Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tokio Soul

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tokio - Soul

Lähtölentokentän IATA-koodi NRT
Kohdelentokentän IATA-koodi ICN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 227 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 40 minuuttia

Lennot Tokio–Soul

Oletko suuntaamassa kohteeseen Soul? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tokio–Soul löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Soul on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tokio–Soul – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tokio–Soul etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tokio kohteeseen Soul saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tokio–Soul ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Soul?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Soul, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Soul nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tokio–Soul

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tokio–Soul maksaa tällä hetkellä vain 228 €, kallein puolestaan jopa 303 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tokio - Soul Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tokio – Soul?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tokio -- Soul on 228 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Soul. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tokio -- Soul on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tokio – Soul on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tokio -- Soul on tarjolla 942 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tokio – Soul?

  reitillä Tokio -- Soul liikennöi 21 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tokio – Soul -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tokio ovat:\n\n* Narita Intl. (NRT)\n* Haneda (HND)\n\nSaapuessasi kohteeseen Soul voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Incheon Intl. (ICN)\n* Gimpo Intl. (GMP)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Soul.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tokio – Soul?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tokio -- Soul hintaan 228 €! Reitillä Tokio -- Soul 21 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tokio liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tokio (NRT) -- Soul (ICN)\n * Japan Airlines\n * All Nippon Airways\n * Korean Air\n\n\n\n* Lennot reitillä Tokio (HND) -- Soul (ICN)\n * All Nippon Airways\n * Japan Airlines\n * Korean Air\n\n\n\n* Lennot reitillä Tokio (HND) -- Soul (GMP)\n * All Nippon Airways\n * Japan Airlines\n * Korean Air\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tokio – Soul useimmin?

  * Tokio (NRT) -- Soul (ICN)\n * Japan Airlines -- 100 viikoittaista lentoa reitillä NRT -- ICN\n \n\n * All Nippon Airways -- 54 viikoittaista lentoa reitillä NRT -- ICN\n \n\n * Korean Air -- 34 viikoittaista lentoa reitillä NRT -- ICN\n\n\n\n* Tokio (HND) -- Soul (ICN)\n * All Nippon Airways -- 167 viikoittaista lentoa reitillä HND -- ICN\n \n\n * Japan Airlines -- 127 viikoittaista lentoa reitillä HND -- ICN\n \n\n * Korean Air -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HND -- ICN\n\n\n\n* Tokio (HND) -- Soul (GMP)\n * All Nippon Airways -- 66 viikoittaista lentoa reitillä HND -- GMP\n \n\n * Japan Airlines -- 49 viikoittaista lentoa reitillä HND -- GMP\n \n\n * Korean Air -- 42 viikoittaista lentoa reitillä HND -- GMP\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tokio lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Soul joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Japan Airlines, liikennöivät viikoittain 100 lentoa reitillä Tokio -- Soul. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tokio (NRT) liikennöidään viikoittain 363 lentoa kohteeseen Soul (ICN).\n* Lentoasemalta Tokio (HND) liikennöidään viikoittain 315 lentoa kohteeseen Soul (ICN).\n* Lentoasemalta Tokio (HND) liikennöidään viikoittain 199 lentoa kohteeseen Soul (GMP).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tokio – Soul?

  Suora lento reitillä Tokio -- Soul kestää yleensä noin 1 tunti, 35 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 185,83 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 13 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia, 41 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tokio – Soul?

  * Lento reitillä Tokio (NRT) -- Soul (ICN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.00\n * Aikaisin saapumisaika: 00.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.40\n\n\n\n* Lento reitillä Tokio (HND) -- Soul (ICN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 01.55\n * Aikaisin saapumisaika: 04.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 06.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 08.35\n\n\n\n* Lento reitillä Tokio (HND) -- Soul (GMP)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.25\n * Aikaisin saapumisaika: 10.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.25\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tokio – Soul liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tokio -- Soul liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|--------------------|---------------|\n| Japan Airlines | Airbus A321 |\n| All Nippon Airways | Airbus A321 |\n| Korean Air | Airbus A321 |\n| Asiana Airlines | Airbus A321 |\n| Jeju Air | Airbus A321 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tokio – Soul?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Soul

Näytä kaikki 1 917 majoitusliikettä kohteessa Soul
187 €
Lotte Hotel Seoul

Lotte Hotel Seoul

5.0 kautta 5.0 30, Eulji-ro, Jung-gu, Soul, Seoul
Lotte Hotel Seoul on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Soulin kaupungintalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 5 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 1015 huonetta 38 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
69 €
Tmark Grand hotel Myeongdong

Tmark Grand hotel Myeongdong

4.5 kautta 5.0 52, Toegye-ro, Jung-gu, Soul
Tmark Grand hotel Myeongdong on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Namdaemunin markkinat on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 576 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
68 €
ENA Suite Hotel Namdaemun

ENA Suite Hotel Namdaemun

4.0 kautta 5.0 36, Sejong-daero 11-gil, Jung-gu, Soul, Seoul
ENA Suite Hotel Namdaemun on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Namdaemunin markkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 182 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.