Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Pietari - Arkangeli

Lähtölentokentän IATA-koodi LED
Kohdelentokentän IATA-koodi ARH
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 27 minuuttia

Lennot Pietari–Arkangeli

Oletko suuntaamassa kohteeseen Arkangeli? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Pietari–Arkangeli löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Arkangeli on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Pietari–Arkangeli – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Pietari–Arkangeli etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Pietari kohteeseen Arkangeli saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Pietari–Arkangeli ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Arkangeli?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Arkangeli, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Arkangeli nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Pietari–Arkangeli

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Pietari–Arkangeli maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Pietari – Arkangeli

Onko kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä suoria lentoja?

Haluat varmasti kuluttaa mahdollisimman paljon ajastasi lomailuun. Jos lennät suoraan kohteiden Pietari (LED-Pulkovo) ja Arkangeli (ARH-Talagi) välillä, saat loma-ajastasi enemmän irti. 3 muun lentoyhtiön lisäksi sekä Aeroflot että Nordavia Regional Airlines operoivat suoria lentoja tällä välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä kestää?

Kohteiden Pietari ja Arkangeli välinen matka on 760 km, ja suora lento kestää suurin piirtein 1 tunti ja 29 minuuttia. Mutta joskus lentoaika voi olla vain 1 tunti ja 25 minuuttia. Pidä silmällä suurimpien lentoyhtiöiden, kuten Aeroflot ja Nordavia Regional Airlines, alennuksia ja erikoistarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Pietari ja Arkangeli välisille lennoille?

Aiotko matkustaa kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä etkä tiedä varmasti miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se saapuu? Lähtölentokenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Pietari (LED-Pulkovo) ja saapumiskenttäsi Arkangeli (ARH-Talagi).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit lopettaa täydelllisen lentoyhtiön etsintää. Olemme hoitaneet sen puolestasi ja löytäneet valikoiman lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat lentoja kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä. Yksi niistä on Aeroflot, joka lentää 421 lentoa kuussa. Harkitsemisen arvoinen on myös Nordavia Regional Airlines, joka liikennöi 60 lentoa näiden kohteiden välillä joka kuukausi. Jos käytät hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit olla varma, että olet löytänyt halvimman hinnan.

Kuinka monta lentoa kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä on?

9 jokapäiväistä lentoa reitillä Pietari – Arkangeli takaavat, että loma kohteessa Arkangeli on helppoa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: LED Saapuu: ARH pe
10.7
la
11.7
su
12.7
ma
13.7
ti
14.7
ke
15.7
to
16.7
Välilaskut
5N 322 04:30 pm 06:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SU 6307 06:55 pm 08:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
5N 1146 01:30 am 02:55 am - Tarkista hinta - - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
5N 146 08:15 pm 09:40 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Arkangeli

Näytä kaikki 17 majoitusliikettä kohteessa Arkangeli
44 €
Novotel Arkhangelsk Hotel

Novotel Arkhangelsk Hotel

4.0 kautta 5.0 Naberezhnaya Severnoy Dviny 55, Arkangeli, RU
Novotel Arkhangelsk Hotel sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arkangelin nukketeatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 89 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
Hae hinnat
Meridian Arkhangelsk

Meridian Arkhangelsk

3.0 kautta 5.0 5, SOVETSKAYA ULITSA,, Arkangeli, Arkangelin alue
Meridian Arkhangelsk sijaitsee lähellä kohdetta Neitseen Marian kuolonuneen nukkumisen kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, kahvilan ja kiinteän internetyhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 78 huonetta 5 kerroksessa.
27 €
Argo Hotel

Argo Hotel

2.0 kautta 5.0 Gaydara str., 59-3, Arkangeli
Argo Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Arkangelin nuortenteatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2 tähden hotellissa on 18 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.