A321 |\n| Finnair | Airbus A321 |\n| LOT Polish Airlines | Airbus A321 |\n| Turkish Airlines | Airbus A321 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Istanbul?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Istanbul

Näytä kaikki 3 772 majoitusliikettä kohteessa Istanbul
107 €
YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.: 1, Arnavutkoy, Istanbul
YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä hotellissa on 277 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
82 €
Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

5.0 kautta 5.0 Silahsor Cad. No: 42 Bomonti Sisli, Istanbul, Istanbul
Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bomontiadan ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 3 baaria, täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 840 huonetta 28 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 3 kylpyhuonetta ja Tempur-Pedic-patjallisen sängyn.
50 €
Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn

Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn

5.0 kautta 5.0 Silahtaraga Caddesi, No. 87, Eyup, Istanbul
Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Eyup Sultanin moskeija on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 136 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.