Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Köln - Berliini

Lähtölentokentän IATA-koodi CGN
Kohdelentokentän IATA-koodi BER
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 15 minuuttia

Lennot Köln–Berliini

Oletko suuntaamassa kohteeseen Berliini? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Köln–Berliini löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Berliini on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 07.20 CET ja myöhäisimmät 07.20 CET.

Lennot Köln–Berliini – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Köln–Berliini etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Köln kohteeseen Berliini saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Köln–Berliini ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 5.12.

Miksi varata lento kohteeseen Berliini?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Berliini, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin1 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Berliini nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Köln–Berliini

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 1. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Köln–Berliini maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 5.12. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Köln – Berliini

Onko kohteiden Köln ja Berliini välillä suoria lentoja?

Odotatko innoissasi matkaa kohteeseen Berliini? Useat lentoyhtiöt lentävät suoraan kohteiden Köln (CGN-Köln - Bonn) ja Berliini (TXL-Tegel) välillä. Eurowings saattaa olla juuri sinulle sopiva, mutta jos kaipaat jotain muuta, easyJet on toinen suosittu vaihtoehto.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Köln ja Berliini välillä kestää?

Kohteiden Köln ja Berliini väliseen matkaan menee mitä todennäköisemmin 1 tunti ja 10 minuuttia – 1 tunti ja 12 minuuttia. Lufthansa ja TAP Portugal ovat kaksi tunnettua yhtiötä, jotka lentävät suoria lentoja tällä 470 km pituisella reitillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Köln ja Berliini välisille lennoille?

Oletko kiinnostunut eri reiteistä kohteesta Köln kohteeseen Berliini? Tutustu listaamme yleisimmistä reiteistä:

  • Köln (CGN-Köln - Bonn) – Berliini (TXL-Tegel): 158 lentoa viikossa
  • Köln (CGN-Köln - Bonn) – Berliini (SXF-Schönefeld): 17 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Köln ja Berliini välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa hakiessaan monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten maistuvaa ruokaa tai kohteliasta palvelua. Vertaa näitä hyvämaineisia lentoyhtiöitä löytääksesi sen, mikä tarjoaa juuri haluamasi mukavuudet:

  • Lufthansa, 451 lentoa kuussa
  • TAP Portugal, 240 lentoa kuussa
  • Eurowings, 207 lentoa kuussa
  • EasyJet, 157 lentoa kuussa
  • Air China, 130 lentoa kuussa
  • Air Canada, 89 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Köln ja Berliini välillä on?

Berliini kutsuu tutustumaan. Aloita seikkailu nyt hankkimalla liput yhdelle 23 jokapäiväisestä lennosta reitillä Köln – Berliini.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: CGN Saapuu: BER su
29.11
ma
30.11
ti
1.12
ke
2.12
to
3.12
pe
4.12
la
5.12
Välilaskut
EW 20 06:10 pm 07:20 pm Tarkista hinta - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
EW 24 07:10 am 08:20 am - Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
EW 8059 08:10 am 09:20 am - Tarkista hinta - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
EW 8071 03:50 pm 05:00 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
EW 8055 07:25 pm 08:35 pm - Tarkista hinta - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
EW 6 06:05 pm 07:15 pm - - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
EW 12 06:15 am 07:25 am - - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 930 majoitusliikettä kohteessa Berliini
71 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

4.5 kautta 5.0 Lützowplatz 17, Berliini, BE
Hotel Berlin, Berlin on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
52 €
TITANIC Comfort Berlin Mitte

TITANIC Comfort Berlin Mitte

3.5 kautta 5.0 Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berliini
TITANIC Comfort Berlin Mitte on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gendarmenmarkt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja konferenssikeskus. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
66 €
Hotel Riu Plaza Berlin

Hotel Riu Plaza Berlin

4.0 kautta 5.0 Martin Luther Strasse 1, Berliini, Berlin
Hotel Riu Plaza Berlin on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.