Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Riika - Palanga

Lähtölentokentän IATA-koodi RIX
Kohdelentokentän IATA-koodi PLQ

Lennot Riika–Palanga

Oletko suuntaamassa kohteeseen Palanga? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Riika–Palanga löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Palanga on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Riika–Palanga – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Riika–Palanga etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Riika kohteeseen Palanga saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Riika–Palanga ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Palanga?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Palanga, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Palanga nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Riika–Palanga

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Riika–Palanga maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Riika - Palanga Lennot FAQ

Lennot Riika – Palanga

Onko kohteiden Riika ja Palanga välillä suoria lentoja?

Jos varaat suoran lennon kohteiden Riika (RIX-Riian kansainvälinen lentokenttä) ja Palanga (PLQ-Palangan kansainvälinen lentokenttä) välillä, sinulle jää enemmän aikaa kohteeseen tutustumiseen. 1 yhtiötä lentää suoria lentoja tällä reitillä. Air Baltic on yksi suosituimmista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Riika ja Palanga välillä kestää?

Jos aiot lentää kohteiden Riika ja Palanga välillä, siihen menee noin 45 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 210 km. Tällä välillä lentävät Air Baltic ja SAS. Mikään ei voita uuteen kohteeseen lentämistä, varsinkin, jos matkalla ei tarvitse pysähtyä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Riika ja Palanga välisille lennoille?

Haluatko tietää vähän lisää matkastasi kohteiden Riika ja Palanga välillä? Kuten lähtö- ja kohdelentokenttien nimet? Lähtökenttäsi on mitä luultavimmin Riika (RIX-Riian kansainvälinen lentokenttä) ja saapumislentokenttäsi Palanga (PLQ-Palangan kansainvälinen lentokenttä).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Riika ja Palanga välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit lopettaa parhaiten sopivan lentoyhtiön hakemista. Olemme tehneet työn puolestasi ja löytäneet valikoiman yhtiöitä, jotka liikennöivät kohteiden Riika ja Palanga välillä. Yksi vaihtoehto on Air Baltic, joka liikennöi 61 lentoa joka kuukausi. Harkinnan arvoinen on myös SAS, joka operoi 54 lentoa tällä reitillä joka kuukausi. Jos käytät hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit olla varma, että olet saanut parhaan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Riika ja Palanga välillä on?

Lentojen varaaminen reitille Riika – Palanga onnistuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 4 päivittäisestä lennosta, joten lentojen varaaminen mihin aikaan vuodesta tahansa on helppoa.

Varatuimmat hotellit Palanga

Näytä kaikki 86 majoitusliikettä kohteessa Palanga
60 €
Alanga Hotel

Alanga Hotel

4.0 kautta 5.0 S. Neries Str. 14, Palanga
Alanga Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palangan laituri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 47 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Palanga Life Balance SPA Hotel

Palanga Life Balance SPA Hotel

5.0 kautta 5.0 Birutes Avenue 60, Palanga
Palanga Life Balance SPA Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palangan uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 5 tähden hotellissa on 74 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Amberton Green Apartments Palanga

Amberton Green Apartments Palanga

4.0 kautta 5.0 M. Valanciaus str. 1, Palanga
Amberton Green Apartments Palanga on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palangan laituri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 59 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.