Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Reitin Pietari – Arkangeli lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi LED
Kohdelentokentän IATA-koodi ARH
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 30 minuuttia

Arkangeli ARH lentotiedot

LähtöpaikkaPietari
Lähtölentokentän IATA-koodiLED
Matkustaminen kohteeseenArkangeli
Kohdelentokentän IATA-koodiARH
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä2
Lentoyhtiöt
Etäisyys758 km
Suoran lennon kesto1 30
Lentohinta

Lennot Pietari (ja lähialueet) – Arkangeli

Onko kohteiden Pietari (ja lähialueet) ja Arkangeli välillä suoria lentoja?

Valitettavasti kohteiden Pietari (ja lähialueet) ja Arkangeli välillä ei ole tarjolla suoria lentoja juuri nyt. Välilaskullisia lentoja on saatavilla, mutta muista varata lippusi ajoissa, jos haluat matkustaa pian.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Arkangeli COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Arkangeli ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Pietari (ja lähialueet) ja Arkangeli välillä kestää?

Seuraava jännittävä lomasi odottaa 1 tunti ja 30 minuuttia päässä. Tämä on suurin piirtein se aika, mikä 760 km päässä toisistaan sijaitsevien kohteiden Pietari (ja lähialueet) ja Arkangeli väliseen lentoon menee.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Pietari (ja lähialueet) ja Arkangeli välisille lennoille?

Aiotko matkustaa kohteiden Pietari (ja lähialueet) ja Arkangeli välillä etkä tiedä lähtö- tai saapumiskenttääsi? Lähtölentokenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Pietari (LED-Pulkovo) ja saapumiskenttäsi Arkangeli (ARH-Talagi).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Pietari (ja lähialueet) ja Arkangeli välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos haluat aloittaa lomasi parhaalla mahdollisella tavalla, tarkista tarjoukset, joita Aeroflot tarjoaa. Vaikka lukuisat tunnetut yhtiöt liikennöivät kohteiden Pietari (ja lähialueet) ja Arkangeli välillä, tämä on monien usein matkustavien matkailijoiden suosikki. Harkinnan arvoinen on myös Smartavia, joka lentää 26 lentoa tällä reitillä joka kuukausi. Jos käytät hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit varmistaa, että olet löytänyt halvimman hinnan.

Kuinka monta lentoa kohteiden Pietari (ja lähialueet) ja Arkangeli välillä on?

Välillä Pietari (ja lähialueet) – Arkangeli lennetään noin 6 lentoa päivässä. Seuraavan loman suunnittelu käy siis todella helposti.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: LED Saapuu: ARH pe
5.3
la
6.3
su
7.3
ma
8.3
ti
9.3
ke
10.3
to
11.3
Välilaskut
SU 6303 06:25 am 07:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
5N 322 10:00 am 11:30 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SU 6307 06:10 pm 07:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
5N 146 08:10 pm 09:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Arkangeli – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Arkangeli

Näytä kaikki 14 majoitusliikettä kohteessa Arkangeli
Novotel Arkhangelsk Hotel

Novotel Arkhangelsk Hotel

Naberezhnaya Severnoy Dviny 55, Arkangeli, RU
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Arkangelin nukketeatteri, Arkangelin kirjallisuusmuseo ja Plotnikovan kotitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Merimuseo ja Lomonosovin ...

  Novotel Arkhangelsk Hotel40 €

  Novotel Arkhangelsk Hotel40 €
  Pur Navolok Hotel

  Pur Navolok Hotel

  Nab. Severnoy Dviny, 88/1, Arkangeli
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   Gostinyi Dvor (tavaratalo) ja Arkangelin museo ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys ...

   Pur Navolok Hotel50 €

   Pur Navolok Hotel50 €
   Hotel Admiral

   Hotel Admiral

   Nab. Severnoy Dviny 32, Arkangeli
    3.0 kautta 5.0
     
     

    Arkangelin nukketeatteri, Arkangelin kirjallisuusmuseo ja Plotnikovan kotitalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Merimuseo ja Lomonosovin ...

    Hotel Admiral30 €

    Hotel Admiral30 €
    Villa Pia

    Villa Pia

    Rossiyskaya ulitsa, 27k1, Arkangeli, Arkangelin alue
     3.0 kautta 5.0
      
      

     Arkangelin kirjallisuusmuseo, Plotnikovan kotitalo ja Merimuseo sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta huoneistohotellista. ...

     Argo Hotel

     Argo Hotel

     Gaydara str., 59-3, Arkangeli
      2.0 kautta 5.0
       
       

      Arkangelin nuortenteatteri, Neitseen Marian kuolonuneen nukkumisen kirkko ja Arkangelin tieteellinen kirjasto 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Arkangelin ...

      Argo Hotel28 €

      Argo Hotel28 €
      Botanica Hotel

      Botanica Hotel

      Sadovaya Street, 3, Arkangeli, Arkangelin alue
       3.5 kautta 5.0
        
        

       Neitseen Marian kuolonuneen nukkumisen kirkko ja Arkangelin nuortenteatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arkangelin tieteellinen ...

       Botanica Hotel50 €

       Botanica Hotel50 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.