Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot kohteesta Rantasalmi kätevästi

Lennot kohteesta Rantasalmi löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta SVL. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen SVL

Edullisia lentoja kohteeseen Rantasalmi löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta SVL on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Rantasalmi lähellä

Näytä kaikki 135 majoitusliikettä kohteessa Rantasalmi
307 €
Hotel & Spa Resort Järvisydän

Hotel & Spa Resort Järvisydän

4.0 kautta 5.0 Porosalmentie 313, Rantasalmi
4/5
(30 arvostelua)
Hotel & Spa Resort Järvisydän sijaitsee lähellä kohdetta Rantasalmen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 22 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
Arvosteltu 29.2.2020

+Paikka kaunis ja vesistö vieressä +Huone siisti ja tilava. +Ravintolassa yksi menu tarjolla, mutta se oli laadukas. Myös tarjoilija todella kohtelias. -Hoidot oli todella vaikea varata ja ylipäätään päästä niihin. Tämän suhteen ala-arvoista palvelua. -Vastaanotossa tympeää palvelua. Tervehtiminen ...

 
Hae hinnat
Vacation Home Lepola in Rantasalmi - 4 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Lepola in Rantasalmi - 4 Persons, 1 Bedrooms

Rantasalmen museo, Raudanveden uimaranta ja Rantasalmen kirkko ovat 20 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Linnansaaren kansallispuisto ja Pirunportti ovat myös 32 kilometrin päässä.
 
1,869 €
Vacation Home Villa Hukka in Rantasalmi - 20 Persons, 9 Bedrooms

Vacation Home Villa Hukka in Rantasalmi - 20 Persons, 9 Bedrooms

Rantasalmen museo on 19,1 kilometrin ja Rantasalmen kirkko on 19,4 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Raudanveden uimaranta ja Linnansaaren kansallispuisto ovat myös 25 kilometrin päässä.
 
396 €
Vacation Home Koivulahti in Rantasalmi - 5 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Koivulahti in Rantasalmi - 5 Persons, 1 Bedrooms

Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Pirunportti. Loma-asunto tarjoaa takan ja television.
 
355 €
Vacation Home Puolen Hehtaarin Metsä in Rantasalmi - 4 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Puolen Hehtaarin Metsä in Rantasalmi - 4 Persons, 1 Bedrooms

Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Pirunportti. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa takan ja television.
 
Hae hinnat
Vacation Home Kiviranta in Rantasalmi - 5 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Kiviranta in Rantasalmi - 5 Persons, 2 Bedrooms

Raudanveden uimaranta, Rantasalmen museo ja Rantasalmen kirkko ovat 15 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Linnansaaren kansallispuisto ja Pirunportti ovat myös 32 kilometrin päässä.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.