Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Istanbul

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Istanbul

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi IST
Lennon hinta 168 €

Lennot Tukholma–Istanbul

Oletko suuntaamassa kohteeseen Istanbul? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Istanbul löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Istanbul on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello ja myöhäisimmät .

Lennot Tukholma–Istanbul – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Istanbul etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Istanbul saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Istanbul ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee

Miksi varata lento kohteeseen Istanbul?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Istanbul, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Istanbul nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Istanbul

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin . Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Istanbul maksaa tällä hetkellä vain 169 €, kallein puolestaan 194 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 91 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Istanbul

Onko kohteiden Tukholma ja Istanbul välillä suoria lentoja?

Jos olet lentämässä reitillä Tukholma – Istanbul, sinun täytyy ensin päättää haluatko lentää kohteiden Tukholma (ARN-Arlanda) ja Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema) vai kohteiden Tukholma (ARN-Arlanda) ja Istanbul (SAW-Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema) välillä. Sen jälkeen sinun tarvitsee valita lentoyhtiö. Turkish Airlines on yksi 1 lentoyhtiöstä, jotka operoivat ensimmäisellä reitillä. Toisella lentoreitillä Pegasus on yksi valittavanasi olevista 1 yhtiöstä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Istanbul välillä kestää?

Kohteiden Tukholma ja Istanbul väliseen matkaan menee yleensä 3 tuntia ja 30 minuuttia – 3 tuntia ja 31 minuuttia. Turkish Airlines ja Air Canada ovat kaksi johtavaa yhtiötä, jotka operoivat suoria lentoja tällä 2 200 km pituisella reitillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Istanbul välisille lennoille?

Koska kohteiden Tukholma ja Istanbul välillä on useita eri reittejä, tässä ovat niistä yleisimmät:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema): 68 lentoa viikossa
  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Istanbul (SAW-Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema): 39 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema): 12 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Istanbul välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kohteiden Istanbul ja Tukholma välillä operoi monia yhtiöitä, mutta jos haluat varata lentosi yhdeltä parhaimmista, tarkista näiden neljän hyvämaineisen lentoyhtiön tarjonta:

  • Turkish Airlines, 91 lentoa kuussa
  • Air Canada, 76 lentoa kuussa
  • Pegasus, 60 lentoa kuussa
  • British Airways, 40 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Istanbul välillä on?

Matka kohteiden Tukholma ja Istanbul välillä ei voisi olla helpompi. 10 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Istanbul

Näytä kaikki 4 848 majoitusliikettä kohteessa Istanbul
184 €
Swissotel The Bosphorus Istanbul

Swissotel The Bosphorus Istanbul

5.0 kautta 5.0 Visnezade Mah. Acisu Sok. NO. 19, Macka Besiktas, Istanbul, Istanbul
Swissotel The Bosphorus Istanbul on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dolmabahçen palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 5 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 566 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
121 €
YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.: 1, Arnavutkoy, Istanbul
YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä hotellissa on 277 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
151 €
YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.1, Arnavutkoy, Arnavutkoy, Istanbul
YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä hotellissa on 174 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.