Lennot kohteesta Teuva

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteesta Teuva

Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen ovat meno-paluulennoille 122 € ja yhdensuuntaisille lennoille . Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen lentotarjoukset vuosille 2021 ja 2022. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
SAS
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Air France
Lufthansa
Finnair
Finnair

Varaa lennot kohteesta Teuva kätevästi

Lennot kohteesta Teuva löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta KHJ. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen KHJ

Edullisia lentoja kohteeseen Teuva löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta KHJ on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Viihtyisimmät hotellit kohteen Teuva lähellä

Hotel Red And Green

Hotel Red And Green

3.5 out of 5
Närpesvägen 16, Närpiö
Hinta on 135 € per yö ajalle 9. jouluk. viiva 9. jouluk.
Hotel Red And Green tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
4.7/5 Exceptional! (9 arvostelua)
"Hyvä"

Arvosteltu 8.8.2021

Hotel Red And Green
Hotel Leila

Hotel Leila

2.5 out of 5
Läntinen Pitkäkatu 39, Kristiinankaupunki, West and Central Finland
Hinta on 132 € per yö ajalle 12. jouluk. viiva 12. jouluk.
Hotel Leila tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
4.6/5 Exceptional! (8 arvostelua)
"Vanhaa uusittu kauniisti ja kunnostettu tyylillä. Täydet pisteet olisi tullut, jos aamiainen olisi ollut samassa talossa. Toki se ihan hyvä oli lähiravintolassakin. Suosittelen."

Arvosteltu 22.7.2021

Hotel Leila
Opintola Bed & Breakfast

Opintola Bed & Breakfast

3 out of 5
Norintie 1048, Norinkylä, Teuva
Hinta on 64 € per yö ajalle 8. jouluk. viiva 8. jouluk.
Opintola Bed & Breakfast tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
4.5/5 Wonderful! (15 arvostelua)
"Isäntä oli mukava ja esitteli hienosti"

Arvosteltu 11.8.2021

Opintola Bed & Breakfast

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
Hotel Alma

Hotel Alma

2.5 out of 5
Pakkahuoneentori Parmaninkatu 2, Kristiinankaupunki, West and Central Finland
Hinta on 132 € per yö ajalle 12. jouluk. viiva 12. jouluk.
Hotel Alma tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
4.3/5 Excellent! (7 arvostelua)
"Sijainti, siisteys ja tilavuus."

Arvosteltu 4.7.2021

Hotel Alma
Finlandia Hotel Kurikka

Finlandia Hotel Kurikka

3 out of 5
Hovinkatu 1, Kurikka
Hinta on 135 € per yö ajalle 9. jouluk. viiva 9. jouluk.
Finlandia Hotel Kurikka on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sähkömuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 35 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
3.8/5 Good! (10 arvostelua)
"Ravintolan ruoka oli erinomaista!"

Arvosteltu 4.8.2021

Finlandia Hotel Kurikka
Kauhajoen Krouvi

Kauhajoen Krouvi

3 out of 5
Topeeka 30, Kauhajoki
Kauhajoen Krouvi tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 34 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Kauhajoen Krouvi
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Teuva
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.