Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Pietari Arkangeli

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Pietari - Arkangeli

Lähtölentokentän IATA-koodi LED
Kohdelentokentän IATA-koodi ARH
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 30 minuuttia

Lennot Pietari–Arkangeli

Oletko suuntaamassa kohteeseen Arkangeli? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Pietari–Arkangeli löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Arkangeli on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 06.25 MSK ja myöhäisimmät 20.10 MSK.

Lennot Pietari–Arkangeli – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Pietari–Arkangeli etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Pietari kohteeseen Arkangeli saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Pietari–Arkangeli ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 10.12.

Miksi varata lento kohteeseen Arkangeli?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Arkangeli, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin1 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Arkangeli nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Pietari–Arkangeli

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 4. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Pietari–Arkangeli maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 49 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 10.12. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Pietari – Arkangeli

Onko kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä suoria lentoja?

Stressitön lentomatka takaa loistavan loman. Varaa lippusi luotettavalta lentoyhtiöltä, esimerkkeinä Aeroflot tai Nordavia Regional Airlines, jotka operoivat suoria lentoja reitillä Pietari (LED-Pulkovo) – Arkangeli (ARH-Talagi).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä kestää?

Kohteiden Pietari ja Arkangeli välinen matka on 760 km ja lentoaika on noin 1 tunti ja 29 minuuttia. Mutta sään salliessa lentoon voi mennä korkeintaan 1 tunti ja 25 minuuttia. Jos haluat varata suorat lennot, Aeroflot ja Nordavia Regional Airlines tarjoavat usein loistavia vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Pietari ja Arkangeli välisille lennoille?

Pietari (LED-Pulkovo) on mitä todennäköisemmin lähtölentokenttäsi jos olet matkalla kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä. Oletko tapaamassa sukulaisia tai ystäviä kohteeseen saapuessasi? Voit ilmoittaa heille, että Arkangeli (ARH-Talagi) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatpa sitten loistavaa asiakaspalvelua tai parempaa ruokaa, löydät monia eri yhtiöitä, jotka lentävät kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä. Aeroflot on usein matkustavien kestosuosikki, joka tarjoaa 421 lentoa kuukaudessa. Mutta jos haluat tietää saavasi rahoillesi vastinetta, kannattaa harkita myös muita vaihtoehtoja. Nordavia Regional Airlines on toinen loistava valinta, ja se operoi 60 lentoa joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä on?

Matka kohteiden Pietari ja Arkangeli välillä ei voisi olla helpompi. 8 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: LED Saapuu: ARH pe
4.12
la
5.12
su
6.12
ma
7.12
ti
8.12
ke
9.12
to
10.12
Välilaskut
SU 6303 06:25 am 07:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
5N 322 10:00 am 11:30 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SU 6307 06:10 pm 07:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
5N 146 08:10 pm 09:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Arkangeli

Näytä kaikki 16 majoitusliikettä kohteessa Arkangeli
49 €
Pur Navolok Hotel

Pur Navolok Hotel

4.0 kautta 5.0 Nab. Severnoy Dviny, 88/1, Arkangeli
Pur Navolok Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gostinyi Dvor (tavaratalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
43 €
Botanica Hotel

Botanica Hotel

3.5 kautta 5.0 Sadovaya Street, 3, Arkangeli, Arkangelin alue
Botanica Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Neitseen Marian kuolonuneen nukkumisen kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
10 €
Hostel Feel Good

Hostel Feel Good

2.0 kautta 5.0 Arkhangelsk, Resurrection, 11, Arkangeli, Arkangelin alue
Hostel Feel Good sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arkangelin kuvataidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.