Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tietoa lennoista välille Pariisi - Gdansk

Lähtölentokentän IATA-koodi PAR
Kohdelentokentän IATA-koodi GDN

Hotellit Gdansk

Näytä kaikki 1 262 majoitusliikettä kohteessa Gdansk
Puro Gdańsk Stare Miasto

Puro Gdańsk Stare Miasto

ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (187 arvostelua)

  Vihreä portti, Gdańskin venesatama ja Neptunuksen suihkulähde sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Gdańskin ...

  Puro Gdańsk Stare Miasto54 €

  Puro Gdańsk Stare Miasto54 €
  Radisson Hotel & Suites, Gdansk

  Radisson Hotel & Suites, Gdansk

  Chmielna 10-25, Gdansk
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (24 arvostelua)

   Vihreä portti ja Gdańskin venesatama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Gdańskin pääkaupungintalo ovat myös 5 ...

   Radisson Hotel & Suites, Gdansk50 €

   Radisson Hotel & Suites, Gdansk50 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.