Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tokio - Soul

Lähtölentokentän IATA-koodi TYO
Kohdelentokentän IATA-koodi SEL
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 36 minuuttia

Lennot Tokio–Soul

Oletko suuntaamassa kohteeseen Soul? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tokio–Soul löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Soul on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tokio–Soul – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tokio–Soul etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tokio kohteeseen Soul saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tokio–Soul ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Soul?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Soul, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Soul nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tokio–Soul

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tokio–Soul maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tokio - Soul Lennot FAQ

Lennot Tokio – Soul

Onko kohteiden Tokio ja Soul välillä suoria lentoja?

Voit tehdä varauksen monista lentoyhtiöistä. Yksi tarjolla olevista reiteistä on Tokio (NRT-Naritan kansainvälinen lentoasema) – Soul (ICN-Incheonin kansainvälinen lentoasema), jota lentävät esimerkiksi Jeju Air ja Asiana Airlines. Tai ehkä reitti Tokio (HND-Haneda) - Soul (GMP-Gimpon kansainvälinen lentoasema) sopii sinulle paremmin. Sitä lentävät ANA ja Asiana Airlines.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tokio ja Soul välillä kestää?

Jos suunnittelet matkaa kohteiden Tokio ja Soul välillä, siihen menee suurin piirtein 2 tuntia 40 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 1 250 km. Suoria lentoja tällä välillä operoivat JAL ja ANA. Mikään ei voita täysin uuteen kohteeseen lentämistä, varsinkin, jos matkalla ei tarvitse pysähtyä missään.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tokio ja Soul välisille lennoille?

Koska kohteiden Tokio ja Soul välillä on useita eri lentoreittejä, tässä ovat niistä yleisimmät:

  • Tokio (NRT-Naritan kansainvälinen lentoasema) - Soul (ICN-Incheonin kansainvälinen lentoasema) – 244 lentoa viikossa
  • Tokio (HND-Haneda) - Soul (ICN-Incheonin kansainvälinen lentoasema) – 148 lentoa viikossa
  • Tokio (HND-Haneda) - Soul (GMP-Gimpon kansainvälinen lentoasema) – 127 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tokio ja Soul välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit rentoutua tietäen, että lennät kohteeseen Soul hyvämaineisen lentoyhtiön kyydissä. Lukuisat lentoyhtiöt tarjoavat lentoja tänne kohteesta Tokio, mutta ohessa on lista kuudesta suosituimmasta:

  • JAL, 653 lentoa kuussa
  • ANA, 615 lentoa kuussa
  • Hong Kong Express, 588 lentoa kuussa
  • Hong Kong Airlines, 451 lentoa kuussa
  • Korean Air, 271 lentoa kuussa
  • Asiana Airlines, 270 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tokio ja Soul välillä on?

Reitillä Tokio – Soul operoidaan noin 35 lentoa päivässä. Seuraavan matkan suunnittelu käy siis todella helposti.

Varatuimmat hotellit Soul

Näytä kaikki 1 971 majoitusliikettä kohteessa Soul
295 €
SIGNIEL SEOUL

SIGNIEL SEOUL

5.0 kautta 5.0 Lotte World Tower 76F-101F, 300 Olympic-ro, Songpa-gu, Soul
SIGNIEL SEOUL on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Lotte World on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 235 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
82 €
Novotel Ambassador Seoul Yongsan - Seoul Dragon City

Novotel Ambassador Seoul Yongsan - Seoul Dragon City

4.5 kautta 5.0 95, Cheongpa-ro 20-gil, Yongsan-gu, Soul
Novotel Ambassador Seoul Yongsan - Seoul Dragon City on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Yongsanin elektroniikkamarkkinat on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 621 huonetta 40 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
48 €
Sotetsu Hotels The Splaisir Seoul Myeong-Dong

Sotetsu Hotels The Splaisir Seoul Myeong-Dong

4.0 kautta 5.0 15, Namdaemun-ro 5-gil, Jung-gu, Soul, Seoul
Sotetsu Hotels The Splaisir Seoul Myeong-Dong on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Soulin kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 428 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.